Mosható pelenkák (beszélgetés)
Igen nekem is ez jött le.
Csak azon filóztam, hogy akkor még papírt sem kellene vennem, igaz elég sokáig elég, meg ugye azt is mosom 3x is. De igen nedves a pisitől mindig, így a popója is...
MOndjuk én még nem tudom kiszámítani mikor kakil, mert még nagyon pici, anyatejes stb... De később szerintem jobb lenne ez a betét, mint a papír.
Ezen én is agyaltam már... Igaz, a term. anyagokat jobb szeretem a popón, de ha csak a várható kaki előtt teszem be, akkor jó lenne. Az LL honlapjáról nekem az jön le, hogy ennek főként a szárazon tartás a funkciója, a másik 2t ajánlják nedvszívónak.
És a LL szárazontartó betét, az milyen? Azt írják ezt ajánlják papír helyett. Szerintetek?
34x13 cm az a betét, ami nekünk van.
Köszi!
Én csak piskótabetétet szeretnék, a prefoldjaim mellé turbózásnak. Esetleg majd meg tudnád nekem mérni a betétet széltében-hosszában?
A bambusz a legjobb! Három kettes méretű van, 1 bambusz, 1 biopamut és egy pamut. Mikroszálas nincs, csak piskótabetét. A bambusz mindig puha, a pamutok megkeményednek és nem is bírnak annyi pisit bent tartani.
A fiam 12-13 kg-os fenekére bőven jók!
De jó, hogy írod! Meg tudnád esetleg mondani, mekkora egy LL betét? Valaki össze tudná hasonlítani a bambuszt, pamutot, mikroszálast? Köszi!
Ajánlom figyelmetekbe a Tündérláttán a littlelamb pelusokat! A bambusz belsők nagyon jók és most akciósak!!! Júliuus 15-ig!
:DD
Sziasztok! Láttam, volt már szó a Flipről. Mi is imádjuk, bombabiztos pelus és csini!
Ha esetleg érdekel valakit Flip külső, én többet vettem, mint amire szükségünk van, így eladnék párat, hogy vehessek még belsőt (újak, nem használtuk). Ha érdekel, írj privit. :)
Iwiwen találtam egy klubot: Textilpelenkát használók klubja :D
De igen, fehérvári vagyok. Nyugodtan írj e-mailt (fidini.hu@gmail.com).
Látod, pont ez a baj a monákkal, hogy teljesen változó minségűek. Nekünk is praktikánk van különben! Most néztem, hogy van ún. Poponella is, úgy nézem, teljesen ugyanolyan, nem tudom, minőségre megbízhatóbb-e, mert élőben nem láttam még.
Nekem egy praktika belsőm van. Más külsővel használjuk, szerintem teljesen OK, csak jobb szeretem a prefoldokat. Máté egy éves múlt és még nagyon sokáig jó lesz rá!
(drnéni, egyről beszélünk???)
Elhoztuk az új, pulcsiból készült gyapikülsőt, nagyon szuper! Majd teszek fel képet, nagyon édes benne a picur!
Nem is az ár miatt kérdeztem, hanem mert helyben tudnám megnézni, érdeklődni, de elég negatív véleményeket olvastam róla mindenhol.
Azt mondák, van belőle jó széria is, a miénk nagyon vacak, végszükség esetére tartottam meg. Szerintem hülye a szabása, Ella 6 hós és már messze nem a közepén kell tépőzárazni, szerintem másfél éves koráig se tartana ki. Ha az ár számít (kinek nem?), én a helyedben inkább jó minőségűt keresnék használtan. Én egyébként a külön nadrágos belső + külsőt kedvelem, ebből nagyon jó minőségű és szabású az összes totsbots, de tetszenek az új fidinik is, ezek jóval olcsóbbak.
Sziasztok! Monapelről csak rossz vélemények vannak? Ma voltam a helyi bababoltban, és az ajtóra ki van függesztve, hogy egy helyi anyuka foglalkozik vele, van telefonszáma.
Tapasztalatok szerint nem érdemes ezzel kísérletezni egyáltalán?
Igen köszönöm, elküldenéd priviben?!
Nekem anyósom csinált rizsszemkötéssel egészen laza gatyókát, nagyon szeretjük. Jó szellős, nagyon jó a bőrének. Persez nem bír annyit, mint egy PUL, de én inkább cserélem sűrűbben, mint hogy kipálljon a kis feneke.
Azt szokták erre mondani, hogy melegben is inkább gyapjúpulcsi, mint orkánkabát. Én egyébként nagy melegben nappalra itthon csak belsőt adok rá. Babakocsiban, ha nem megyünk hosszú időre, belső, és a feneke alá teszek egy impregnált pici gyapjútakarót. Éjszakára csak gyapjút hsználunk.
De, fehérváriak. Ha kell, megadom a számát.
Nem tudjátok, hogy az Ildi hol lakik, nem lehet hogy székesfehérvári?
Szia, ha még itt vagy az oldalon, nekem azóta megjöttek a Kushies belsők és én nagyon meg vagyok velük elégedve. Pillanatok alatt rá lehet adni és elég jó a nedszívóképessége, még éjszakát is simán kibírt. És a ami a legjobb, hogy nagyon hamar szárad. Mondjuk még pici a babám lehet később tennem kell bele betétet is, de most még elég.
Én is gondolkoztam már a gyapjú külsőn, de nyárra az meleg nem? Inkább őszre, télre jó?
Én arra a kis nadrágos gyapjúra gondolok amik kötöttek... Nagyon tetszenek.
Ő az az Ildi aki saját maga készíti a külsőket?
Hol lehet megnézni a pelusait?
Mondjuk egyenlőre nem tervezek semmit venni mert nagyon bevásároltam, esetleg télre, akkorra már kinő egy-két külsőt...
Tegnap vettem fidinis Ilditől két belsőt, egy PUL- és egy gyapikülsőt (ez hétvégére lesz meg). Nagyon tetszenek a pelusok, én nagyon szeretem ezt a szabást (viszonylag magas a dereka, alábak között meg se nem túl széles, se nem túl keskeny), nagyon finom az anyaga. Nem utolsósorban pedig Ildi nagyon kedves, rugalmas, kaptunk ajándékba egy babylegst tőle, öröm volt üzletelni. Jobb érzés így vásárolni, hogy látom, kinek adom a pénzem.
További ajánlott fórumok: