NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)
sziasztok :)
én két napja kezdtem el használni a gyűrűt, mint első fogamzásgátlót (a gumit nem számítva) és ahogy visszaolvasgattam, szerintetek a hét nap "rásegítéses" védekezés is túlbiztosított, akkor szerintetek bevállaljam a pénteket a kedvesemmel?
illetőleg még valami: (mert már nem győzöm visszaolvasgatni a posztokat) tényleg nem zavaró se nekem, se adott partnernek, hogy ott a kis micsoda? :)
köszi a válaszokat
Sziasztok
Tegnapi kérdésemre, hogy pontosan mennyi idő után ad védelmet a gyűrű úgy hogy nem a leírás alapján tehát mensitől függetlenül kezdtem el használni nem kaptam. Nagyon kérek segítséget kicsit tanácstalan vagyok. Köszönök minden segítséget.
Én most vagyok a menstruációm 4.napján,és ma akarom feltenni a gyűrűt.
Viszont, a gyógyszerrel úgy jártam,amikor annak idején elkezdtem szedni (a menzesz első napján),hogy az amúgy 4 napig tartó ciklusom a gyógyszer hatására kb 8 napig tartott...
Szerintetek, ez most a gyűrűvel is előfordulhat??
Szia!
Jobb lett volna ha megvárod a mensit. Szerintem így muszáj lesz egész hónapban máshogy is védekezned. Előtte mit használtál?
Sziasztok!
A barátnőmtől hallottam a gyűrűről és én is használója lettem igaz menstruációtól függetlenül kezdtem el használni és annyi kérdésem lenne, hogy igy is ad védelmet mondjuk 10-15 nap alatt??
Kérem , hogy aki tud segitsen köszönöm mielőbbi válaszát bárkinek is.
Köszi!
Egyébként te nem érzed napközban, meg ált-ban, ha bent van?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy február 9-én helyeztem fel az első hüvelygyűrűt és 10 nap múlva szeretkeztünk a barátommal óvszer nélkül.Nem lesz gond ugye?Azt olvastam h 7 napig kell védekezni mással is,de akkor remélem a 10 nap már jó!
Sziasztok!
most van bnőmnek fennt a 2. gyűrűje (1hete), most először mentem el benne, viszont ebbe az 1hétbe igen csak lennt volt a gyűrűje, sőt 1x ki is esett. Ez probléma? Köszi
Szia!
Mi is csak kínlódtunk 5 évig az óvszerrel kisebb megszakítások persze voltak,hüvelytabletta,hüvelykúp de ezek elég macerásak voltak,mivel ha előtte két órával szappanos vízzel zuhanyoztam ki kellett várni a 2 órát...csak aztán lehetett használni,mivel a szappan befolyásolta ezek hatását!A tablettától híztam.Ezért próbáltuk ki a hüvelygyűrűt nálam mint már írtam sok mellékhatás jelentkezett,de az orvosom azt mondta hogy valószínűleg a második hónapra elmúlik.De a párom szerint tökéletes 1-2 alkalommal érezte,de csak pár másodpercig,mikor lejjebb került,de szex közben könnyen megtalálja a helyét!Szóval én is ajánlom!
Szia!
Hát nálunk az volt a helyzet, hogy a párom bedugta az ujját, és kikerekedett a szeme, hogy úristen, az ő himbilimbije nem akar ezzel a valamivel közelebbi kapcsolatba kerülni...
Úgyhogy kivettem.
Szerintem beszéld rá a párodat hogy próbáljátok ki, ha zavaró akkor úgyis kiveszitek.
Nekem nincs vele problémám, előtte kiveszem, utána visszateszem.
A hatékonysága nem csökken, hiszen a 3 órának még a felét sem haladja meg a dolog.
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mennyire érezhető a gyűrű, főleg szeretkezéskor? Mert nem akarom, hogy az óvszer után csöbörből-vödörbe kerüljek. A partnerem érezheti, illetve én is?
köszi!!
Gyűrű kivétele után nekem 2. napra mindíg megjött,de ez is személyfüggő,viszont nekem mindíg akkor jön meg,ismerőseim körében is így van ez,hogy a gyűrű kivétele után mindíg azonos napon jön meg.
Az első gyűrű kivétele után nekem is később jött meg-pontosan már nem tudom mikor-de mikor megjött jó sokáig tartott-kb.1.5 hét.De ez csak először volt és aztán beállt.Én nagyon meg vagyok vele elégedve!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Ha a fogamzásgátló, az óvszer, és a hüvelygyűrű sem jött be mivel védekezzünk?!
- Milyen tapasztalatok vannak a hüvelygyűrűt tekintve? (hüvelyi fogamzásgátló)
- A Nuvaring hüvelygyűrű használat közben nem mozdul el a helyéről?