Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Írta hogy "kérdések priviben"
Jó lett volna vele beszélgetni
Lehet hogy a korára/egészségügyi állapotára való tekintettel nem akrják elvállani a műtétet
NEEEM reagál:-(
bizti játszik...
Szevasztok
Éva,hány éves vagy?
Normál testalkatnál ha nem volt mirigyállományod a 250cc-vel nem igazán lehetnének "csöcseid" amik nehez, amitől begörcsöl a vállad, a hátad stb.
Ha meg volt elégséges állományod mi a bánatért tetettél be implit?
Különben én 1985-ben voltam egy konzultáción ahol kihangsúlyozták, hogy nagy valószínűséggel az implantátumot max 10 év után ki kell cserélni.
Szóval a 39 év az csodás
Hát, ezt tényleg nem tudom... A mostani 60 évesekből indultam ki... (szerencsés aki megéri ezt a kort :()
Igaz, jelen állás szerint mi még aktívan dolgozni kényszerülünk akkor... tehát valszeg érdekelni fog, hogyan megyek az emberek közé.:)
Sziasztok!
Sajnálom Éva,hogy ennyire szenvedsz miatta.Remélem találsz orvost, aki segit megoldást találni problémádra.
Ellenben,lássuk be,a betett implantátum régen kiszolgálta idejét...Személy szerint boldog lennék ha ennyit bírna az én implim is.39 év azért nem semmi.
Jav: azok
Már mint a korábbi hozzászólásomra értettem.
at=az
én is szívesen néznék legalább 1 fotót...sajna, nem reagál:-(
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok