Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy az altatástól kinek meddig volt a hasa fel fújódva? Mert olyan vagyok mint valami terhes 😅 és nagyon zavar már 🙄🤔
Szio!
Köszönöm szépen az infót, igen 1,2-es ajánlatot kaptam tőle én is, és ez nem is Mentor még
Helo.
Medic bra..kényelmesek és szépek .😉
Szia!
Egy olyan fél óra múlva érek haza, írok majd neked.🙂
2 honapja voltam. Szerintem raersz :)
Ha csak akkor csinaltatnad vele meg, akkor plane.
Sziasztok, mintha irta volna valaki hogy megy Csuha dokihoz konzira esetleg rámirna milyen volt vagy hogy mellette döntött-e végül? Köszi!
Szia. Te mostanában voltál nála? Igazából az érdekelne milyen a helyzet most fent. Gondolom konzultációra egyedül kell mennem. Meg jó lenne tudni,hogy már most menjek konzira,hogy télre legyen idő pont vagy még ráérek?
Felvarrás nem volt.
Kiváncsi lennék én is nagyon, felvarrt cicikre a dokitól.
Sziasztok!
Tudnátok esetleg olyan kompressziós melltartót javasolni, amit fogok tudni nyáron is hordani, tehát nem túl vastag a pántja, így nem lóg ki annyira a felsőből? Tavaly Anitám volt, de hiába mondják a legjobbnak, nem vált be annyira, a lehető összes helyen kilógott egy kicsit lengébb felsőből...szenvedtem vele rendesen.
Köszi Csajok! :)
Koszi! Igen, Pavlovics csinalta nekem, de nem o varrta fel.
Infó b-lite implantátum! 🙂
Egy hete kb, egy hoxas csajszi meg osztott egy linket is róla, tőle másoltam. [link]
Szia Erika! Honnan az infó?
Szerintem ezt inkább a dokidnak küldd el, ő tud az eredmenyeidre tekintve biztos válaszokat mondani 😬
Sziasztok!
Voltam vérvételen, az eredmény is megjött. A vérsüllyedésem elég magas lett(33). Emiatt sztornózhatják a műtétet? Volt valaki hasonló helyzetben?
Szia neharagudj, be engedlek. Nem nagyon értek még ehhez az egészhez sajnálom 😔 voltak páran, akik napló nélkül kopogtak, szerintem véletlenül utasítottam el 😔
Szia...
Emmily03 cicijét Pavlovics doki csinálta.
Szerintem remek munkát végzett a doki😉
csak egy bizonyos sorozattal volt probléma.amíg annaka a kivizsgálása folyik,addig állították csak le. :)
Leállítottak a b-lite gyártását. Felfüggesztették. Valami baj van velük.
Szia! Itt írtam, hogy kopogtam Hozzád, aktív vagyok, naplóm is van....még is elutasítottál...
Akiknek nincs naplója, nem fogom be engedni! És csak azokat engedem, akik szintén mellplasztika a téma, illetve rendelkezik naplóval! Ha valamit Szeretnétek (akiknek nincs napló) írj privát üzenetet, köszönöm 🙂
Szia! Kopogtam én is, köszönöm, ha beengedsz!
Meg írtam el küldtem, de csak a rengeteg reklámot látom sajnos nem találom hol tudnék képet tenni 😒
Sziasztok! Ősszel vagy inkább télen tervezném a mellnagyobbítást. Pécsen Dr. Pavlovics Gábort néztem ki magamnak. Valaki volt nála mostanában ?:)
Nagyon drága vagy! Köszönöm! Majd ha valamit tudok, írok bejegyzést. 😘😘😘😘
Miután megirtad a bejegyzést, és elküldted, lesz jobb alul 3 piktogram, az első egy fényképezőgép arra rákattintasz, és ott lehet vagy telóról vagy a gép mappáiból képet feltölteni 😉
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Csináltam naplót, de nem tudom hogy kell képet fel tölteni pl : előtte-utána képet 🙂 kérhetnék egy kis segítséget? Köszönöm...😘
További ajánlott fórumok: