Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
4168. iniki (válaszként erre: 4166. - Dragont)
2010. szept. 29. 11:40
Köszi a segítséget. Még annyit kérdeznék, hogy kb. mennyi ideig tart az első konzultáció és hogy zajlik nagyvonalakban? Már nagyon várom, csak még több, mint 1 hónap múlva megyek. Annyira szeretnék már a műtéten is túlleni. Jó lenne, ha menne tb-re. Bár már vannak kétségeim. Szülés előtt jobbak lettek volna rá az esélyeim szerintem, de sajnos 5 éve eltántorított egy orvos :(
4167. lemmi
2010. szept. 28. 13:22

Sziasztok! Már megvan időpontom a műtétre. Próbálok okosodni a korábbi hozzászólásokból. De azért nehéz olyan sok infót feldolgozni:)

Ami nagyon érdekel, a fogyás műtét után. A Doki azt mondta "tilos". Van aki már pár éve túl van a műtéten? Súlyváltozás? Köszönöm.

4166. dragont (válaszként erre: 4165. - Iniki)
2010. szept. 27. 12:41
Én is Jósvayhoz jártam.Max. negyed órát csúsztak amikor én voltam ,de volt akinek sokat kelett várnia a kapott időpontoz képest.
4165. iniki
2010. szept. 27. 11:39

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni Tőletek, akik már jártatok a Szt. Imre KH-ban konzultáción, hogy mennyire tartják pontosan a megadott időpontokat? Szokott csúszás lenni vagy általában pontosan hívják be az embert? Én Josvay doktorhoz megyek majd.

Köszi előre is az infót.

4164. rzsuzska (válaszként erre: 4158. - Szilvi1110)
2010. szept. 27. 06:52
Köszi a választ. S akkor a konzultáción derül ki, h. megy-e TB-re? Mert igazából én arra hajtok. Ha már egyszer van ilyen lehetőség, akkor meg kell próbálni.
4163. andu29
2010. szept. 26. 21:21

Szilvi köszi, én még Békéscsabától is messzebb vagyok, de helyes az irány :-)

Az a kérdésem, hogy szerintetek érdemes, akkor alapítványi szoba, jó ha ott van mellettünk valaki, vagy nem szükséges?

Mennyit "illik" műtét után a doktor bácsinak adni? Jöhet privátban is, ha kínos itt! Nekem 8-án kell menni az altatós orvoshoz, már várom, de közben félek is, hogy hogy fogok utánna boldogulni a 2 éves ikerfiaimmal. 6 hét lábadozást nem nagyon engedhetek meg magamnak.

Remélem minden rendben lesz. Ti feküdtetek műtét utáni hetekben? Semmit nem tudtatok csinálni? Kb. mennyi ideig... tudom hogy változó de úgy átlagban?

4162. KEND (válaszként erre: 4161. - Melindafriss)
2010. szept. 26. 19:09

Szia!:) Büszkén telt a nyár, nagyon jó volt!!:)) Új fürdőrucikat vettem Balcsiztunk wellnesseltünk, nagyon régen éreztem magam ilyen jól.

Nekem szükségem lesz egy kis korrekcióra, be is kellene menni a dokimhoz.. Te mikor jössz kontrollra?

2010. szept. 26. 17:59
Kend! örülök hogy jól vagy. Még én sem voltam a féléves kontr-n. Hogy teltek az elmult hónapok?
2010. szept. 26. 17:58

Sziasztok! Hát elég régen írtam már ide. Ennek ellenére igyekeztem olvasni. idén nyáron nyaralni voltunk a tengernél ,nagyon féltem hogy fogják bírni a cickóim a sok fürdést és meleg napsütést ,szerencsére nem volt semmi baj .nekem most lesznek szept.30-án fél évesek.

nagyon jól éreztem magam elmúlt a rossz érzésem a nagy lógó melleim miatt, nem kellett takargatni őket,büszkén kihúztam magam ,teljesen felszabadultam .aki még gondolkozik műtteti-e magát gondoljon arra hogy utána szinte megnyílik a világ.

4159. szilvi1110 (válaszként erre: 4158. - Szilvi1110)
2010. szept. 26. 14:49
Szombathelyen laksz :) Na hát az sincs közel, kb 220 kilométer, de én is kb ilyen messziről mentem, csak a másik irányból. Békéscsabáról :)
4158. szilvi1110 (válaszként erre: 4157. - Rzsuzska)
2010. szept. 26. 14:47
Nem kell semmilyen papír, csak egy időpontot kell kérned konzultációra. Mi itt a legtöbben Budapesten a Szent Imre kórházban csináltattuk, sokan messziről utaztunk :) Nem tudom, te hol laksz :)
4157. rzsuzska
2010. szept. 23. 13:25

Sziasztok!

Én is egyre jobban gondolkodom, hogy nekivágok a mellműtétnek. Előtte szeretnék ledobni legalább 25 kg-t. Megvalósításnak neki is álltam. Viszont nálunk kérdéses a második babó. Ha viszont úgy döntünk, h. nem lesz, akkor év elején szeretném elkezdeni a procedúrát. Kisebbítést szeretnék természetesen, mert fáj a hátam, a vállam... de asszem itt sokaknak nem kell részleteznem a problémákat.

Méreteim: 172 cm, melltartóméret 80F-85F típustól függően. De van egy G kosarasom is. Márka csak Triumph, más nem vált be.

Akik megcsináltattátok, hogyan kezdtétek? Beszéltetek a háziorvossal, ő indította el a folyamatot. Vagy az OEP-nél kértetek papírokat. Vagy ez hogy működik?

4156. szilvi1110 (válaszként erre: 4144. - Andu29)
2010. szept. 22. 16:00
Andu: októberben lesz egy éve, hogy volt a műtétem, és 10 ezer forintért külön szobát kaptam, ahol ott lehetett a férjem is. Mi is többek között azért választottuk ezt, mert 200 kilométerről mentünk, ráadásul előbbre hozták a műtétet, így tök hirtelen nem tudtunk a férjemnek szállást keríteni. Szóval ez megoldható, de előtte pár nappal hívd fel a Zitát, és beszéld meg vele, ő tudja ezt elintézni neked. Vagy amikor mentek az altató orvoshoz, szerintem már akkor is el tudod intézni.
4155. virgilius (válaszként erre: 4154. - Mamus83)
2010. szept. 21. 23:22
Én is határeset voltam, de végül nem ment tb-re. :(
4154. mamus83 (válaszként erre: 4153. - Virgilius)
2010. szept. 21. 22:58

Jó hír! Azt hiszem rákérdezek a dokinál.

Az a baj, hogy határeset vagyok, és ha tb-s műtétre iratkozok fel, akkor csak jövő április vagy május... És még akkor sem 100%, hogy műtét után nem kell kifizetnem. Ha nem tb-s, akkor megcsinálná novemberben, de műtét közben kiderülhet, hogy menne tb-re is...

Megcsináltatom mindenképp,de nem bánnám ha a zsebemben maradhatna az a pénz..

4153. virgilius (válaszként erre: 4152. - Mamus83)
2010. szept. 21. 21:35
Egy valakiről tudok, akivel ez történt, és igen, visszakapta a pénzt!
4152. mamus83
2010. szept. 21. 20:35

Hello Lányok!

Volt már úgy valaki, hogy elment fizetős műtétre, és műtét alatt kiderült, hogy belefér a tb keretbe? Olyankor visszajár a pénz?

2010. szept. 21. 16:15

Sziasztok!

Én is most készülök mellkisebbítésre a Szt. Imrébe, Jósvay Doktor Úrhoz!

Remélem, menni fog TB-re.

Valaki, akit ott és ő műtött, lenne kedves megírni nekem, akár privibe is, hogy hogyan zajlott a műtét. Milyen vizsgálatokra volt szükség és valóban ingyenes volt-e? Mennyit illik a dokinak adni. Elvárják ilyenkor? Pont azért csináltatom TB-re, mert nincs rá pénzem.

Köszönöm előre is a válaszokat.

4150. Bátainé (válaszként erre: 4131. - Retsze92)
2010. szept. 21. 11:08
Neked is sok sikert.A férjem szerint a nehezén túl vagyok és most jön az hogy az idő mindent megold.De már egy hét eltelt és "csak" 5 van vissza.Mindenkinek erőt kívánok.
4149. retsze92
2010. szept. 20. 21:21
Csak irigykedve olvasom, hogy Te már túl vagy a műtéten. :) Sok sikert a gyógyuláshoz! ;)
4148. Bátainé (válaszként erre: 4147. - Popegabi)
2010. szept. 20. 18:41
köszönöm.Van egy csere melltartóm is.Azért kérdeztem mert már többektől hallottam,hogy ők 2-3 hét után bizony átcserélték,sőt tisztogatták is a sebet úgy hogy leszedegették róla a száraz trutyit.De szigorúan csak a szárazat,és varrat szedésre "tisztán" mentek már.Hát nem is tudom.Nekem azt mondta a doki,hogy 4 hét múlva szedi ki a varratot.Ha kérdésem lesz ígérem felteszem.Addig is köszi.
4147. popegabi (válaszként erre: 4146. - Bátainé)
2010. szept. 20. 16:48

Szia!

Örülök,hogy megnyugodtál és jól vagy.Én sosem vettem le a melltartót mikor mosakodtam benyúltam alá és megtörölgettem magam szivaccsal.Két hét után vettem le,hogy kimossam de addig szigorúan csak feküdhettem még meg nem száradt.Ha esetleg van egy nagyon jó minőségű sportmelltartód azt addig fel veheted.Nekem a varratszedés elég kellemetlen volt három hét után vették ki.Elvileg nem nő bele jobban mint egyébként sőt állítólag kellemesebb mert belül már jobban gyógyultak a hegek.Jó lábadozást ha gondolod szívesen válaszolok részletesebben is privátban.

4146. Bátainé
2010. szept. 20. 16:37
Sziasztok.Csak azért írok,mert elmentem a dokihoz hogy megmutassam azt hogy dagadok, de azt mondta ez még normális.Úgy hogy megnyugodtam.Ti később se vettétek le a cicitartó mosakodásra se?Vagy hogy tisztára cseréljétek?Milyen a varratszedés?4 hét után nem nő bele nagyon?
4145. virgilius
2010. szept. 20. 12:30
464-8600/1808
4144. andu29
2010. szept. 20. 11:48
Megvan az időpontom nekem is okt. 18-ára a Sz.Imrébe J.J doktor úrhoz. Most hívtam őket, hogy az altatós dokit itthon nem-e lehet elvégezni azért nem utaznék 250km-t de egy nagyon durva női hang kinyomta rám a telefont mikor megkérdeztem, annyit mondott hát még ilyet... Azt is meg akartam kérdezni, hogy mivel egy éjszaka térítés ellenében bent lehet-e velem valaki, hogy tudjon segíteni stb. de erre már lehetőséget sem adott a "kedves" hölgy. Ti is a 464-8600/8640-es számon érdeklődtetek?
4143. virgilius (válaszként erre: 4137. - Judu5)
2010. szept. 19. 13:15
Bátorság, Judu! :) Kicsit félelmetes lesz, mert végig ébren leszel, de fájni nem fog. ;)
4142. Bátainé
2010. szept. 19. 13:11
Köszönöm a tanácsokat.Mindenképpen megmutatom holnap neki.Addig pedig akkor jegelem.Kíváncsi vagyok mit mond holnap,majd írom.Még egyszer köszi mindenkinek.
4141. popegabi (válaszként erre: 4138. - Bátainé)
2010. szept. 19. 11:11

Szia!

Láttam írták már,hogy jegeld ez jó ötlet én is jegeltem és segített rajta.Mármint a feszülésen mert nekem nem dagadt be jobban mint ahogy a műtét után volt.A tizedik napon mind a két mellem alatt szétnyílt a varrás és a váladék onnan folyt nem tudott bent maradni.Ha nagyon ideges vagy és megvan a Pavlovics száma hívd fel de holnap hétfő ő fog rendelni menj be hozzá ő majd megnyugtat.Addig is pihenj és jegeld akármit használhatsz jégakkut vagy van aki fagyasztott zöldséget rakott rá mert az volt kéznél.

4140. KEND (válaszként erre: 4138. - Bátainé)
2010. szept. 19. 10:13
MUtasd meg a dokidnak feltétlen.Jegeld az is jót szokott tenni. Jobbulást Neked!
4139. KEND (válaszként erre: 4137. - Judu5)
2010. szept. 19. 10:12

Szia Judu!:)

Nekem is esedékes lenne a kontroll, de még nem vettem rá magam..Képet nem csináltál még? Legalább ruhásat:) Én jól vagyok, de korrekció nekem is kell majd szerintem az alsó szétnyílás miatt.

Puszi E.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook