Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Én is mellplasztikara keszulok, minden info jól jon, kopogtam a naplodba megköszönöm ha beengedsz:)
Szia!
Kopogtam hozzád, köszi ha beengedsz.☺
Sziasztok ☺️
Tavaly már írtam egyszer ide a fórumra, mert mellműtétet terveztem viszont azóta kicsit eltűntem. Most viszont túl vagyok rajta és gyorsan írtam is jóóó sok bejegyzést a naplómba ☺️ Fogom még folyamatosan frissíteni, de mára már kifolyik a szemem 😂 Akit érdekel nézzen be hozzám ☺️
Sziasztok!
Valakinek csinaltatta a cickóit Dr. Győrffy Lajosnál Győrben? Velemenyek erdekelnenek 😊
Sziasztok. Marcius 18-án volt mellnagyobbító műtétem Karvász dokinál.
Szeretnélek kérdezni hogy mennyi idő után lesz a végleges méretük.
Egy kicsit még most is nagynak tűnnek és nem tudom hogy még van-e duzzanat és még fog-e kisebbedni.
Több helyen is olvastam hogy a helyükre 6 hét után mennek de ez a méretén is fog változtatni?
Köszi
Sziasztok! :)
Lehet, hogy mar volt 1000x is, de tudnatok ajanlani igazan eros, stabil sportmelltartot?
Elore is koszi :3
Sziasztok,
Most voltam pont, és kepzelheted a háziorvos az összes mutethez szükséges vizsgálatot, mammografiat, vervetelt, de meg koronavírus tesztet is felírta nekem, szóval ez így teljesen ingyen lesz🤗
Akinek van erre ideje hogy elmenjen a haziorvosahoz emiatt, ajanlom! Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, elmondtam hogy mellmutethez kell majd, időpontot a vizsgálatokra is barmikorra választhattam amikor nekem jo lesz😊 És azt mondta hogy meg betegszabadságra is szivesen kiir majd!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok