Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
4258. andaman (válaszként erre: 4255. - Kitti1225)
2010. nov. 9. 19:31
Nekem hajnalban, mikor fel lehetett kelni, jól jött a pizsi, de lehet elég egy köntös is.
4257. dragont (válaszként erre: 4255. - Kitti1225)
2010. nov. 9. 12:16
Én vittem pizsit ,aztán nem használtam ,mert mire olyan állapotba kerültem ,hogy felvehettem volna ,már mehettem is haza.
4256. dragont (válaszként erre: 4253. - Totosz)
2010. nov. 9. 12:15
Szia !Megnéztem a képedet ,ha helyére kerülnek a dolgok ,nagyon szép cici lesz belőle ,a méret különbség megmarad ,csak nem lesz olyan feltűnő ,mint most.Legalábbis nekem így alakultak a dolgok ,bár nekem az állományhoz nem nyúltak ,alapból van különbség a melleim között ,mint szinte mindenkinek.
4255. Kitti1225
2010. nov. 9. 11:00

Jaj, még azt kérdezném, hogy pizsit érdemes-e vinni és ha igen, akkor milyet?

Köszi a válaszokat!

4254. Kitti1225
2010. nov. 9. 10:59
Lányok, ha fáj 1 kicsit a torkom (főleg ha nyelek), akkor lehet, hogy ugrik a dolog?
4253. Totosz
2010. nov. 9. 10:37
Gyáva nyúlnak fogtok tartani, de végül nem mertem J-t megkérdezni, hogy is van az, hogy melyik mellet ki műti. Varratlazításkor bent volt egy másik doki (nem a 4-es mezőnyből), a tegnapi varratszedésen meg teljesen kiment az erő a lábamból, ezzel együtt meg a merszem is elszállt. Pedig én fizettem a műtétért (asszimmetria korrekció+kisebbítés+felvarrás), de olyan cikinek tartottam, hogy 2 hét után elégedetlenkedjek. Raktam fel fotókat, a bal mellem, ami eredetileg nagyobb volt, most kisebbnek tűnik, és sokkal hegyesebb és pufadtabb, mint a másik. Remélem, még alakul :-(
4252. andaman (válaszként erre: 4251. - Bernadett62)
2010. nov. 8. 22:28
Én hajnali 5-kor kértem még egyet és utána vette ki a nővérke.
2010. nov. 8. 21:23

Nekem kiszedték a kanült.. S így nem kellett utána szúrni:))

Bent is hagytam a többieknek a fájdalomcsillapítót...

4250. andaman (válaszként erre: 4248. - Kitti1225)
2010. nov. 8. 18:50

Szia!

Szerintem nem érdemes fájdalomcsillapítót bevinni, mert a nővérkék kanülőn keresztül adnak fájdalomcsillapítót. Éhgyomorra különben sem jó gyógyszert bevenni..szerintem.

Sok sikert! Én 5 hetes leszek szerdán!:)

Kérdezz bátran, ha gondolod!

2010. nov. 8. 14:41

Szia Kitti!

Ne izgulj, kibírható az egész ceremónia!

Vigyél fájdalomcsillapítót, akkor nem szurkálnak feleslegesen. S még Strepsilst is, mert az altatásnál használt tubus kivétele után kell a fertőtlenítés!

Nedves törlőkendő sem árt, mert az ébredés után sajnos csak ágytál van :((

Fel a fejjel! Sok sikert! Én most 5 napos vagyok:))

4248. Kitti1225
2010. nov. 8. 10:55
Lányok! már csak 2 hetem van a műtétig, valakinek valami jótanács?:)mire figyeljek még ( sok mindenen kívül)
4247. Bátainé (válaszként erre: 4243. - Szilvi1110)
2010. nov. 7. 20:30
Szia Ez érdekes téma.Én Pécsen csináltattam 8 hete és az enyém sem egyforma.Az egyik gömbölyű a másik hegyes legalább is felülnézetből.Ja és amelyik hegyes azzal nem igazán érzek a bimbónál a másik viszont sokkal érzékenyebb mint előtte.Lehet hogy két doki csinálja?!
4246. szilvi1110 (válaszként erre: 4244. - Andu29)
2010. nov. 4. 10:48
Andu: én is pont így voltam vele, a bimbó körülitől féltem, erre az alsó volt kellemetlen :))) De nekem is csak az egyik :)
4245. retsze92
2010. nov. 3. 15:36

Olyan jó hallani, hogy ilyen sokan túl vagytok rajta! Mindenkinek Gyors, és gyönyörű gyógyulást kívánok!!!!

Én még várom a dec. elejét, amikor felhívom időpontért a dokimat. :)

4244. andu29
2010. nov. 2. 22:00

Megvolt ma a varratszedés. Féltek hogy fog fájni a bimbó körül, erre alig éreztem. Lent pedig azt hittem egyesével szedi ki, erre oldalt kihúzota, hát egyik oldalon nem volt valami kellemes de kibírtam, nem volt vészes.

Körömvirágkrémet ajánlott, azt mondta még dec. elején szeretne egyszer látni.

2010. okt. 31. 22:11

Sziasztok!

Ez valóban érdekes, hogy hogyan osztják be egymás között a feladatokat. Nekem Kelemen volt a dokim, és Görcsi volt bent mellette. Én inkább úgy tudom ezt elképzelni, hogy nálam pl Kelemen csinálta a műtét oroszlánrészét, és Görcsi mondjuk a varrást, meg ilyesmiket. Persze nálam is dőlhetne ez az elmélet, mert nekem se tök egyformák a cicik, amelyik picit nagyobb volt, most az kisebb egy kicsivel, az alsó vágás külső vége se egyformán volt varrva, szóval még az is lehet, hogy valóban az egyiket az egyik, a másikat a másik doki csinálja. Engem is érdekelne a válasz :))))

Andu: nekem 90G volt, a műtét után 90D-s melltartót kaptam, és most 90B-s kell, szóval igen, lehet hogy neked is B-s lesz a végén :)

4242. andaman (válaszként erre: 4241. - Andu29)
2010. okt. 30. 11:15

szia Andu!

Neten meg tudod rendelni. Nekem a Jósvay, varratszedés után a körömvirág krémet mondta, hogy használjam, abból is a zsírosabbat.

4241. andu29
2010. okt. 29. 21:19

Sziasztok

Ez érdekes amit írtok! Az én műtétem majdnem vagy éppen 3 óra volt. Még szerencse hogy én nem hallottam miket beszélhetnek rólam... Én sem látom egyformának, de az az igazság hogy nem is nagyon merem nézegetni. Fura érzés! Még változhat a mérete? Nekem 85DD volt és most a kórházban 85C vettem, nem bánnám a B-s is elég lenne majd.

A méretet a doki dönti el, ő rajzolja be, a magassághoz alakhoz viszonyít.

Kíváncsi lennék nálam ki volt akkor bent? Felezik vajon azt is amit kapnak?

Nekem a Chontraxtubex-nem tudom jól írom-e krémet ajánlották, erre most hiánycikk a patikában. Az Aloe verás krémet meg kell rendelni valahol, vagy hol lehet kapni?

4240. Totosz (válaszként erre: 4238. - Andaman)
2010. okt. 29. 10:25
Hát csak reménykedni tudok, hogy mégis Jósvay csinálta meg mindkettőt :-). Azért is fogtam gyanút, mivel most az eredetileg nagyobb mellem tűnik kisebbnek a másikhoz képest, és a formája is más: fel van pockolva és hegyesebb, míg a másik inkább gömbölyű, de persze lehet, hogy korai még 5 naposan bármiféle következtetést levonni. Lényeg, hogy már nem lóg. Mostani méretét azért gondolom B-snek, mivel a kórházi 85B-s melltartó lett végül jó.
4239. sf.moncsi
2010. okt. 28. 19:23

Sziasztok!

Már rég jártam erre...olvasom,mennyien túl vagytok már a műtéten!Gratulálok mindenkinek,és gyors felépülést kívánok.

Nekem sajna még nincs konkrét időpontom...január végén,február elején lesz a műtét.

Nagyon várom már,és jó,hogy ilyen sok pozitív példát látok!Arra azért nagyon kíváncsi lennék,hogy a dokik mi alapján csinálják meg a "kívánt" méretet.

Gondolom csak rutinból...ugye?

4238. andaman (válaszként erre: 4236. - Totosz)
2010. okt. 28. 18:21

Szia!

Ezt a kérdést már többen felvetették itt a fórumon, de szerintem senki nem tudja tutira a választ. Ha gondolod kérdezd meg tőle, sokan kíváncsiak rá szerintem.

A varratszedés után sokat fog még változni a formája. Nekem az egyikből 360g, a másikból 280g vett ki. És érdekes, hogy néha az egyiket látom kicsit nagyobbnak, néha meg a másikat. Ennek ellenére nagyon megvagyok elégedve, így is arányosnak tűnik nekem. Én is várom hogy beálljon a helyére,mert még csak 3 hetes vagyok. Nekem a mellbimbóim tünnek úgy felülről, mintha lejjebb lennének, de tükörből nézve meg jó helyen vannak. Azt mondják felülről lejjebb fog ereszkedni az anyag és akkor tuti lesz!:) Én 183 cm és 81 kg vagyok, hasonló méretekkel rendelkezhetünk. Nekem E-D -ből elvileg C-et csinált, de ezt még nem tudom, hogy így van e. Még pár hét és megyek új melltartót venni.

4237. virgilius (válaszként erre: 4236. - Totosz)
2010. okt. 28. 16:31
Szia! Hát nem foglak megnyugtatni a válasszal, mert szerintem is ő csinálhatta az egyiket. :( Viszont a másik dologban még reménykedhetsz, mármint hogy a helyükre vándorolnak a cicik. Most még föl vannak polcolva, majd szépen el fognak lazulni. :) Úgy érzed, hogy túl kicsi lett? Az azurt lehet, mert a korábbihoz képest látszik kicsinek, biztos, hogy jó lett és arányos, ügyesek a szent imrés dokik. :)
4236. Totosz (válaszként erre: 4226. - Barbarella_12)
2010. okt. 28. 15:25

Sziasztok!

Új fórumozó, de régi olvasótok vagyok, és nektek köszönhetem, hogy most hétfőn a Jósvay keze alá mertem feküdni.

Mellfelvarrásom volt, 85D-ből lettem 85B-s, és ez a problémám. C-t szerettem volna, eredeti méretemmel sem lett volna gondom, mert 180cm és 80kg vagyok, de igen jelentős asszimetriával. Végül egyik mellből 330, míg másikból 120g-ot vettek ki, de úgy látom, az asszimetria még mindig fennáll. Szerintetek még változhat a mellek alakja, "beállhat" még?

A körülményekhez képest jól vagyok, ráérek netezni, míg gyógyulgatok, de fórumok olvasgatása során futottam bele abba a gyanúba, miszerint azért van a műtét során 2 orvos is bent, hogy az altatás ne nyúljon túl hosszúra, így mindketten dolgoznak rajtad. Jósvay segítője Regőczi volt, aki épp az elalvás előtt írta le magát nálam azzal, hogy azt találta mondani a műtőben, hogy: EZZEL 1 óra alatt végzünk, mármint velem. Mintha egy tuskó lettem volna a műtőasztalon. Még belegondolni is rossz, hogy esetleg az egyik mellemet végül ő csinálta meg. Szerintetek? Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de valakitől megnyugtató választ szeretnék kapni, mert ha nem, a jövő heti varratlazításon magam fogom Jósvaytól megkérdezni.

4235. nagymari (válaszként erre: 4231. - Andaman)
2010. okt. 28. 12:50

Szia Andaman!

LEírnád privibe, hogy mi ez a homeoptátiás cucc pontosan, amit említettél a hozzászólásban. Négy hete műtött engem is J., nagyon jól sikerült, de érdekelne, hogy lehetne vmivel még fokozni a hegek halványulását. KÖszi

4234. szilvi1110 (válaszként erre: 4232. - Andu29)
2010. okt. 27. 13:56
Nekem hat hetesen, fél évesen, és egy évesen is kellett volna menni. A fél évesre nem mentem, viszont 10 hónaposan elmentem, mert amúgy is Pesten jártunk, így egy évesen már nem kell menni :)
4233. andaman (válaszként erre: 4232. - Andu29)
2010. okt. 26. 19:03
Varrat szedés után, 6 hét múlva kell menni, ha szépen gyógyul a seb.
4232. andu29
2010. okt. 26. 18:46

A jövőhéten varratszedés gondolom nem lesz kellemes, de utánna mikor kell menni legközelebb? Vagy menni kell még egyáltalán?

Tényleg nagyon jó doki Jósvay, olyan higgadt, szimpatikus.

4231. andaman (válaszként erre: 4230. - Andu29)
2010. okt. 26. 18:31

szia Andu!

Hidd el, tényleg lehet zuhanyozni!:) Nekem is fura volt. Én sem mertem megnézni egyből varrat lazítás után. Mikor mindenki lefeküdt este, akkor mentem ki zuhanyozni és néztem meg....Elég horrornak tűnt:)(a varratok miatt) De napról napra szebb lett, és most 3 hetesen, már azt mondhatom gyönyörű!!! J. egy nagyon jó orvos, tudja a dolgát, nagyon ért hozzá!

A melltartót 4 hétig éjjel nappal kell hordani, természetesen fürdésnél nem. Nekem a varratok szinte nem is látszanak. Lehet, hogy sokat használt a homeopatiás cucc és az aloe vera + körömvirágkrém használata varratszedés után. Plussz szedem a c vitamint és e vitamint.

4230. andu29
2010. okt. 26. 17:19

Tegnap voltam varratlazításon, volt egy kis csúszás a doki bácsi sokáig volt a műtőben. A varralazítás, egy két varrat kiszedését jelentette.

Azóta borzasztó fura hogy nincs bekötve. Ma mertem még először megnézni. Fura érzés nagyon. Mindig azt hiszem nem tart a melltartó mert nem vág be a vállamba.

Azt mondta a doki bácsi, hogy lehet zuhanyozni, érheti víz, tusfürdő stb.

De már egyhetes cicit érhet víz? Akkor le lehet venni a melltartót? De éjszakára kell azért igaz? Olyan izgatott voltam hogy elfelejtettem megkérdezni. A varratszedés nov. 2án lesz. Egyébként a bimbo körül és az alatta lévő vágás nagyon szép, alul jó nagy azért...

4229. mellredukció (válaszként erre: 4226. - Barbarella_12)
2010. okt. 26. 15:41
Nos, így van, erre senki nem tudott felkészülni. Köszi, igyekszem felépülni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook