Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ja-ja, két legyet egy csapásra! :))
Na lányok, már megint a légycsapónál vagyok! :DDD
Ezek már kohezív géllel vannak töltve,ami úgy néz ki,mint 1 zselécukor.Ki nem durranhat,esetleg szétreped,de akkor sincs vész,megoldják.
Egyébként letesztelik ezeket az impliket rendesen,még jómúltkor írta ide vki,hogy ennyit bírnak
Vmi olyasmi volt,hogy,ha x sebességgel nekimegy egy kamion,akkor sem lesz baja,meg hasonló tesztek
jó is lenne:-))))
nem folyhat szét, mert géles állagu...
a popsis töltettel csak hülyűltünk...ami nem azt jelenti, hogy kivitelezhetetlen valahol más országban....
hogy a szervezeted miként reagál, az alkati kérdés
fuha...hát igen..hasonló árakra számítottam:(kár...félek,hogy a félsz nagyobb lesz,mint az lehatározás, mindig mondom magamban,mikor a tukörbe nézek,hogy kész,elég!de ha belegondolok,hogy befekszem,elaltatnak és felnyitnak(kvázi)akkor összeszorul a gyomrom:(
és,hallottatok arról valamit,hogy a fenéből leszedett zsirt viszik fel?azért az kicsit humánusabbnak hangzik,mint valami idegen anyag,nem?és,mi van,ha az implant kidurran?:(
Árak: Kb.500.000,-tól a csillagos ég.
Ha a közeljövőben szeretnél babát, akkor mindenképpen érdemes várni vele.
Mikor már erősebb az elhatározás, mint a félelem, akkor lehet belevágni. :)
Supi!!!!:-)))
kicsit visszagondoltam a reggeli bejelentkezőre:-(
Szia!
650 a normál árkategória
Az,hogy lesz-e vmi komplikáció,senki nem tudhatja előre.
Itt nagyon sokan gyerek előtt vállaltuk,ez a Te döntésed
sziasztok!én az árakról szeretnék érdeklődni...és hogy aki nagyon nagyon félt a műtéttől(vágás,heggek,lesz-e komplikáció,stb) az hogy győzte le?
És,ha még szülés előtt állok,akkor is érdemes,vagy inkább baba után?
Köszi:)
Van két ismim,akiknek évek óta bent van.
Az egyiknek 8,a másiknak 5 éve,de a gerincükre még nem paszaszkodtak
Jó, hogy vannak vissza-visszatérő kérdések...a végén már profinak h i s z i az ember magát:-))
Sajna, kevés a "régi" -éven/éveken túli- csajszi, aki több tapasztalatot tudna megosztani velünk.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nagyon könnyen ráfogják a különböző geric problémát az imlire...
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok