Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Egy baratnom gyerekkorunk ota ki volt a melleitol, ugyanakkora volt min,t az enyem,engem nem igazan zavart, de o evek ota ez volt a maniaja, es kb masfel eve megcsinaltatta, azota 3 szor vagy 4 szer talakoztunk, de mindig meg kell , hogy mutassa, nem hagyom beken, annyira szep , formas, szabalyos, hogy komolyan ossze sem lehet hasonlitani a korabbival, valojaban ez inditotta be a fantaziamat!
latvan, hogy egyformak voltunk anno, es most pedig neki annyira szep, hogy elbujhatok mellette!
a heg egy nagyon kicsit latszik a bimbo alatt, de egyre halvanyul!
utolag azt mondja ha megegyszer csinaltathatna, akkor csak a honalj alatti vagast valasztana mert az kevesbe latszik
piper72,én egyetértek veled!
nekem se 16évesen, se most nme állnak úgy a melleim,ahogy kéne, mert így nőtt ,viszont iszonyatosan frusztrál. nem tudom megcsináltatni, pedig minden vágyam. és nme az abajom, hogy kicsi, ha ekkora marad az is jó, pedig A kosaras, csak ne ilyen alakja legyen. elég önbizalomromboló...
elvira1, örlüök ,hogy te olyan szerencsés vagy, akinek normélis alakja van! hidd el, nagyon irigyellek!
Pl. ezt az oldalt:
www.mellplasztika.net
Elvira1! Szerintem, ha megnézel egy két plasztikai sebészeti oldalt, akkor megváltozik a véleményed.
Nekem senki ne mondja, hogy derékig érő vagy felemás mellek nem zavarják és nem kell vele foglalkozni, mert van aki úgy is szeretni fogja...
A szélsőséges eseteket most felejtsük el, amikor már valaki egyre nagyobbat és nagyobbat akar vagy éppen nem áll mindkét mellbimbója pontosan szimetrikusan középen.
Reméljük hamarosan a következőket hallod:
"Úgy nézel ki, mint még soha"
És itt nem a melledre gondolok...
1-2 honapja allandoan ezen jar az eszem, de tartok tole, van olyan kozulunk aki elmondana a szemelyes tapasztalait, -/+ egyarant erdekel!
es most ezalatt nem azt ertem, hogy jajj nem kell az , ha szeret igy is szeret, persze ezt mar ismejuk, magam miatt, magamnak akarom!
szoval? tudtok vmi tapasztalatrol irni, elonyok hatranyok, stb?
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok