Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Megmértem pont 80 a körméterem, szoknom kell majd az biztos mert kb semmi nem volt elötte. Meg nézegettem képeket itt a csoportban és most a kommentjeitek alapján rájöttem hogy félrevezető tud lenni mert nem tudni milyen méretekkel rendelkezett aki cicisedett.
Meg biztos van bennem ilyen lelki gát hogy akkor nőcis leszek meg mit mondok ha rákérdeznek :D húsvéti nyúl hozta a ciceket :P
Nagyon köszi a válasz! Nekem a mell részhez 14-15 centit mért a doki, és most meg is találtam a polytech hp 360 pontos méreteit és ilyen miliméter különbségek vannak a méretek közt, ez kül 11,5 centi széles, 330cc 11,3 cm pl.
Projekció is érdekes, high profile de ott meg hallgatok a dokira mert ő látja hogy lenne ebből szép cici.
De köszi a segítséget mégnézem 150szer ezt a táblázot ;D
Szia,
Az hogy 300cc nagy vagy kicsi az tejes mértékben mellkas szélesség függő
Van akin a 300cc elveszik
Rajtam meg D-s cici, mert mell alatt 67cm vagyok, 65D vagy 70C a melltartó méretem. És ez csak 300cc 0 alapra, de tényleg 0.
Van aki el se hiszi lehet ekkora 300cc-vel, pedig tényleg az arányok számítanak.
Az hogy mekkora lesz az inkább a projekciótól függ. Ki kell választani a megfelelő szélességű implantátumot és a projekcióval lehet kiválasztani hogy mennyire “dögös”
Nekem pl extra magas van, ennél csak az ultra magas nagyobb arion impli esetében
De pl van csak sima magas vagy “intermediate” ami a magas és az extra magas között van. Ezek persze szolidabbak
Érdemes táblázatot nézegetni. Ha tudsz szélességet, azt a sort érdemes nézni meg az egyel kisebbeket mondjuk, és úgy látod a lehetőségeid. Nem kell feltétlenül félni a 300cc-nél nagyobbaktól 😊
Egyébként én 173 cm magas vagyok, ehhez a magassághoz még több is illene, de ez fér el kényelmesen 😅
Méretvacilálásban vagyok, kicsi meg jól megereszkedett a cicim, ehez 170 centi vagyok és olyan 300-as impliben gondolkodtam, ezt ajánlották is az egyik konzin. De a doki akit választottam nagyon tolja a 380-at végül lealkudtam 360-ra de még mindig nem érzem konfortosnak.
Doki a melkasszélességem alapján ajánlotta a nagyobbat de én lemennek 330ra legalább.
Szerintetek nagy a különbség a 300 és a 360 között? Kicsi természetes melleket szeretnék, a 360 már nem a kicsi kategória szerintetek?
4 napos gyönyörű horror didi a naplóban 😁
Az összes műtéttel járó fájdalom legrosszabbika leszedni a ragtapaszt a cicikről😂😂😂
Talán fél vagy 1 év az UH.
A vérvétel pedig 30 nap.
Bár én mindent 2 héttel a műtét előtt csináltattam hogy minél frissebb legyen. :D
Csajok! A műtét előtti mell ultrahangnak mennyire kell frissnek lennie? Nem emlékszem már. Vérvételi eredmény pedig 1 hónapnál nem régebbi?
Köszi!
Kedveskéim.
Elkészült a "nagy mű"
Jól vagyok, minden oké , kicsi izom láz szerű fájdalom van, de abszolút bírható.
Köszönöm a drukkot, naplóban egyvkompressziós ágyselfi😂😊
Sziasztok lányok!
Ti mit gondoltok a breast implant illness “betegségről”? Van valakinek tapasztalata a témában?
Köszi előre is!
3;2;1
Holnap 12:00 😁
Szorítsatok🤞
380cc extra magas lett a vége
🙈🙊🙉