Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Lassan esedékes lesz nálam az implantátumok cseréje, vagy eltávolításuk. 🙈 A jelenlegi állapot több, mint rossz és nem is tudom, mi viselne meg kevésbé. Van, aki nulla alapra kapott implantátumokat és elégedett az eredménnyel, esetleg megúszta rippling nélkül?
Szia!
Nekem nagyon szép ciciket csinált. Kisebbet akartam (max 350cc körül it), de végül 460 lett. Meggyőzött, hogy az illik a testalkatomhoz és igaza lett.
Bár nálam elég lassan alakult ki a végleges forma (kb 6-8 hónap), de ez egyénileg változó ki hogyan regenerálódik.
Árról privátban írok
Sziasztok!
Nekem 19 éve volt mellplasztikám cserélni szeretném bár nincsen semmi baja 375cc csepp alakú van most bent és 500cc kerek extra magas profilú az elképzelésem.
Dr Révész Zsoltot néztem ki magamnak van itt valaki akit ő műtött?nem találtam referencia képeket se árat
Sziasztok Kedves Fórumozók! 👋🏼
1000éve nem írtam ide, viszont havonta felnézek, hogy vagytok. 😊
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Tud esetleg valamelyikőtök Pesten mellUH-ra ajánlani valakit? Anyukámnak napok óta fáj a cicije és meg van ijedve. Ahol lakik vidéken, ott magán lehetőség nincs, államilag májusban megvizsgálnák….. 😒Dr Szalai Klárát (az asztóriánál) ismerem, jártam nála én is, egyik Kedves Csoporttag ajánlására. Őt holnap hívjuk, csak jó lenne egy B-opció is.
Előre is nagyon szépen köszönöm! 🙏🏼
6-8 hét minimum, utána puhul.
De sosem lesz "elterülős", mint egy természetes mell
Ránéztem a naplódra, voltál már Regőczinél. A csoportban is bent vagy?
Amúgy Kovács doki is csinál Explant felvarrást, bár ő elutasítja, hogy az implantátumok okozhatnak betegséget. A tokot is kiveszi, bár azt sem tartja fontosnak. Van,hogy egy részét bent hagyja , amit nem tud könnyen kivenni. Regoczi állítólag ki tudja szedni mind, más orvosok nem garatálják a totál capsulektómiat. Mi betegek , meg nem tudhatjuk, hogy mi történt valójában műtét közben. Nehéz a döntés.
Szia!
Nem mindenki kap leszorító pántot és azt a doki dönti el, hogy szerinte meddig hord.
Én nem akartam hogy felül is nagyon domború legyen és anatómiai az implantom, így volt pántom, 2 hétig használtam én is.
Amit a kórházban kaptam melltartót, az nekem nem volt elég (ahogy lement az ödéma, nem tartott elég szorosan), rendeltem egyet a Csabagyöngye kompressziós ruhák üzletéből, 2 nap alatt itt volt.
sziasztok,
kérdés, hogy műtét után mennyi hétig hordtátok a leszorító pántot is?
illetve, hogy 6. hétig erősen tartott a kompressziós melltartó vagy kevésbé volt tartása a műtét utánihoz képest?
műtét után vagyok és 2 hét után levetették a leszorító pántot, ezt korainak érzem, utazásnál mindenképp
Szia! De rég hallottam felőled! Mi még kb egyidőben kaptuk az implantátumot. Szerintem a te esetedben tényleg felesleges volt az implant, mert neked eleve nagy melled volt, nem úgy mint nekem. 😄 Nagyon sajnálom hogy autoimmun beteg lettél , én is az vagyok. Nekem az implantátumok egyáltalán nincsenek hatással az autoimmun betegségemre, mióta életmódot változtattam jelentősen javult is a betegségem, sőt az ekcémám teljesen el is tűnt mióta megtaláltam melyik gyógygomba használ rá. A párom is autoimmun beteg és két barátnőm is. Nincs két egyforma eset azt tudom mondani.
Szerintem simán visszamehetsz a dokidhoz aki csinálta, láttam tőle is explantokat és nagyon szépek voltak. Viszont egy explant elég nagy műtét és SM betegséggel mindenképp tájékoztasd róla a neurológusodat ha belevágnál. Altatás, műtét utáni lábadozás , a szervezet számára ez erős fizikai stressz.
Sziasztok. Nagyon rég jártam erre. 2018 decemberében volt mellfelvarrásom implantátummal. Azóta fogytam is meg hiztam is 5-10 kilót oda-vissza egyszer. A bal mellemmel sosem voltam teljesen elegedett mert maga az implant feljebb volt mint a jobban. Így amúgy is gondolkodtam folyamatosan a korrekción. Az is átfutott a fejemen, hogy lehet nem is rakatok be új implantot, mert annyira nem barátkoztam meg velük hosszú távon. Túl nagy hozzám… igazából anno a doki beszélt rá hogy tartósabb lesz az eredmény, de acicim igyis megereszkedett azért.
Idén kiderült, hogy sclerosis multiplexem van. Így már meg nagyobb a vágy bennem, hogy kiszedessem. Van valaminek tapasztalata autoimmun betegség+implanttal? Illetve ki mostanában a legjobb doki explant és felvarrásban?
4 évesesk a cickók. Dr Pavlovics Gábortól
Nagyon elégedett és boldog vagyok velük!
Sziasztok!
Pár hetesen én írtam hogy szimmasztia (symmastia) alakult ki nálam. Téves volt az öndiagnózisom 🫣, ödémás volt a 2 mell között és jelentem kb 6 hónaposan minden a helyére került , ennyi idő kellett a végleges formához. Szépen lement a bőr középen is. Tehát nálam tényleg több hónap kellett a teljes gyógyuláshoz.
Sziasztok! Mellkisebbítő műtétet szeretnék; van köztetek valaki, akinek van ebben jó tapasztalata?
Megbízható, de megfizethető plasztikai sebészt tudnátok ajánlani Budapesten?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia, megkérdezhetem hogy melyik tipusu szilikont kaptál? És tudnál esetleg orvost is ajánlani?
Köszönettel
S
Sziasztok.
A barátnőmet szeretném megajándékozni január végén új mellekkel...pécsen ##(max kaposvár) keresek orvost.
Da vincis melleket már láttam nekem azok brutálisan műk 0 természetesség.
Megnéztem, nagyon szép! Arányos, egyáltalán nem tűnik aránytalanul nagynak. Szép a forma, nagyon el lett találva. 🤗
Gyors felépülést!!