Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
jajjj,tudom már!!! Az jó lehet:) Majd én is kitalálok valamit 6hét után,mert úszni nem lehet min. 3hónapig. Van egy szobabicajom,szegény porosodik már egy jó ideje:D Illetve annyi a kapcsolatom vele,hogy le szoktam törölgetni:)))) Na majd most előveszem
hú, de egyszerre ment:DDD
no, végre vége a munkaidőmnek, húzok haza!
este még lehet, hogy jövök! :)
sziasztok!
Csoprtos, zenés sz.bicózás, edző vezényletével.
hát, leegyszerűsítve csoportos szobacangázás :)))
Te is tapasztalt leszel pár hét után:-)))
Most lehet kicsit hülyének tűnök,de mi is az a spinning?:)))
Igen,a Doki is ezt mondta. Nagyon profi vagy:)))
Vigyázok!Remélem nem lesz semmi bajuk,de a nagylányom szerencsére sokat segitett!4 és fél éves!:)Játszott sokat a kicsivel!Nagyon édes volt!
régen én is úsztam, meg lovagoltam, de szerencsére nem hátasodtam-vállasodtam ki. most pedig spinninggel próbálom lejjebb faragni a hátsóm és a combom körméretét :)
A mellcsúcs és a m.alatti különbség csak 9 cm. Nem gáz az, mert "kitőltve" kb. C-s, D-s lesz a méreted...:-)
kitartás! de a cicikre vigyázz! persze, könnyű mondani...
Hát igen...nem semmi milyen széles hátam lett. Az úszástól...Eddig fel se tűnt ez nekem. Hát pedig én nagyon vékony voltam felül,még nem is olyan rég... Na mindegy,csak gondoltam így az utolsó nap csak lemérem már magam.
Köszi szépen! Szándékomban áll a sok pihenés,ja. Te pedig azért óvatosan!!!
biztos szélesebb a hátad és azért nagyobb a mellbőséged...
pedig én 70 kiló fölött vagyok kicsivel :) magasságra szintén 170.
Sok sikert a holnapi mütétekhez!!!!!Gyors gyogyulást!!!Az elsö pár nap nem tul kellemes,de aztán hamar lehet regenerálodni,csak sokat kell pihenni!
Soknak találom... Néztem a Te adataid,és Neked 96volt... Hát nincs ekkora mellem,mint amilyen Neked volt... Közel se. Amúgy meg 170/63vagyok
Sziasztok!
Ma volt az elsö napom amikor teljesen egyedül voltam a lányokkal!
A naggyal nem volt gon a kicsi még csak mászik!
Huhhhhh!
Délután volt gázosabb!Nagyon elfáradtam!A sportmelcsire felvettem a mamist is!A pelenkázás még csak ment ,de az öltöztetés kész kabaré volt!
Pedig muszi vissza állnom a müszakba!
Holnap oltásra kell vinnem a kicsit !
Na az is szép mutatvány lesz!:(
420-assal mekkora mellbőségem lesz vajon?:))
ez most sok vagy kevés? :)
Nem baj az:) Nem kapcsolódtam volna be,ha az lenne:) Köszi szépen:)
Lemértem ma a mellbőségem...Gondolnátok,hogy 92???? Mell alatt pedig 83... Hát én ettől kiakadtam:)
Basszus, bocsi!!!! :)))) Most nézem, hogy holnap mész szépülni... Na, én is jókor hoztam föl ezt a témát... :))
Holnapra Neked is, meg Ibolyának is egy hatalmas kalappal!!!!! :)
Tök jó most most nekem erről beszélgetni:))) De nem zavar amúgy... Elalszok,és kész,csináljanak velem amit akarnak,csak jó legyen a végeredmény:)))
én is megállapítottam, hogy nem csoda, hogy úgy nézünk ki műtét után ahogy kinézünk... nem bánnak túl kesztyűs kézzel a dokik a pácienssel :)
ennek először a szemét szabták át (alsó-felső plasztika), majd a hajas fejbőrét vágták szét és valami szondát vezettek be a homlokához, majd a füle körül szedték le a bőrt, végül a nyakánál a tokánál szívták le a zsírt. felért egy horror filmmel :)
Hát a végeredmény az nagyon szép volt itt is,az biztos:)
Akkor én nem ugyanazt láttam... Mindenesetre ez is nagyon durva volt műtét után,mutatták,hogy varrják fel szinte az egész arcát,a fülénél megemelték egyszerűen a az egész bőrt...brrrr
További ajánlott fórumok: