Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kalcifikáció
A szövetek megkeményedése, elmeszesedése, amelyet a kalcium-sók lerakódása okoz. A meszesedés gyakran az adott szövet vagy szerv (pl. vese, vagy artériák) kóros működéséhez vezet. A folyamatot előidézheti a hormonok, a D-vitamin, a kalcium és más ásványi anyagok egyensúlyának felbomlása a szervezetben.
talán 60 év fölött szokták azt mondani hogy idősebb.
legalábis remélem ;)
Nem is lehet megelőzni?
Mit jelent az idősebb?
Erről még nem volt szó( valószínű nagyon ritka)
de ilyen is van
"Kalcium lerakódás
Kalcifikáció kifejlett mellszövetekben fordul elő, és ez egy általános előfordulás idősebb hölgyeknél akár van implantátumuk, akár nincs. Kalcifikáció szintén előfordulhat miután az implantátumot beültették a testbe. Kis mennyiségű kalcium kialakulhat a kapszula rostszöveteiben és ezek a kicsi lerakódások keménységet, és kényelmetlenséget okozuhatnak. A kalcifikáció ezen típusa nem rákkeltő, és mammográfiával megkülönböztethető a melrákkal kapcsolatba hozható kalcifikációtól"
Sejtettem...
Rakd már fel nekik az enyémet is (mármint az előtte képemet). Hagy gyönyörködjenek! :))
Kifogytak az ötletekből, hogy miért is lehetne még ellenezni...
Te odajársz szabadidődben? Kis kétszínű. :DD
passz
én is akkor vettem észre amikor már elküldtem neki a kérdésem
ha nem reklám, miért privibe?
Nem azért van a fórum, hogy jót és rosszat konzultáljunk? Csak a happy-ből nem lesz okosabb az ember...
ez az amit mondtam már többször!!!
700 ezerért a legtöbb magánklinikás doki gyönyörő ciciket csinál és ebbe az árba benne van az implantátum is ( kb 300 ezerért)
Dehisz azt mondogatjuk,hogy elsősorban magunk miatt csináltattuk meg ( ide most egy nem szóltam semmit vagy befogom a szám smile kéne)
:D
DDD
A Viasat-on mindjárt lesz plasztikai ügyek...
Aha, ingyen impli
És a műtét mennyibe kerülne?
Azzal az eljárással se spórolnál
Én tuti nem szeretnék 10-20 év múlva se olyan randa mellekkel rohangálni mint amilyen műtét előtt volt
Sziasztok!
Az aesthetica-nal most olyan akció van hogy ha március 31ig lefixálod a mütét időpontját akkor az implantátumokat ajándékba kapod!
Összegbe ez elég jó lehet , csak félek hogy olcsó husnak híg a leve!
Van valakinek aestheticával kapcsolata???
Köszi
hát, majd orálisan kűldöm az utánpótlást:-)))
persze, hogy nem olyan, sajna...csak próbáljuk feldobni a melankólikus hangulatot...
a lényeg, hogy eddig mundenki boldog az új cicikkel...:-)))
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok