Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Kb. 40-50 éves tapasztalatodat írtad le?
Nem vagyok orvos, de bizti, hogy azóta épp elég idő múlt el a technikai és implik fejlődése között..
Én ezt nem igazán értem...mennyi is lehetsz most?...kb. 70????...abban az években naaagyon kivételes helyzetben lévők rakattak be impliket...a megnyúlás veszélye természetes folyamat, még impli nélkül is...de aki most, fiatalon már elcseszettnek érzi a nőiességét, miért éljen keserűen kb. 50-60 évet, ha már lehetősége adódott változtatni rajta?...hozzáteszem, hogy én se vagyok híve a "túlzásoknak" életkor és nagyság terén, kivéve a tényleg indokolt eseteket...itt a fórumon talán 2 esettel találkoztam, de a csajok le is írták, hogy abban az esetben ők nem ugornának kés alá...a kockázatokról és a várható kellemetlenségekről a Dokik felvilágosítást adnak...remélem nem bántottalak meg és nem veszed kritikának:-(...spec. tetszik, hogy ennyi idősen és tapasztalattal megosztottad a véleményed (?)...
szia..
szerintem nem tévedsz. a 70-es években a nagy mell volt a divat, elhiszem, hogy panaszt okoz.
mértéktartás!!!!
Szia!
Egy valami ami talán megnyugtato a számunkra!
Azt gondolom ,hogy 1970-ben igencsak más anyagokbol készültek a szilikon implantátumok!A töltöanyag is más volt és szerintem a mütéti eljárások is sokat fejlödtek azota!Vagy tévednék?
Livi
szia..
neked mekkora van benn?
Nekem is lenne egy kérdésem: ha belső (tehát a fogak mögött van) fogszabályzóm van (nem kivehetős), akkor be tudják rakni a tubust?
Sok doki vállal nem altatásban végzett műtétet? Én szívesen bevállalnám ezt az epidurál dolgot.
Sziasztok!
Névtelen sebésztől szeretném kérdezni, hogy neki mi a véleménye arról, hogy 12-15 év között ki kell cserélni az implantatumot (nekem valamilyen textrudált van, lehet, hogy nem jól írtam bocs), valamint, hogy UH kontrollra milyen időközönként kell menni. Előre is köszi!
Sziasztok:) hetekota olvasgatom ki mikor miért és hova:)
Mielött bármit is meg bánnátok a implantátum berakást álljon itt 1 példa
1970-be rakattam be 250ccn-es szilikont elötte volt felvarrásom kb 10 évvel
amig fiatal voltam addig jo is volt a dolog de ahogy keztem idösödni már nem volt olyan hejde jo
nem irnámle a csalodásokat az évek elöre haladtával de már ott tartok hogy kivetetem mert zavaró és kényelmetlen
egyidö után meghuzza a bört és amikor mág nem elég rugalmassak a szövetek akkor bizony meg is nyujtja jo nagyra
melltartoval lehet szépen korrigálni de huzza a válad és görbül a hátad és folyamatos görcsbe van az ember nyaka amitöl rosszúl alszik
rengeteg hátránya van amit persze csak az idö haladtával tudunk meg
aki szült az inkább varassa fel ugyis a kiscici a divat:)
a hasplasztika az egy igen fontos dolog a szült nöknek ezt viszont ajánlom:)
a cicikhez visszatérve egyidö után már csöcsök lesznek és nem valami szép látvány
nem akarok elriasztani senkit,mindenki maga rendelkezik a saját testével de mivel én már rendelkezem tapasztalatokkal ezeket adom át és szerintem lessz valaki aki elgondolkodik hogy kell vagy nem a szilikon
akinek van pénze és folyton korrigálni tud azzal nincs is gond de aki ugy kapargat ösze 1millát az megfogja gondolni hogy betetesse vagy sem
5éve vannak problémáim mivel normál testalkatú vagyok nagy mellekkel amiket már nem tudok kordába tartani pláne alváskor mivel a betét súlyos húz oldalra és nagyon kényelmetlen
mint mondtam most járok utána hogy kivetessem de egyenlöre nem sokan válalják nem beszélve arrol hogy rögtön korekcio is kell ott helybe ami ugye nem másfél óra,nem beszélve a pénzröl
hát csak ennyit a implantátumról
ha kérdéstek van csak privátba
sziasztok éva
Amyra! ne izélj mááár:-)
Nem azért kellene a fotó, hogy személyeskedjünk, hanem azért, hogy lássuk a csodákat múlt és jelen között.
Persze a dokik választásában is segítséget nyújthat a műtét előtt állóknak.
Úgyhogy, hajrá!:-)))
De majd teszek, igaz, nem szeretem mutogatni magam, de hát ez nem erről szól.
Főleg azért, mert ti itt mind olyan csinosak vagytok, még az idősebbek is.
Örömmel hallom.
És szép lett?
Bocs, csak most tudok válaszolni.
Szemes dr. csinálta. Nagyon meg vagyok elégedve, bár azt egyikünk sem gondolta, hogy ilyen problémamentes lesz az egész. Vagyis, hogy ilyen jól viselem, fájdalom nélkül.
Édeskalács, akarom mondani Mézeskalács!!! Itt vagyooook!
Csillu:
Tényleg tök jót aludtam, rendesen pihentető volt!
Képet majd a csütörtöki varratszedés után gondoltam, bár szerintem nem igen változott semmit.
Nekem is kapart egy kicsit a torkom, meg kellett köszörüljem egy párszor mire egyáltalán rájöttem, hogy miért is van ez az érzés.
Még csak fájásnak sem igazán mondanám, és 1-2 nap alatt teljesen elmúlt.
jah...aludtál, mint a medve, csak nem vicsorogva, hanem vigyorogva...hihi
új képeket mikor teszel fel?
Így van, csak akkor vezetik be, amikor már alszol. Ébren nem is lehet elviselni a tubust a torokban, rögtön kiköhögi az ember.
Viszont a torokfájás sajnos gyakori a műtét utáni napokban.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok