Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Drukkolok...ez egy varázslat...elalszol mire felébredsz bumm ott vannak az álom dudák....minden rendben lesz izgulni szabad fèlni nem! ☝️😜✌️😎😘♥️😊
Sziasztok lányok 😊 Vissza számlálás indul 🥰 10 nap múlva új élet kezdődik 🥰🥰🥰 Kérlek drukkoljatok 😁 köszönöm 😘
Ahogy olvastam neked 3 lépésben volt,kopoghatok?
Köszönöm, hogy válaszoltál 😊
Végül ki csinálta neked?
Én voltam konzultáción Falus drúrnál. Kb.2 órát csúsztunk a bejutással, ami lehet természetes, de nekem fontos az időm tiszteletben tartása. Nem hozzá mentem mütétre, mert nem garantált semmit. Legalább blöffölt volna vmit. 😄 Egyébként volt olyan hoxás lány, aki elégedett volt vele.
Nekem is 675öst tett Kovács doki😊
Én 3hetesen kezdtem el dolgozni, (szepsegipar) az első nap kicsit megizzasztott gyenge voltam, de másnaptol már osszeszedettebben tudtam koncentrálni, dolgozni. ☺️
Na akkor enis megcelzom a 2 max 2,5 hetet, aztán mehet a munka 😂😅
Másfél hétig pihentem otthon, első 2 óra volt csak fura és fárasztó,utána ment. irodai munka. :)
Én 3 hét utàn mentem vissza. Ez úgy nagyjából elég volt, annyi hogy a 8 órás munkanap végefelé nagyon elfáradtam, alig vártam hogy hazaérjek és ledőlhessek egy kicsit. Illetve a nehezebb dossziék felemelésére, és levételére a polcról mindig megkértem valakit, mert nem mertem megfogni őket 😃 de pár nap alatt túllendültem rajta.
Sziasztok!😊
Segítséget szeretnék kérni,hogy ti kinél csináltattatok mellnagyobbítást és kit ajánlanátok.?
Félszerfalvi Jánosról, Falus Györgyről esetleg vélemény?
Válaszokat előre is köszönöm ☺
Azta😳 hat ez nem hangzik jol🧐
Én 2 hét után jöttem vissza az irodába, viszont 3 hét kellett volna mert nap végére annyira elfáradtak a kezeim hogy egyikkel kellett emelnem a másikat hogy egyáltalán az egérre rá tudjam tenni. Nagyon vicces volt. :D
Jelentkeztem a naplodba, megköszönöm ha beengedsz.
Sziasztok 🙂
31-én lesz felvarrás, implant Kovács dokinál, 675-ös impli lesz ha minden jól megy, ha nem akkor csak 610🤣
162/55 vagyok, mell alatt nem tudom pontosan, majd lemérem holnap. Alapom minimál, de szoptatás után eléggé gyatrák. Remélem minden szuperül fog sikerülni, s nem tolják megint el az időpontomat
Van naplóm, de képet nem tettem fel még. Úgy tervezem, h a klinikán lövök egyet előtte, addig nem nézegetem ha nem muszáj😬
Óóó...köszönöm a választ! Még a régi Hoxasokra lehet számítani! 😊😉
Dualba (félig izom alá) vagy teljesen izom alá?
Akkor indulhat a visszaszámlálás🤩
Április 21-én. műtét!
Juj de izgi 🤞😊💪
Köszi hogy irtal 😊 Tömegközlekedni semmikepp nem mernek, felek hogy meglöknek / kapaszkodni kell stb..
Egyébként izom alá kapom az implantot, szóval valószínű nekem is lesz fajdalmam vele
Én 2 hetet mondanék. 2 hétig nem ajánlott vezetni. Tömegközlekedést én most nem vállalnék műtét után. Én elég jól viseltem, viszont így is kell a 2 hét szerintem. Nem úgy alszol, nincs étvágyad, lehet hogy alapvető dolok nem fognak menni. De benne van, hogy sima lesz. Ha nagyon akartam volna, 1 hét után tudtam volna menni. De inkább hallgattam a megérzéseimre és még kicsit pihenek. Biztos, hogy még fárasztó lesz az elején. Nekem is irodaiszerű munkám van, viszont nagyon nagy koncentrációt igényel.
Irodai Munka, szóval nincs benne emelés stb.. viszont a munkahelyig eljutas az amitől inkbb felek🙄
Attól függően hogy milyen jellegű a munka....7 nap? 😀😀😀 1 hónapig alig bírtam felülni stb....nekem jó fej a dokim és a 3 hónap kíméletet be tudtam tartani és csak most fogok menni mondjuk én fizikai munkát végzek.... felvarrás esetèn izom alatt stb az nem 6-7 nap az tuti....😉🙃 Vigyázz rá amíg tudsz én úgy voltam vele menjen a helyére nem rizikózom nehogy elmozdulás legyen akármi ...lehet túl izgultam de most már teljesen rendben van és ez a lényeg....szép napot 🙃
Egyébként lanyok ti hány nap szabadságot vettetek ki mellműtét után, mennyi ideig voltatok otthon? 6-7 nap elég lesz valószínűleg ugye ?😊
Dettó ugyanez...és nem is túl komfortos....🙄🙄 remélem majd kialakul,mert hónapok óta rosszul alszom emiatt már jó lenne egy kiadós alvás. ..😬😬🙃 idővel lehet hason meg mindent 'aszongyák' az okosok..😀
Én 3 hónapos vagyok és nem merek úgy elaludni
Pedig már fekszem hason, csak olyan hosszú ideig mint egy éjszaka azért nem merek
Semmi jele nem volt, az éves rutin UH-n vették észre.
Pontosan...én is most a hason oldalt pózt nyomom...akkor nem vagyok ezzel egyedül...😁😁😁de lesz ez még jobb...bízzunk benne....hason aludni a legtutibb 😜😜😜🙃
Lassan fél éves leszek és az a teljesen hason, az még mindig nem kényelmes. Már egy ideje hasonoldalt alszom, de full hason még nagyon nem kényelmes.
További ajánlott fórumok: