Mosható pelenkák (beszélgetés)
Sára, a Flip külsők Neked mennyi ideig bírják? Értem ez alatt, hogy azt írják, azt elég csak áttörölni, mehet bele egy másik betét és ennyi. Ez valóban így van?
Konkrétan Te mit tervezel majd használni a picihez?
6 külső nem elég belsőkhöz? :-O
De egyelőre szerintem csak ennyit fogok rendelni, jobb apránként megvásárolni, kevésbé érzi meg az ember. :-) Majd később úgy is szeretnék venni hordozókendőt, mei-tait, majd rendelek azokkal együtt.
ja igen úgy van, ahogyan eperlevél mondja :D
a tetra a sima pelenkaanyag. tudod a büfizetős
Nekem is ez a két sziutáció merült fel, hogy vagy csak kettőt kéne betenni és hozzácsapnák a harmadikat, vagy ahogy Sára írja, levonják... Ne de akkor melyik? :-D
A tetra az mi?
Ha nagyon szépen megkérlek titeket, akkor írnátok konkrét nevet, hogy milyen plusz belsőt rendeljek még a Fliphez, mivel az a nagy sejtésem, hogy az a 6, amit kapok a 3-3 Fliphez, nem lesz elég semmire sem, főleg az első időkben. :-D
igen azt hiszem levonják. A Bg flip külsőbe sztem szinte minden passzol és mivel annyira jól zár az is meg az econobum is, én eleinte tetrával is ezeket a külsőket fogom használni ;)
babaland.hu-n is akció van.
Szia!
Én econobumot használok, nagyon jó!
Saranak van flip is, ő azt is nagyon szereti!
Szerintem érdemes beszerezni mindegyikből.
Ha pluszban veszel még prefoldot, az jó mindegyik külsőbe!
Sziasztok!
Régóta olvasom a fórumot, 15 hetes kismama vagyok. Még mielőtt akár terveztük volna a babát, már elköteleztem magam a mosható pelusok mellett.
De valami fejfájdítóan nagy a kínálat és már teljesen bele vagyok őrülve a sok AIO-ba, prefoldba, külsőbe, ilyesmibe, gondolom, tudjátok, miről beszélek...:-)
Regisztráltam a bambiora, és láttam az akciót, ami felcsigázott. Arra gondoltam, már most beszereznék akkor párat, hiszen nem mindegy, hogy most olcsóbban jön ki az ember.
De melyiket ajánlanátok?
A BG Econobum látom, olcsóbb, mint a többi. Használja valaki és hogyan vált be? De 3-at talán abból is megéri beszerezni, főleg kettő árán.
Aztán ott vannak a Flipek, azzal hogy álltok? Nekem szimpi, csak az az elgondolkodtató benne, hogy mivel a próbacsomagban 1 külső és egy betét van, akkor ahhoz még további betétet is venni kéne, nem? Arra gondolok itt, hogy elég legyen egy napra mondjuk. De nem találom, a Fliphez melyik betét lenne jó. És egyáltalán egy napra mennyi betétre van szükség?
Na meg hát Flipből is van Organic és Stay Dry. Gondolom, ezek csak a betétben különböznek, jól gondolom?
Szó, ami szó, ajánlanátok, hogy most, az akció időtartama alatt, ami már csak 2 nap, beszerezzek mind a 3 fajtából hármat-hármat?
De amúgy sok infót találsz a mamami.hu oldalon!:)
Én is ott okosodtam ki!:D
Köszönöm szépen a válaszokat és a tanácsokat!
Akkor több féléből veszek majd 1-2 db-ot és amelyik beválik abból veszek majd többet. Ami pedig nem válik azt pedig eladom valamelyik oldalon.
Szia!
Én is úgy szereztem be a pelusokat, hogy amikről jót olvastam abból egy két dbot használtan megvettem és most pár hét távlatából már tudom, mi jön be nekünk, meg mi passzol a babámra! Azokból veszek most többet, vagy nagyobb méretet!:)
Az egyméretes AIO-kból ránk sem jó még minden, vagy túl nagy a csomag, vagy nem passzol, de ezt ki kell tapasztalni, ezért sem javaslom én sem, hogy nagy mennyiséget szerezz be egy fajtából, mert nem biztos hogy jó lesz!
Szia!
Én semmiképp nem tanácsolom, hogy csak 1 féléből vásárolj be, mert, ahogy Sara is írta, változó, hogy kinek mi jön be.
Mondjuk nekünk eddig minden jó volt, passzolt minden a popsira. Egyedül külsővel volt gond, de ott is inkább az, hogy átázott.
Nekünk van 2 féle egyméretes minden az egymeb (AIO) pelenka. Többféle külső, van ebből is egyméretes és többméretű is. Belsőkből prefold és többméretű van.
Bár mi nem újszülött kortól használtuk, ezért én ezt még nem tudom, de a tapasztalatok azt mondják, a piciknek még nem túl jó az egyméretes, náluk inkább a hagyományos textil vagy prefold válik be külsővel. És amikor elérnek egy bizonyos súlyt, onnan jók az AIO pelusok.
Egy dolgot már tudok, én tetrával és prefolddal fogok most kezdeni. :)
Sziasztok!
19 hetes kismama vagyok és már most elkezdtem tájékozódni babaápolás területén. Örömmel fedeztem fel a mosható pelenkákat.
Sok olvasás és tájékozódás után nekem a Popin All in one ( bambuszbetéses V2 )mosható pelenka nyerte el a tetszésem.
Szeretném megkérdezni, hogy valaki használ e ilyet és mi a tapasztalata.
Véleményeiteket előre is köszönöm.