Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hali!
Kis szösszenet a naplómban😃
Sziasztok
Van Budapesti hölgy akinek nagy mű melle van? Szeretnék tőle kérdezni párat mert a barátnőm meg van orulve hogy ő szeretne..
marcimilan3@gmail.com
Itt írjon kérem aki rendelkezésemre állna.
Köszönöm
Szívesen😊
6 hét komoressziós melltartó viselése ajánlott.
Sokan annyira hozzászoknak, hogy még utána is viselik. Én pl. Sportmelltartóban alszom 6 éve😃, amiben se merevítő, se szivacs.
Szóval inkább utána tervezz.
Nem strandolok, tengernél se voltam, passz...
Merevítős melltartó nem ajánlott, fényvédelem a hegekre igen.
Koszonom szepen, kedves toled :)
Igen, azt eszrevettem sajna. 6 eve, mikor volt az orrplasztikam, meg sokkal "nagyobb elet volt itt" :)
Tapasztalt motorosoktol kerdeznek meg egy olyat, h hany hettel a mutet utan erdemes megejteni az elso tengerparti kiruccanast?
Lassan veglegesiteni kene az idopontot a dokival es jol szeretnem beosztani a szabimat :) koszi a valaszt😍😘😘😘
Nem értem teljesen a kérdésed..."9 év után kell e csere...?"
Azért 9 év nem rövid idő, es ugy gondolom nem ezekkel az implikkel temetnek el(reméljük),es akkor meg úgy vagyok vele nem 50 felett szeretném hogy esetleg szebb cicijeim legyenek...
Egyébként egészségügyileg hálisten minden ok velük, mondta dr nő is ,amikor az eves uh+mammon voltam .
Sztem azóta is vannak újabb technikák amivel a ripllinget esetleg minimalizálni lehet.
Megkerdezhetem,hogy miért akarsz fogyni? Úgy emlékszem kifejezetten vékony vagy.
Sziasztok!
Uj vagyok itt, eppen a muteten gondolkozok, Dr Jancso Mate doktor urnal voltam konzultacion (mivel Dr Pataki Gergelynél mar idenre nem volt idopont) es o azt mondta, hogy a Doktor24-ben lenne a mutet.
Erdeklodni szeretnek, hogy van-e barkinek barmilyen tapasztalata a klinikaval/Doktor Urral kapcsolatban.
Masik kerdes, hogy probaltam kepeket nezni/olvasgattam itt a forumon, de pont olyat nem igen talaltam, ami illene ram :/ 162cm, 58kg vagyok (75A-s melltartoban volt a proba) es szeretnek termeszeteset, de kozben legyen egy kis dekoltazs is (arra gondolok, hogy egy galleros poloban mondjuk el tudjam rejteni, de mondjuk egy csini ruhaban meg szeretnem mutatni), erre a kriteriara a Doktor Ur az 550-et ajanlotta (azt mondta, hogy a max az 600 lenne az en esetemben). Teljesen izom ala menne az implant, anatomiai csepp alaku (Polytech RPL Mesmo HP 550)
Szerintetek ez mennyire lehet realis?
Elore is nagyon koszonom a valaszokat/velemenyeket! :)
Nagyon szívesen!
Beengedtelek a naplómba is.
Először teljesen alakuljon ki a kép Benned, hogy mit szeretnél, hogy ne legyen csalódás a vége.
Sajnos már nem annyira aktív a fórum, mint régen, de ha visszaolvasol, sok-sok hasznos infót tudsz szerezni. Gyakorlati tanácsokat, dokikról, melltartókról, műtét előtti és utáni történésekről stb.
Szia :)
Nagyon szepen koszonom a valaszodat. Sajnos konzin felvilagoaitott a doki, h nalam a mirigyallomannyal ia gondok vannak, a kotoszoveteimrol pedig hat ne is beszeljunk, nagyon lazak...
Igazabol most csak azert dilemmazom, h mikor ott kerdezwtt, egybol ravagtam, termeszetes hatasut akarok, de mar nem vagyok ebben teljesen biztos 😅
Mindenestre eloszor korulnezek az itteni naplokban.
Koszi megegyszer😘
Még javasolnám, hogy nézz meg sok-sok galériát, előtte-utána képeket, ott általában a cc van megadva, de azért látható a hölgyek testalkata is.
Keress a te alapodhoz hasonlókat, mentsd el, akár a dokinak is meg lehet mutatni, hogy milyen elképzelésed van, bár nem minden orvos szereti a hozott képeket.
Ő pl. a természetes, kisebb mellek orvosa.
Szia!
Nemcsak a magasság/kg számít, hanem a mell alatti körméret, a mellkas szélessége, a mellek távolsága, a meglévő mirigyállomány mennyisége.
A másik szempont, hogy mit szeretnél?
Természeteset?
Dögöset?
Kereket vagy anatómiait?
Dual-plane vagy csak mirigy alá?
Az implant magassága, szélessége is alakíthat a cc-n.
Telt dekoltázst?
Mekkora legyen a két mell távolsága?
A 330 tud látványos is lenni és el is lehet "rejteni".
Ha kevés az állomány, kevésbé takarja el a nagyobb implantot és úgymond látható lesz a széle és riplingre (hullámosodás) is hajlamosabb.
Sziasztok lanyok! :)
Egy olyan kerdesem lenne, hogy aki eleg aprocska termet ( en 160cm/50kg) es kb nulla alappal rendelekezik, nektek mekkora impliket rakott be a doki elsonek?
Nekem 330at mondott a konzin, amit en igy laikuskent nagynak gondoltam a meretemhez kepest, viszont kicsit jobban beleasva magam a temaba most mar kicsinek gondolom. Nem akarok kimondottam nagy melleket, sot ne is viritson 10 meterrol, h szilikon, viszont nem szeretnek abba a hibaba sem esni, hogy kicsik lesznek, aztan masfel ev mulva nagyobbakat akarjak rakatni...😏😏
Koszonom a valaszotokat 🥰
Sziasztok!
Volt mostanában valaki Traub Alfrédnál? Hol műt mostanában?
Engem még 2018-ban műtött, de azóta lett három gyerekem és a cicikre ráférne a tatarozás.😆 Elmennék hozzá egy konzira, hogy megszakértse, kell-e felvarrás vagy ilyesmi. Bár szerintem csak kicsit ereszkedett meg, talán megúsznám nagyobb implanttal.
sajna nekem is jobban kijött a rippling dekoltazs részen még nem olyan vészes ,főleg akor latom ha előrehajolok.Viszont még 1 kilot sztnék fogyni,46 kg voltam a műtétkor,de úgy látszik változnak az ember szövetei ,véknyulnak, az implik 9 évesek lesznek.Akkor is ennyi voltam ,mikor műtöttek...
Hirtelen szaladt le két kilo stressz miatt,sztem ezt hanyagoljatok ,figyeljetek oda magatokra,esetleg utdtok olyan"módszert",amivel nem lesz még hullamosabb 1 kg súlyvesztéssel?
jó tudom,ne menjen le hitelen,csak ezt nem mindig tudjuk befolyasolni.Zsíröltés kizarva ,annyi zsírt nem is tudnak leszivni mi elég lenne meg nem is akarom.
485ös implantok vannak félig izom alatt,szöveteim vékonyak.
probalok majd délutan v este feltenni naploba képet,szép napot Nektek.
Mi a gond velük maresz? Én is kb nulla alapra kaptam 2.körben nagyobb implit ....szinte azonnal ripplinges lett sajnos 😔
9 évesek lesznek ha jól számolom decemberben...nekem is csere kellene de nem tudom lesz erőm hozzá....
Sziasztok!
Lassan esedékes lesz nálam az implantátumok cseréje, vagy eltávolításuk. 🙈 A jelenlegi állapot több, mint rossz és nem is tudom, mi viselne meg kevésbé. Van, aki nulla alapra kapott implantátumokat és elégedett az eredménnyel, esetleg megúszta rippling nélkül?