Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Jobbulást 🍀🍀🍀🍀 minden rendben lesz!!!!! A cicik szépek 😘😊 Kitartás!!!! 🙃🙃
Szintén 3 hetes képek és bejegyzés a naplómban. A cicikkel minden a legnagyobb rendben, de nem vagyok most felhőtlenül boldog. 😒🙄
Új bejegyzés sok cicis képpel a naplómban 😊
Szuper! Nagyon örülök, hogy jól viseled!😍 2 császár után már szerintem is sétagalopp. Tapasztalat. 😅 Pihenj sokat, rágcsálgass, igyál! 😘 És élvezd a cicik tudatát. 😁
Sziasztok csajok! Először is nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien mellettem voltatok,sok erőt adtatok 🥰🥰🥰 Túl vagyok rajta 😍😍😍😍 hamarosan csinálom a naplót,bár lehet már majd csak holnap...Kicsit meg viselt, de egyre jobban vagyok. Próbálok egyre többet mozogni,puszi mindenkinek 😘
Csütörtökre van időpontom hozzá addigra fogok tudni mondani bár nekem fellvarni is kell majd
Sziasztok!
Teljesen friss hoxasként kérdezem Tőletek: volt valaki Pap Péternél műtéten? Tudtok egy megközelítő árat mondani hozzá egy felvarrás nélküli nagyobbításra?
Köszönöm, ha segítetek!
Kb 😜
Boszi, nekem nőnapon volt. 🥰 Várjuk a beszámolót. 😍 Remélem jól vagy.
Megy a satu ezerrel, várjuk a jelentkezésed!!
Szia,dejoo😍
Ott lesz ,de kivancsi lennek a tapasztalatokra ☺️
Szia, nekem is, teged hogyhogy nem az AC-ben műt a Nógrádi utcan?😳
Szia!
Beengedlek persze :)
Engem mondjuk nem Magyarországon műtöttek, de ha valami érdekel írj nyugodtan ha gondolod :)
Köszönöm szépen 🥰🥰🥰 jelentkezem mihelyt észhez térek 😘😅 érzem hogy külditek a sok csít 🥰🥰
Szia:) Friss vagyok de megkoszonom ha beengedsz a naplodba☺️
Sziasztok Csajok!
Új felhasználó vagyok ,kevesebb mint egy hónap múlva lesz mellplasztikám 435cc 75B alapomra a dokim Dr.Bognár lesz.Kérlek aki már átesett mesèljen ,hogyan zajlanak a dolgok műtét napján közvetlen a műtét előtt?!
Valamint volt közületek az Imago plasztikán valakinek beavatkozása már?
nagyon izgulok 😅☺️☺️☺️
Tűzre a sok push up melltartoval😂😂😂
Drukkolok neked ❤️😍 meglátod hogy megváltozik az egész életed❤️ csodás lesz❤️ írj ha, tudsz🙏🙏🙏🙏🙏❤️😍
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok 🙂 Telik az idő 😄...
Küldöm a csí-t, holnap ilyenkor,már boldog cici gazdi leszel 😉Ennyien szurkolunk minden rendben lesz🙏
Hajcsim már be fonva, rágcsit veszek reggel 😅 neked mikor volt?
Sziasztok!
Új vagyok itt☺️
2 hónapja volt cici nagyobitásom .
Minden ok☺️🙏
Ami érdekelne ki milyen melltartót hord és menyi idő után?
Köszönöm csajok 🥰🥰 félni nem félek, izgulni nagyon 😁😁!Viszek mindent,amit lehet,has izom ki dolgozva,amennyire csak lehet 2 császár után 🤣 nem lesz gond...🙂 Dr Molnár István fogja csinálni, Dr.Rose magánklinikán 😉 Ha képben leszek,jelentkezem, és csinálok naplót képpel 😍😍 Köszönök mindent csajok 😘 Esetleg van köztetek valaki akinek 300cc mentor magas profilú van? Ha igen,meg nézhetném esetleg? Az lesz nekem holnaptól 😇😇
Drukkolok.😜 Ki fog műteni?
Rossz helyre írtam 😁😁😁😁Boszi Neked akartam ...
Minden rendben lesz. Varázslat... elalszol bumm felkelsz a nagy cicik...😜😁👌🙃 izgulni szabad fèlni nem!! 😘😘😘
Szia!
Átérzem... 🥰 Nemrég volt. Minden rendben lesz és reméljük te is úgy érzed majd, hogy sokkal könnyebb mint gondoltad. 🥰 Figyelj a hasból felülésre! Vigyél magaddal olyan innivalót, kekszet, rágcsát, amiről tudod, hogy egy kiadós hányás után is jólesne. 😂😂😂 Műtét előtt fond be a hajad oldalasra! És ne aggódj! Minden rendben lesz! Holnap már elbúcsúzhatsz a super pushup-os mellcsiktől és helló kompressziós. 😂
Drukkolunk 🤞🙏🍀 és várjuk a fejleményeket. Ne izgulj, minden rendben lesz. Ez egy varázslat. Jó cicisedést😍
Sziasztok! Holnap műtét csajok 😍😍 Küldjetek nekem egy kis energiát létszi 😄😄 drukkoljatok kicsit értem 😊
Szia! Igaz én nem Debrecenbe csinaltattam de akik ott csinálnak ők Dr. Molnár Csaba és Dr. Péter Zoltán vagy esetleg Nyíregyházán Dr. Illésy Rudolf
További ajánlott fórumok: