Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
:) csak picit meglepődtem, mert egyik barátnőmet most fogják műteni valószínű és a doki helyi érzéstelenítésben csinálja...hát...nem is tudom:)
de az vm új módszer volt, mert még vágást se ejtettek inkább csak egy kis lukat és valahogy ugy pimpelték fel a ciciket, aztán a csajszi fel is ült az asztalon amikor kész lett:D fura volt..de van ilyen.:) Te hol hallottál róla?
Pedig a dokik honlapján ez is fel van tüntetve
Szia!
Csinálnak úgy is,bár szerintem ritka,nem is tudom,hogy van-e itt vki,akit nem altattak
Sziasztok!
Valaki hallott már olyat, hogy mellplasztikát csináltak érzéstelenítésben?(asszem epidurális)
Mert én még nem :)
Nincs mit,biztos nem lesz semmi baj!!
Szia EVE! Nekem ez, ill. hasonló a 2naptól kezdve volt..nem aludtad el véletlenül? Mert az én esetemben ilyemi volt az ok. Nekem speckó több mint 1 hétig szenvedés volt, nagyon fájt, és avval a kezemmel semmit nem tudtam csinálni. Kíméltem, de azért használtam és szép lassan elmúlt. Ha esetleg nem el alvás, akkor egy rossz mozdulat, vagy vmt megemeltél amit nem kellett volna?? Gondolj vissza? Volt vm ilysmi?
Köszi! Na ok,én mindenesetre viszek egy szabadidőalsót,azt aránylag könnyű felvenni... Legalábbis bízok benne:) Ha már jövök haza kocsiba úgyis mindegy...meg amúgy is
2-3 hetes lehetett a cickóm
Felhívtam a Dokit,mondtam Neki,hogy mit érzek,megkérdezte,hogy be van e dagadva,esetleg egyik cickó nagyobb-e mint a másik,de ilyen tünetek nem voltak.Azt mondta,ha 1-2 héten belül nem múlik,menjek el,megnézi,de olyan 1,5 hét alatt rendeződött.Sokat pihentettem!
2 hónaposan is volt ilyen érzés a bal felemen,szúrt,ha vettem a levegőt,a lapockámba sugárzott,de akkor már nem izgultam
Nyugi!
Köszönöm:) Próbálok nagyon bátor lenni:)))
Hívtam, de az aszisztense nem tudott erre semmit mondani. Holnap amúgy is mennem kell hozzá kontrollra. Ma már nem hívom, remélem megérem a reggelt! Azért köszi a választ!
Lehet hogy nem vigasztal,de az első 2 hetem szörnyű volt,utána nagyon lassan de jobb lett(pedig 2 szültem)
Annyi koplalás után nem volt haspuffadás. de még abugyinak is örültem, h fel tudom venni, nemhogy nadrágot :-) szurkolok holnap!!
Szia! És mikor múlt el, illetve mitől?
Szia!
hasonlót én is éreztem,nehéz volt még levegőt is vennem,a felkarom meg égett,de csak jobb oldalon.
Nekem is a2.-3. naptól jobban fáj, vszleg többet pakoltam vele, mint lekhetett volna. ma vagyok 1 hetes, most már csökken. igaz, jobban odafigyelek, h mennyit pakolászok.
Szia,nekem egyáltalán nem volt puffadásom vagy lehet hogy annyira fájt a hátam hogy nem éreztem?Szerintem egyénenként változó,amúgy gondolok rád holnap(hánykor?)BÁTORSÁG tudom könnyű annak aki már túl van rajta
szerintem is hívd a dokid. most.
Hívtam, de az aszisztense nem tudott erre semmit mondani. Holnap amúgy is mennem kell hozzá kontrollra. Azért köszi a választ!
Hívd fel a dokid. Mikor kell menned kontrollra?
Igazság szerint mozgattam, de óvatosan. Ennyire, mint most az elmúlt napokban nem fájt. A mai nap már olyan szinten, hogy ha veszek egy mély levegőt akkor is érzem azt a szúró érzést a hátamban, a mellkasomban.
szia.
első három nap nem fájt, vagy csak nem mozgattad és azért nem fájt?
Kérdésem lenne,akiket már műtöttek! Mindenkinél jelentkezett műtét után a haspuffadás? Kéne vinnem kényelmes nacit?
Sziasztok!
Ma vagyok 6. napos az új cicikkel. Kérdezném, hogy szerintetek normális-e, hogy a 3. naptól a jobb karomat szinte nem tudom mozgatni, mert olyan érzésem van mintha becsípődött volna egy idegszál, ami egyes mozdulatoknál úgy fáj, hogy ordítani tudnék?
Te is szoktál?:) Igen,csak az a baj,hogy nekem ez a fajta sportolás olyan monoton... Na nem baj,ki tudja,lehet majd most rászokok
Jól jön bizony...úgyis unni fogod a "semmi mozgás" időt...
Jó kis zenét beteszel és váltakozó intenzivitással tekersz állva, ülve, stb...:-)))
További ajánlott fórumok: