Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Akinek ki volt már szakadva az implije, az hogy vette észre? Látszik deformitás a cickókon? UH vagy mammo mutatja ki a szakadást?
Sziasztok Csajszik 🙃🙃 kinek mikor volt komfortos hasra dobnia magát....én mindig is hason alvó voltam most 4 hónapos vagyok már cicis de még nem esik jól hason vagy csak féltem 😁😁 pedig már elvileg lehet 😊 köszi puszi mindenkinek 😘♥️
Oh basszus , igazán sajnállak hogy ez így érint teged 😞 De teljesen megertem amúgy, valószínű én sem fogom/merem oket megnézni majd egybol ...
Debrecenben tudtok Nekünk való, precíz mammográfiát?
En nem néztem meg elég sokáig, már az erősebb idegzetuek bekukucskaltak, de én nem akartam a hasfelmetszest és a cicim körüli vagasokat látni, amúgy sem igen bírom az ilyen jellegű dolgokat, ezért is váratam a műtéttel eddig😌Sok éve láttam egy ilyen kaliberű beavatkozást, akkor is azt hittem elajulok, nő az bele égett alaposan a retinamba, akkor mondtam, h soha... Azóta sokszor megdőlt ez az elmeletem🤨Már eltelt 5honap és most sem szívesen kenegetem hegkezelovel, amúgy a hasam még mindig érzéketlen, a mellem már úgy ahogy magához tért, de nem túl örömteli érzés ha a férjem "babusgatja"
Sziasztok lányok 😊Szeretném megkérdezni, h akiknek korrekciozasra került sor, fél vagy egy éven belul kellett-e fizetni valamiért pl. altatás költsége stb??
Új bejegyzés képekkel nálam. 🙂
És persze új kérdések... 😁
Koszi a választ!😍 Hat szerintem én akkor csak a 3. Hónapban nézem majd meg oket..😅
szia, nekem Kovács doki csinalta, lassan 3 éve a cicim. az ejejen meg kukkolni se mertem 😊 olyan 10 nap utan neztem meg őket, tok teglalap alakuak voltak, es nagyon fent volt meg az impli. Kb 3 honap utan ment a mostani helyere, ahol nagyon jol erzi magat 😊 Tobb mint egy ev mulva is öblösödött meg. Azt hiszem igy utolag elmondhato, hogy ha a 3. honapos allapotod szep, neked tetszo, a bimbok jo fele neznek, a meret kenyelmes, akkor semmi gondod nem lesz. Ha ebbol barmi hianyzik, lehetsz turelmes, de valoszinu kell majd korrekcio (pl az egyik impli lemegy, a masik nem).
Remelem szep es elegedett leszel majd!
Koszi a választ😇 Orulok hogy neked jol sikerült 😍
Nekem azt mondta a dokim, hogy "műtét után rettenetesen fognak kinézni a cicik. Az egész a nyakamban lesz, miközben a bimbók meg majd lefelé néznek. De majd idővel a helyükre kerülnek és szépek lesznek". Így lett. Fel voltam készítve a látványra, így nem csalódtam. Én kukucskálhattam, nekem nem volt olyan szigorú tiltásom, mint itt sok lánynak. Persze nem lófrálhattam melltartó nélkül, de mindennap kezeltem a sebemet és akkor megskubiztam Kökölyszit és Bobolyszát😍. A türelem volt nekem is nehéz, láttam, hogy vannak lányok, akiknek 1-2 héttel utána már olyan szép, volt néhány mélypont, amikor azt hitten nekem sosem lesz olyan. Aztán itt a hoxán a sok kedves cicistársam🥰😍😘 mindig segített továbblendülni. És mára imádom a cickóimat és büszkén jövök-megyek velük. Most rendeltem pánt nélküli kopresszióst és nagyon várom a nyarat, hogy mutogathassam. Szóval nyugi, szép lesz, csak idő. Kinek több, kinek kevesebb.
Koszi a biztatást 😊 Dr. Úr is azt mondta,hogy abszolút nem lesz kicsit , sot feltűnő lesz
Szerintem abszolút nem lesz kicsi, sőt! A 70es körméret nagyon kevés. És ahjoz 2 nagy impli. Hát nem lesz kicsi! 😅
Hat ezt nagyon jo hallani😍
Én 173 cm vagyok, 60 kg, a mell alatti kormeretem 70 cm, és A kosaras a “mellem” most
Na hát akkor közlöm veled, h rohadtul nem hinném, h kicsi lesz. 😃 180cm vagyok 64 kg. Tény, h magas, hosszú, sportos alkat, alkatomhoz képest keskeny csípővel. Szinte 0 saját állomány maradt a szoptatások után (75-80A se). Mentor 400 és 425cc HP, kerek impliket kaptam. És nekem abszolút nem kicsi. Persze összébb fog menni, ha lemegy az ödéma, de nem drámaian sztem. Ahogy láttam én pl még nem is vészesen ödémásodtam be. Neked mik a paramétereid? Magasság, súly, körfogatok mell alatt, derék, csípő...
Nagyon koszi hogy irtal, egyáltalán nem volt lehúzó,sot!😍
Nem meg nem szültem, 20 éves vagyok szóval ez meg messze van nekem😊 Nekem az a felelmem , hogy nagyon kicsi lesz az implant és hatalmasat fogok csalódni... azt mondta az orvosom, hogy a 475cc magas profil a legnagyobb amit be tud rakni nekem, ennél nagyobb sehogy sem fér be, és nagyon felek hogy ez picike lesz a testemhez kepest, és egyáltalán nem fog tetszeni😞
Szerintem ezt a gondolatot még a műtét előtt tedd helyre magadban. De mindenképp! Ennyire nem szabad rettegni! 😕
Nem tudom mennyi naplót láttál itt, de azt kell h mondjam, h az elején mindenkinek alaktalan, püffedt, fáj, csíp, szúr, nincsenek egy szintben, az egyik jóval nagyobb stb. Aztán hetek és hónapok mire kialakul a végeredmény.
Benne van az is, hogy begyullad. Lassan gyógyul. Nem tudsz csinálni dolgokat, türelmetlen leszel. Fájni fog. Vagy az, h lecsúszik, vagy vmi más miatt korrekcióra szorul. Esetleg újra ki kell adni rá ezt a rengeteg pénzt. De ebbe csak ezek tudatában szabad belevágni.
Ahogy látom, az, h a műtét utáni pár hétben nem tökéletesek, az sokszor csak a jeghegy csúcsa. Bocsi, lehet kicsit lehúzó voltam, de ez az igazság ahogy én látom. Türelmesnek kell lenni magaddal és időt hagyni a testednek. Valószínűleg még nem szültél, mert akkor tudnád miről beszélek. 😊
Engem 8-án műtöttek. KÖZEL SEM tökéletesek. Persze dícsérik a csajok, de látom, h még bőőőőven van hova fejlődni. De ez ilyen. Ha nem nézed meg az elején, akkor nem tudsz viszonyítani se, h hova fejlődsz. Ez csak az én véleményem. 😊
Én nagyon szabálykövető vagyok. Nem is mertem kinyitni, kukucskáltam, esetleg megtapiztam a mellbimbót hogy mi a helyzet, hogy érzi magát
Ezen kívül csak műtét másnapján, 1,2 és persze a 3. hetes kontrollon láttam
3. hét után már nézegethettem 😅
Ha a doki engedi csak akkor!
Nekem 3.5 hetig tilos volt levennem a kompressziost...nyilvan megneztem egy percre 😂
Csak utana az a baj, ha nem egyforma meg, duzzattabb, stb, idegesiteni fog es allandoan megnezed. Nem feltetlen lesz igy, de magam peldajarol beszelek. Ugy szoltam magamra h nem, nem nyitogatod...
Szoval, ha ram hallgatsz dokid nyitogassa ☺️
Bocsi ha hulye kérdés, de én meg attól felek hogy mikor eljön a nap hogy elsonek megnézzem hogy milyenek lettek, nem akarom majd látni az új ciciket mert nagyon felek hogy hogyan sikerülnek majd 😞 szerintetek nézzem meg egybol? Vagy csak varjam meg míg a dr úr megnézi és én majd csak hetekkel később nézzem meg? Ti mit ereztetek? Minden véleményt várok🙄😂🙈
Szia! Nekem piercingeim vannak,a számban, meg a köldökömben. De azért az közel sem olyan mint az implantátum azért is aggodalmaskodom 😄 na majd ki derül hamarosan hogy mi lesz. Én is tornázom,rossz lesz abba hagyni, el lustulok mire megint lehet majd...Köszönöm meg nyugtató szavaid 🙂 bízom benne hogy nekem is élményben lesz részem
Szia! Ettől én is féltem. Az a típus vagyok, aki még a kontaktlencsét sem tudtam elviselni a szememben, mert az egy idegen dolog a testemben. Itt meg egy pillanatig sem éreztem ilyet. Műtét előtt elbúcsúztam a régi lógó, kiüresedett ciciktől és megbeszéltem velük, hogy kicsit megfiatalíttatom őket. Ébredés után azonnal imádtam és a magaménak éreztem. Inkább az volt a furi, hogy mivel nagyon kell vigyázni rájuk, így sokkal tovább tartott az óvjuk, kíméljük, vigyázzunk rájuk időszak, mint azt gondoltam volna. Mindenhol azt olvastam, hogy 6 hét után szabad edzeni, én 5 hónap után mertem először, de felső testre még mindig csak kis súlyokkal. Ne izgulj, élvezni fogod a cicisedést😍
Első képek a naplómban. 😊
Sziasztok! Nem soká műtét,🥰 És olyan kérdésem lenne, hogy ki mennyire érezte úgymond idegennek, nehéznek a mellet? És meddig tart ez az úgymond diazkomfort érzés? Már ha ezt lehet oda sorolni? Köszönöm előre is a válaszokat 🙂 Attól tartok, nem fogom el fogadni hogy úgymond idegen anyag került a testemben...Vagy ilyen nincs? Bocsi a sok kérdésért 😃 Közeledik a nagy nap, és bombáznak a kérdések 😅 kicsit már para van, várom is meg nem is 🤣
Sziasztok!
Akinek pu-s implantja van, mennyi ideig hordta a kompressziós melltartót?
Nem tervezem még levenni, csak érdekel. :)
Még egy pont Kustor Zsuzsannára. Én rossz méretet rendeltem és 2 napon belül ki is cserélte nekem.
És volt egy Adrienn kompressziós is, azt hordtam az 5. héttől felváltva a másik kettővel. 😉
Igen, ha minden jól megy.😁
Igen,reméljük a legjobbakat, ez a helyzet most kiszámíthatatlan !
Akkor hó egy hónap és téged műtenek már ,izgiiii 😇😊🙌
Én szeretném eladni a Lipoelastic melltartóm!
Egy minimális alapra kaptam 360 cc-t és erre kaptam 75C melltartót. 1 órát volt rajtam nagyjából aztán le is cseréltem.
Valakit érdekel esetleg? Budapesti vagyok
További ajánlott fórumok: