Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igen, és van is rá esély, hogy hamarabb sorra kerülök, mert ugye sokaknak lesz pozitív a covid teszt. Remélem nálam nem kavar be.
Nagyobbítás lesz nálam is.😍
Az nagyon jó :) akkor nem kell feltétlen sok idővel számolni !!
Mellnagyobbitas lesz neked is?
Szia!
Én március 8-án voltam nála konzin és április végére kapatam időpontot.🙂
Sziasztok!
Életem első konzultációja lesz áprilisban dr Csuha Lajosnal!(mellnagyobbitas)
Nagyon várom már , biztos vagyok benne, hogy ő lesz az orvosom!
Lehet tudni mennyi idővel kell átlagban számolni a konzultáció és műtét napjáig ? :)
Köszönöm
Nyugi, normális. Ilyenkor megduzzadnak a mirigyek és a szövetek vizesednek. Nekem a mai napig megduzzad menstruációkor és elmúltam 2,5 éves. :)
Még egy ideig érezni fogod. Meg kell szoknod az implantátumot és a súlyát. Kell azért 1-másfél hónap. :)
Én másnap minden papírt megkaptam, mármint a műtét utáni nap, mielőtt eljöttem a klinikáról.
A viberen nem tartod a kapcsolatot a dokival vagy az asszisztenssel? Mi mindig ott kommunikáltunk!
Sziasztok!
Pont 2 hete volt mellnagyobbításom és két kérdésem lenne. Valakivel előfordult olyan, hogy amikor először megjött a menstruációja műtét után lüktetett a melle este és meleget érzett belül? (Kívül nem tapintható, nem dagadt be és nem váladékozott a műtét óta.)
Emellett ez a fura érzés, hogy instabilnak érzem a mellem, ha sétálok mennyi idő után szűnt meg nektek?
Köszönöm
Előre is, ha válaszoltok
Köszi a megnyugtatást. A problémám oka inkább az, hogy febr 15-én látta utoljára és azóta nem.
Lenne viszont egy kérdésem: a műtét után a zárójelentést megkaptátok?
Szió, én ezeket irtam össze eddig
ATRAUMAN AG antibakterialis hatású fém ezüsttartalmú kenőcsös sebfedő háló
-Mepiform szilikonos tapasz!!
-Dermatix gél
Csajszik!
Ti mit kezdtetek a komp. mellcsi (lipoelastic) alatti viszketéssel? 🥴 Mi jobb, ha bekenem valamivel, vagy ha nem nyúlok hozzá? Már most eléggé zavaró. Főleg a mell alatti részen körbe.
Imola!
Nem említett semmit most mikor hívtad? Meg nála hogy működik? Nem mondta előre mikor lesznek a kontrollok?Természetesen ha nincs egyéb baj, mert akkor azonnal ugye...
Nálam úgy van, h a szerződés szerint vannak időpontok és hívom előtte. Vagy ha gond van, azonnal. Akár éjjel is.
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon és a csoportban is!
Idén szeretném megcsinaltatni a melleimet,előtte tájékozódni szeretnék nálatok ,rengeteg hasznos infót olvastam már itt!!!
Naplót hamarosan csinálok ,képekkel stb.
Első kérdésem ,hátha valaki hasonló cipőben volt már ...pár hete derült ki,hogy “néma “ vesekovem van sajnos,teljesen véletlenül derült ki, ez akdalyozhatja a műtétet ?Jelenleg az orvos nem tud velem mit kezdeni mivel nincsenek tuneteim,fajdalmaim!
Köszönöm 😊😊♥️
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok