Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Neee,gondolkodni nem lenne hátrány mielőtt írsz valamit!Próbáld kikövetkeztetni hogy én ki lehetek
Embeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Szia .
Ha vissza olvasod ,akkor neked volt műtéted ,nem a barátnődnek .😉
Sajnos teljesen megbolondult!@
Azt mondja csunya és mar dolgozik elkuldte az alkalmazottakat haza!!
Senkire nem hallgat!!
Ma volt a műtéte a barátbőmnek.kb 2órája ébredet fel és nagyon fáj a melle.
holnap viszem haza.van valami gyógyszer vagy valami amit ajánlotok?
nyilván írnak fel neki valamit de azon kivül???
Ezt a hozzászólást sikerült beírnom a karácsonyi ajándékok szülőknek fórumba :)
Sziasztok,
Van új posztom a naplòmban, hegkezeléssel kapcsolatban a krémeken kívül kinek mi vált be a legjobban?
Szia! Én most voltam 5 éves kontrollon, legközelebb 8 évesen kell mennem. Nekem azt mondták 10 évente szokták cserélni de mivel nekem szinte semmit nem változott ugyan olyan szép mint volt simán kibír 15 évet is. Annyit javasolt doktor úr hogy évente mell UH , 30 felett mammográfia. Szerintem ha szép és problémamentes felesleges cserélni, persze érdemes a plasztikai sebészed véleményét is kikérni erről.
Ha úgy döntenél nem cseréltetsz hanem inkább megválnál tőlük szerintem semmi probléma. Simán kiszedik, korrigálják a bőrt sőt ha esetleg esztétikusabb melleket szeretnél létezik a sajátzsírral való feltöltés is. De voltam itt Hoxán olyan naplóba aki megvált végül az implantoktól és nagyon szép volt utána is az eredmény.
Szia! Engem kedden műtöttek, szerdán jöhettem haza, a következő héten még otthon voltam, utána minden gond nélkül tudtam dolgozni. Szóval kb 1,5 hét szerintem kell otthon nyugiban.
Sima séta bármikor mehet ha jól esik, de a kutyasétáltatáshoz hívj valakit, aki fogja a pórázt. Egy hirtelen mozdulat (pl kutyi ránt egyet) veszélyes lehet.
Hány nap utan dolgoztatok?
Pl kutyat setáltatni azert ki tudok menni?
Sziasztok.5-en műtenek
6-án fognak hazaengedni.
Műtét után hány nappal tudtatok kimozdulni otthonról?
Szia, még jó hogy van ilyen lehetőség. Nem kötelező újabb implit berakatni. Úgy cselekedj, ahogy neked jó.
Én is el gondolkodtam ezen, mert én sem vagyok már huszon éves, de az alkatom nem engedi... Nagyon aránytalan lennék, így csak akkor fogok csereltetni ha muszáj.
Sziasztok.
Pecsen a da vinciben volt mar valaki innen akit ott műtöttek ?
Sziasztok!
8 évvel ez előtt volt mellplasztikám, Révész doktor műtött, 2 db 360 cc Arion implantátumot kaptam.
Lassan aktuális lenne a cseréje, bár megmondom őszintén, hogy látszódni a 8 év alatt semmi fajta változás nem látszódik, ugyanolyan szépek még mindig, max csak azért kéne (???KELL??) cserélni, hogy nehogy valami tokosodás alakuljon ki.
Viszont elgondolkodtam egy dolgon, ami lehet, hogy full butaság, ezért előre is elnézést kérek, de bízom benne, hogy Ti tudtok ezzel kapcsolatban tanácsot adni.
Nem vagyok már fiatal, és őszintén megmondom, hogy megfordult a fejemben az, hogy inkább nem szeretnék új implantátumot. Ennek nyilván az is az oka, hogy nem szeretnék a jövőben is 10 évente (50, 60...stb évesen) milliókat kifizetni újabb műtétre, illetve ha átgondolom, akkor valójában nem is érzem úgy, hogy nekem "ekkora" mellekre lenne szükségem.
Eddigi tapasztalataitok alapján van olyanra lehetőség, hogy úgy jelentkeznék be egy újabb mellműtétre, hogy a mostanit kivetetném, de csak egy bőrkorrekció történne, hogy "szépen összerakják", de nem kerülne be újabb implantátum?
Köszönöm szépen előre is a segítő válaszokat.
Sziasztok!
Mentor forgalmazójához van valakinek elérhetősége? 16 év után úgy tűnik cserélni kell őket,viszont ami teloszám van a kártyán, az már nem a forgalmazó száma...megköszönöm, ha valaki tud segíteni...
Eszembe jutott a Dr. Rose maganklinika. Van valakinek infoja? Ott ki műt? Megeri az arat?
Amugy meg fura, hogy sehol nem lattam megnolyan klinikat ahol feltuntetik az implanteltvolitast.
Csak mellfelvarras, mellfalvarras plusz impli van mindenhol
En meg impli.eltavolitas es felvarrast szeretnek.
Szia. Koszonom a valaszt.
Dec. 14- re kaptam idopontot. Kulfoldon elek, a szabadsagokkal allandoan szenvedes van. Kivagyok teljesen mar. Szeretnek tullenni az egeszen de egyszeruen allandoan van valami.
Egy doki nem vallalt pedig mar megorultem, hogy januarban tullehetek az egeszen.
Mar ugy voltam vele hogy ugyis kozelebb van nem erdekel mennyi, meg legalabb utazgatni sem kellene, ezert itt Ausztriaban is kerestem. Aprilisra kaptam idopontot. Ki tudja mikor lenne a mutet.
Es megmondom oszinten magyar helyen szeretnek lenni inkabb.
Most neztem Urszan doktort. Arban eleg alacsony.
Rola lehet tudni valamit?
Es meg egy kerdes. Nem emlekszem anno milyen info volt arrol hogy mi a protokoll ha mutet kozben tortenik valami? Hova szallitjak az embert stb...?
Sose volt komplikaciom de fiatalodni nem fogok. Csaszarmetszes, bolcsessegfog, mandula, 1 Plasztikai mutet altatasban voltak eddig.
Szia!
Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra Bor doktorral kapcsolatban...én márciusra kaptam konzira időpontot...munkáját én sem láttam sehol..
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok