Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mellplasztika tapasztalatok fórum

Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellplasztikázók képei
109. muci5
2006. nov. 12. 18:16
az implantatumok tartossagarol rengeteg info kering az eterbenm olvastam mar olyat aki azt mondja szemelyesen, hogy kozel 50 eve ua az implije van, viszont altalaban a dokik errol 10-15 evet mondanak aztan csere, kapszula kialakulasakor viszont ez joval kevesebb...
108. Sirga (válaszként erre: 106. - Kangaroo)
2006. nov. 12. 18:03
Mivel nálam szóba sem került implantátum, biztosat nem tudok, de nemrég hallottam, hogy már van olyan implantátum, amit nem kell cserélni. (Egyébként ez a "csere"-dolog nekem eleve nem tetszett, de így már elfogadhatóbbnak tartom. Valahogy... ha szükségem lenne rá, biztos zavarna a tudat, hogy - pl. - 5 év múlva újból szike, mert "lejár a szavatosság"! Így azért már más.)
107. Kangaroo (válaszként erre: 104. - Gigi.01)
2006. nov. 11. 20:09
Gigi, így ismeretlenként is szorítok Neked én is, és várom az "élménybeszámolódat"! ;-)
2006. nov. 11. 20:06

Sziasztok!

Én az első gyermekemet 9, a másodikat 18 hónapig szoptattam, meg lett az eredménye... A mellméretemmel meg vagyok elégedve, csak az alakjával (állagával) nem. Szeretném megcsináltatni, de felvarratni nem, csak feltöltetni. Viszont lenne pár kérdésem. Pl. az időpontot én szabom meg, vagy olyan sokan várnak ilyen műtétre, hogy az orvos mondja meg, hogy mondjuk 2 hónap múlva menjek? És mennyi ideig "használható" egy imlantátum? Gondolom, cserélni kell x év után, és akkor is ugyanúgy 2-3 hét pihenő a műtét után?

Sokan a szilikonra esküdnek, de van, akinek sóoldatos van? Mi a különbség a kettő között? (érzésre, kinézetre, biztonságilag)

És amíg a heg megvan, merevítős melltartót nem is lehet egyáltalán hordani, csak "sportcsöcsféket"?

Előre is köszi a válaszokat! :-)

105. Gigi.01 (válaszként erre: 103. - 0b099f6590)
2006. nov. 11. 19:59
Megértem a problémád, mert anyunak szintén ez a gondja, de ő nem csináltatta meg. Annyira nem feltűnő nála. Mindenesetre, ha lelki problémákat okoz és nem érzed így jól magad, akkor vágj bele! Olvastam sok nőről, akik ezért csináltatták meg és azóta megváltozott az életük. Rábeszélni semmiképpen nem akarlak! Gondold át!
104. Gigi.01
2006. nov. 11. 19:54

Sziasztok csajok!

Muci5 és Sirga: köszönöm, hogy szorítotok!!! Már csak két napom van a NAGY NAP-ig!

Ma kitakarítottam, a mosógép még megy, hogy hétfőn már csak lazítani tudjak.

Sirga: egyszer Te is itt fogsz tartani és akkor szorítunk majd Neked is ezerrel!!!

Sok puszi mindenkinek!

2006. nov. 11. 15:37

Sziasztok.

Én is megcsináltatnám a mellemet. Igaz nekem csak az egyiket kellene. Sajnos, mióta elkezdte nőni, azóta asszimetrikus, a jobb mellem jóval nagyobb, mint a bal. Ez a terhesség és szoptás után még romlott is. Aki arra panaszkodik, hogy kicsi a melle én megértem, de elhihetik én nem viselhetek feszülős, de még csak simulós ingeket, pólókat,a topokról már nem is beszélve.

102. Sirga (válaszként erre: 101. - Muci5)
2006. nov. 11. 15:12
Veled együtt szorítok neki - ugyanakkor van bennem egy kis irígység is, amiért én még nem tartok itt... Na, de hátha egyszer... :)))
101. muci5
2006. nov. 11. 11:05

Gyerekek,

Gigi most kedden megy. szoritsunk neki.

2006. nov. 10. 20:38
Sziasztok.uj vagyok ha valaki tud nekem infót mondani azt meg köszönöm.Győrbe készülök megcsináltatni a mellem(nagyobbítás)ha Dr horváth Péter Józsefhez megyek konzultációra,de előtte tájékozódni szeretnék.Ha tudtok róla és a munkáiról valamit írjátok meg légyszíves.Előre is köszi
99. muci5
2006. nov. 8. 20:47
up
98. muci5
2006. nov. 7. 12:16

Igen, sajna sokan irnak ide olyanok akik kritizaljak a lanyokat es noket akik mellplasztikara adjak a fejuket, holott itt nem a kerdojelezesre van szukseg hanem elmondani ki hogy jert kinel mennyiert miert stb

Gigi fennt vagyok a masikon, de azon kivul egy csomo kulfoldi oldalra feliratkoztam, nagyon gondolok rad 14 re szoritok, es meg sokan masok itt a forumon.

[link]

itt talaltam egy par erdekes dolgot, ha akarsz meret szerint erre arra rakeresni es gondod van a mertekegyseg atvaltassal szolj

2006. nov. 7. 12:14

Sziasztok Lányok!

Most jelentkeztem erre a fórumra, de már eldöntött tény, hogy megcsináltatom a cicijeimet.

Légyszi írjon nekem az, aki bármit hallott Dr. Wágner Pálról. Nagyon várom!

Köszönöm!

96. Sirga (válaszként erre: 95. - Gigi.01)
2006. nov. 6. 18:55
Csak a magam nevében szólok, de van, amiben szerintem sokan egyetértenének velem. A szülés előtti mellplasztikát én - is - említettem. Tudom, hogy lehet szoptatni, nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy a terhesség, szoptatás során változik a mell. Nem ítéllek el, bár azt se mondhatom, hogy megértelek - de csak azért, mert nekem a másik irány okoz problémát. Az, hogy nekem "túl sok" jutott! Ez se jó, bár kétségtelenül kevésbé zavarba ejtő - gondolom. Többiekkel együtt szorítok Neked, és várom a beszámolót! Biztos gyönyörű leszel! Puszillak!
2006. nov. 6. 16:00

Sziasztok! Itt vagyok újra. Sok az elintéznivalóm, de ahogy tudok itt leszek és ahogyan megígértem beszámolok mindenről. Hát igen...még 8 nap van hátra! Nagyon várom! Holnap megyek az altatáshoz megcsináltatni a labort. Számolom a napokat. Visszaolvastam és nem tudom, hogy az aki elítéli a mellplasztikát az mit keres ezen a fórumon??? Egyébként, aki kellőképpen utána akar járni az rákattint a mellplasztika.lap.hu oldalra és minden kérdésére választ kap. Nekem nincs még gyerekem, de szeretnék és köztudott, hogy műtét után is lehet szoptatni babát. Na mindegy, ezzel én úgy vagyok, hogy az Ő véleménye és nem az enyém. Én kizárólag magam miatt csináltatom, mert elég kevés az önbizalmam és az önértékelésem. Akinek vannak mellei annak fogalma sincs milyen érzés nekünk a nyár. A fürdőruha, a toppok és sorolhatnám.

Puszilok mindenkit! Jövök holnap!

94. daroki
2006. nov. 5. 19:19

Sziasztok!

Én láttam már plasztikázott cicit élőben,nagyon szépen meg volt csinálva.Ha lenne hozzá bátorságom és pénzem akkor simán belevágnék.

Volt egy hely ahol a TB támogatott plasztikai műtéteket,de sajnos ebben az évben(nyár elején)ez a támogatás megszűnt:(Én egyáltalán nem ítélem el aki belevág,tök mind1,hogy gyerek előtt vagy után teszi,a lényeg,hogy jól érezze magát a bőrében!

93. zse pi (válaszként erre: 91. - Zoja)
2006. nov. 5. 19:05

:-)))

Örülök, hogy ilyen elégedetté tett téged ez a dolog!!!

92. muci5 (válaszként erre: 91. - Zoja)
2006. nov. 5. 18:02
Jaj de jo neked, annyira szeretnem en is, lassan mar ott tartok, hogy a gondolattal kelek fekszek. Neked hol van a vagas? vagy ha itt nem akkor priviben megoszthatnad velem a tapasztalataid, nagyon halas lennel, minel tobb embert meg szeretnek kerdezni a temaban.Irj kerlek.
91. zoja (válaszként erre: 88. - Zse pi)
2006. nov. 5. 03:00
Én pl nem voltam fusztrált a két gyerek és szoptatás után,de amóta megnagyobbítattam a ciciket nem nyugszom a tükörtől.Álmomba nem gondoltam,hogy ez ilyen hihetetlen változást hoz .A ruháit szuperül állnak szóvalimádom,imádom....bár mindenki azt mondja nem lehet megmondani hogy mű olyan jól sikerült.
90. Sirga (válaszként erre: 86. - 97dd601c1a)
2006. nov. 4. 10:17
Érdekes, mert én se láttam sok helyen, de nézd meg Dr. Mucs Mihály oldalát, azon olvastam, hogy a mellkisebbítést támogatja a TB. Sajnos nem valószínű, hogy megtudom, mire képes az én "hozott anyagomból" a plasztikai sebészet, de azért nem ítélem el. Persze, igaz, amit egy orvos írt: megereszkedett mellet csak akkor varrasson fel valaki, ha már nem szeretne több gyereket! Szülés előtt szerintem se érdemes. De 3 gyerek után...
89. Sirga (válaszként erre: 84. - Muci5)
2006. nov. 4. 10:13
Visszanéztem, nov. 14.
88. zse pi (válaszként erre: 85. - 97dd601c1a)
2006. nov. 4. 09:00

Fent azt írtad, hogy bevállalnád, ha elvesztenéd a melleidet.

Van, aki meg azért vállalja, hogy rendbe rakja saját magát, az énképét, az önbizalmát! Ez miért olyan elítélendő? (te a vallásban találtad meg önmagad, másnak ehhez a mellplasztika kell...)

Félre ne érts! Én sem támogatom azon huszonéveseket, akik csak úgy nagyobb didkót szeretnének, hogy még szexisebb legyenek! De hidd el vannak olyan lányok, nők, akik annyira fusztráltak a mellük miatt, hogy nem élnek teljes életet! És nekik találták ki a mellplasztikát.

Nekem nincs, és valószínűleg nem is lesz ilyen műtétem. De ha olyan helyzet adódna, azt hiszem simán belevágnék!

Te szerencsés lehetsz, hogy nem ereszkedtek meg a melleid szülés után, de nem ez az átlagos dolog.

Szóval én csak azt mondom, hogy nem kell mindjárt elítélni a dolgot, jó tudni, hogy ki, miért csináltatja meg magának...

87. 97dd601c1a (válaszként erre: 75. - Zse pi)
2006. nov. 4. 08:29
Én két gyereket szültem, de nekem nem ereszkedett meg a mellem, miután folyamatosan az előirt melltartót hordtam. Eleve sem volt kicsi, de nem lóg még a hasamig. Hála Istennek.
86. 97dd601c1a (válaszként erre: 76. - Sirga)
2006. nov. 4. 08:27

Bocs, hogy beleszólok, de én még nem hallottam arról, hogy a TB támogatna bármilyen plasztikai műtétet is.

Kb. 1985-ben volt utoljára, hogy támogatták és majd ingyenes volt.

2006. nov. 4. 08:25

Igazából nekem nem volt, nem lesz és nem is tartom helyesnek, csak akkor, ha valamiért elveszteném a melleim.

Akik még nem szültek azoknak azért.

Épp most láttam egy csajszit, akinek nemrég volt kb. 6 hete mellplasztikája.

Túl megnyúltak a mellei.

Na most amit láttam, az sem lett szebb, mert szerintem ugyanolyan mint volt.

Ráadásul baromi drága.

Semmi pénzt nem adnék ki ilyen műtétekre.

84. muci5 (válaszként erre: 83. - Sirga)
2006. nov. 4. 08:11
Mikorra is van neki idopontja? kiment a fejembol?
83. Sirga (válaszként erre: 82. - Muci5)
2006. nov. 3. 18:03
Remélem, azért még visszajön (visszajössz, Gigi) beszámolni a tapasztalataidról! Szorítok neked!
82. muci5
2006. nov. 2. 22:37
Gigi hol vagy nagyon eltuntel, vagy csak a masik forumban nezelodsz mostansag? en is regisztraltam, de egyenlore csak szimatolok...
81. eva28 (válaszként erre: 79. - Vandus)
2006. nov. 1. 21:07
A lap.hu- n van ABC sorrendben az összes létező dolog amit találhatsz a neten. Menj a " P " betűig ott a plasztikai sebészet honlapját megtalálod. Bőven csemegészhetsz.
80. 991217 (válaszként erre: 79. - Vandus)
2006. okt. 31. 18:30

Szióka!

Beírod googlebe hogy plasztikai sebészet és az országban rengeteg rendelőt, kórházat, magáklinikát kidob. Van választé bőven. Az orvosokról korábban irogattak, ki kit ajánl, olvass utána!

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook