Mosható pelenkák (beszélgetés)
Igen én is most használtan találtam 10db-ot és azt írja a csaj hogy 2 hónapot használták... vajon miért?
Lehet egyet veszek, aztán majd meglátom, tépőzáras a dereka, egyméretes olyan nagyon rossz nem lehet.
Egyébként ott a piactéren olvastam, hogy az egyik csaj cserére kínálta pelusait és cserébe pont Shinies érdekelte .... többek között...
Más:
Gratula Neked! Akkor te ezek szerint nagyon könnyen tudsz szülni, szerencsés vagy. Én sima és fordított mintát tartottam, az első könnyű volt, a második nehéz, a harmadik meg .... végül is könnyű volt, maga a vajúdás, csak a kitolás sikeredett nehézre.
A masodikat is mar itthon terveztuk, de a cukrom miatt a szules elott 2 nappal azt mondta a doki, hogy szo sem lehet rola, korhazba kell mennem. Aztan megszultem 1 ora 10 perc alatt. Eppen beestunk a korhazba, az eloterben mar tolofajasaim voltak, a szuloszoba ajtajatol az agyig megszuletett Emma. A harmadiknal mar azt mondtak, nehogy elinduljak barhova! :D
A Shinies-rol mamamin ugy emlekszem, hogy jokat olvastam, viszont utana gyanusan tele lett veluk a piacter.
Figyusz csajok, a Shinies pelusokról van valami tapasztalatotok?
Más:
Most nem vagyok képben Kostyi79 ok hogy kismama és gratula, de most hanyadik gyermekedet várod?
Nem értek semmit...:)
És mindhármat otthon szülted?:)
Az nem semmi!
Köszi-köszi!:D
Amúgy fáj a fejem rendesen...úgyhogy tuti jön vagy megy valami front! Lehet attól is vagyok ilyen gyogyós ma!;) Lehet benyomok még egy kvt, hátha segít! Bár az is lehet, hogy csak ront a helyzeten!:D
Én is akartam kérdezni Kostyitól, csak nem mertem offolgatni, de ha Te már megtetted!:DDDD
Szóval Kostyi, mi a helyzet Yonder barátunkkal? Továbállt vagy maradt nálad? Érdekel a sorsa!:)