NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)
Szia!
Nekem is ez a tapasztalatom,én külső segítséggel oldom meg!A párom rakja fel:)Neki jobban megy!
Sziasztok!
Olyan helyzetbe kerültem,hogy vasárnap este 8 órakor raktam fel a gyűrűt az első 3 hónapban viszont most vasárnap lenne a negyedik felhelyezés,viszont dolgozom.Szerintetek ha délután 3 óra körül felrakom lesz valami probléma?Csinálta ezt már valaki közületek?Köszönöm a válaszokat!
Szia Liliana!
Nekem ugyanez a problémám azzal a különbséggel,hogy nekem a Nuvaring előtt is volt,mikor fogamzásgátlót szedtem.Fél évig le is álltam a tablettával hátha a hormonok miatt van ez.Kicsit javult,de teljesen nem szűnt meg a probléma.Egy hónapja kezdtem a Nuvaringet használni,hátha ez más fajta és segíteni fog,de sajnos úgyanúgy nagyon súnyán tele van a dekoltázsom és a hátam,ezekkel az apró gennyes kis pattikkal.Most már annyira kivagyok tőle,hogy azon gondolkodom átállok a Diane 35-re,csak attól kicsit félek mert mondanak jót is rosszat is.Szóval nálam ugyanez a probléma van,ha valakinek van valami jó ötlete vagy gyógymódja én is szívesen fogadnám!Köszi
Sziasztok!
Én mikor elkezdtem használni a Nuvaringet, rá kb 1 hónapra kijött a szájam fölött egy herpesz (sose volt, és szerencsére azóta se, de a nyoma megmaradt), valamint rá 2 hónapra tele lett a hátam szórva apró fehér gyulladt pattanásokkal, amik azóta is visszatérnek. Volt valakinek hasonló, vagy ezek nálam csak véletlenül esnek egybe a használatával?
Előre is köszi a válaszokat!
Én jobban feltolom, mintha tampont használnék. És ott is marad a helyén, nem csúszkál.
A dokinál nem kell levenni, csak szólj, hogy ott van a gyűrű hogy a doki ne lepődjön meg ha találkozik vele.
Én le akartam venni vizsgálat előtt de a doki azt mondta hogy ez szükségtelen mert nem zavarja vizsgálat közben.
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy kb. 2 naponta lecsúszik a gyűrű. Szerintetek mit csinálok rosszul, mert én úgy érzem, hogy rendesen felrakom, jobban nem is tudnám. Van még valakinek ilyen gondja?
A másik kérdésem: Ha megyek nőgyógyászati szűrővizsgálatra, akkor a gyűrű bent maradhat?
Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem. Ma kellene levennem a gyűrűt, de tegnap lefeküdtünk a barátommal és bennem ment el. És ahogy tudom a spermák 3 napig életképesek. Tehát meg kellene várnom a 3 napot és utána levenni, vagy levehetem most, anélkül, hogy "bajom" lenne?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia! Én mindenhol azt olvastam, hogy mindegy hol van kifejti a hatását!!
Viszont nekem is segíthetne valaki.. Többhelyen olvasok ellentmondást az antibiotikummal kapcsolatban..Befolyásolja a hatását vagy nem?? Tudja valaki? Gondolom a torokfertőtlenítő spray nem befolyásolja csak az erősebbek tabletta formájúak? Vagy rosszul hiszem?
Sziasztok!
Valoszinuleg már tettek fel ilyen jellegű kérdést, de a segítségeteket szeretném kérni. Kb egy hete használom a Nuvaringet, és bár elég mélyen felhelyeztem, (anniyra, h alig találtam meg:) ), most viszont 2 napja teljesen lecsúszott. Ilyen esetben mi a teendő? Ne foglalkozzak vele, vagy probaljam meg kivenni, és ujra visszatenni? Attól tartok, h esetleg igy nem fejti ki a hatását( bár a kiskonyvebn azt irja, h voltakepp az a lényeg, h bent legyen, és akor mindenképpen hatásos.) Vane setleg valami tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Elore is koszonom!
Sziasztok
Nincs nagyon idegem vissza keresni,ezért bocsi!
A kérdésem az lenne,hogy mit kell akkor "tenni"ha egy héttel előbb jön meg a menstruáció...
Most akkor is csak majd egy héttel később vegyem ki és a 7.-napon vissza,vagy mo9st hogy megjött szedjem is le és az egészet egy héttel csúsztassam(előbbre?)
Olyan zavarodott vagyok,mert nem értem miért jött meg ennyivel előbb,és hogy most ilyenkor mi a helyzet!
szia!
Én még bogyóval kezdtem, de biztos ami biztos alapon vártam 1 hónapot és a doki is ezt javasolta. Szerintem ez a gyűrűnél is így lehet.
Egy kérdésem lenne...
A hasnálatin, meg szinte minden tájékoztatón az van írva, hogy 7 napig védekezzünk (óvszer). Na én be is tartottam a 7 napot, de egy ismerősöm szerint többet kellett volna várni, mert ezelőtt még sosem szedtem/használtam fogamzásgátlót.
Tapasztalatok? :S
Sziasztok!
Több hónapja használom már a nuvaringet, viszont ebben a hónapban, egy héttel a felhelyezése után szörnyen fájnak a melleim. Lehet ettől???
Szia!
A laktózos oblítéskor jobb ha kiveszed a gyűrűt gyengíti a hatását. Amúgy szerintem öblítés után rosszabb minden nekem több lett a folyás de ez az én véleményem.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Ha a fogamzásgátló, az óvszer, és a hüvelygyűrű sem jött be mivel védekezzünk?!
- Milyen tapasztalatok vannak a hüvelygyűrűt tekintve? (hüvelyi fogamzásgátló)
- A Nuvaring hüvelygyűrű használat közben nem mozdul el a helyéről?