Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Már megvan időpontom a műtétre. Próbálok okosodni a korábbi hozzászólásokból. De azért nehéz olyan sok infót feldolgozni:)
Ami nagyon érdekel, a fogyás műtét után. A Doki azt mondta "tilos". Van aki már pár éve túl van a műtéten? Súlyváltozás? Köszönöm.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, akik már jártatok a Szt. Imre KH-ban konzultáción, hogy mennyire tartják pontosan a megadott időpontokat? Szokott csúszás lenni vagy általában pontosan hívják be az embert? Én Josvay doktorhoz megyek majd.
Köszi előre is az infót.
Szilvi köszi, én még Békéscsabától is messzebb vagyok, de helyes az irány :-)
Az a kérdésem, hogy szerintetek érdemes, akkor alapítványi szoba, jó ha ott van mellettünk valaki, vagy nem szükséges?
Mennyit "illik" műtét után a doktor bácsinak adni? Jöhet privátban is, ha kínos itt! Nekem 8-án kell menni az altatós orvoshoz, már várom, de közben félek is, hogy hogy fogok utánna boldogulni a 2 éves ikerfiaimmal. 6 hét lábadozást nem nagyon engedhetek meg magamnak.
Remélem minden rendben lesz. Ti feküdtetek műtét utáni hetekben? Semmit nem tudtatok csinálni? Kb. mennyi ideig... tudom hogy változó de úgy átlagban?
Szia!:) Büszkén telt a nyár, nagyon jó volt!!:)) Új fürdőrucikat vettem Balcsiztunk wellnesseltünk, nagyon régen éreztem magam ilyen jól.
Nekem szükségem lesz egy kis korrekcióra, be is kellene menni a dokimhoz.. Te mikor jössz kontrollra?
Sziasztok! Hát elég régen írtam már ide. Ennek ellenére igyekeztem olvasni. idén nyáron nyaralni voltunk a tengernél ,nagyon féltem hogy fogják bírni a cickóim a sok fürdést és meleg napsütést ,szerencsére nem volt semmi baj .nekem most lesznek szept.30-án fél évesek.
nagyon jól éreztem magam elmúlt a rossz érzésem a nagy lógó melleim miatt, nem kellett takargatni őket,büszkén kihúztam magam ,teljesen felszabadultam .aki még gondolkozik műtteti-e magát gondoljon arra hogy utána szinte megnyílik a világ.
Sziasztok!
Én is egyre jobban gondolkodom, hogy nekivágok a mellműtétnek. Előtte szeretnék ledobni legalább 25 kg-t. Megvalósításnak neki is álltam. Viszont nálunk kérdéses a második babó. Ha viszont úgy döntünk, h. nem lesz, akkor év elején szeretném elkezdeni a procedúrát. Kisebbítést szeretnék természetesen, mert fáj a hátam, a vállam... de asszem itt sokaknak nem kell részleteznem a problémákat.
Méreteim: 172 cm, melltartóméret 80F-85F típustól függően. De van egy G kosarasom is. Márka csak Triumph, más nem vált be.
Akik megcsináltattátok, hogyan kezdtétek? Beszéltetek a háziorvossal, ő indította el a folyamatot. Vagy az OEP-nél kértetek papírokat. Vagy ez hogy működik?
Jó hír! Azt hiszem rákérdezek a dokinál.
Az a baj, hogy határeset vagyok, és ha tb-s műtétre iratkozok fel, akkor csak jövő április vagy május... És még akkor sem 100%, hogy műtét után nem kell kifizetnem. Ha nem tb-s, akkor megcsinálná novemberben, de műtét közben kiderülhet, hogy menne tb-re is...
Megcsináltatom mindenképp,de nem bánnám ha a zsebemben maradhatna az a pénz..
Hello Lányok!
Volt már úgy valaki, hogy elment fizetős műtétre, és műtét alatt kiderült, hogy belefér a tb keretbe? Olyankor visszajár a pénz?
Sziasztok!
Én is most készülök mellkisebbítésre a Szt. Imrébe, Jósvay Doktor Úrhoz!
Remélem, menni fog TB-re.
Valaki, akit ott és ő műtött, lenne kedves megírni nekem, akár privibe is, hogy hogyan zajlott a műtét. Milyen vizsgálatokra volt szükség és valóban ingyenes volt-e? Mennyit illik a dokinak adni. Elvárják ilyenkor? Pont azért csináltatom TB-re, mert nincs rá pénzem.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Szia!
Örülök,hogy megnyugodtál és jól vagy.Én sosem vettem le a melltartót mikor mosakodtam benyúltam alá és megtörölgettem magam szivaccsal.Két hét után vettem le,hogy kimossam de addig szigorúan csak feküdhettem még meg nem száradt.Ha esetleg van egy nagyon jó minőségű sportmelltartód azt addig fel veheted.Nekem a varratszedés elég kellemetlen volt három hét után vették ki.Elvileg nem nő bele jobban mint egyébként sőt állítólag kellemesebb mert belül már jobban gyógyultak a hegek.Jó lábadozást ha gondolod szívesen válaszolok részletesebben is privátban.
Szia!
Láttam írták már,hogy jegeld ez jó ötlet én is jegeltem és segített rajta.Mármint a feszülésen mert nekem nem dagadt be jobban mint ahogy a műtét után volt.A tizedik napon mind a két mellem alatt szétnyílt a varrás és a váladék onnan folyt nem tudott bent maradni.Ha nagyon ideges vagy és megvan a Pavlovics száma hívd fel de holnap hétfő ő fog rendelni menj be hozzá ő majd megnyugtat.Addig is pihenj és jegeld akármit használhatsz jégakkut vagy van aki fagyasztott zöldséget rakott rá mert az volt kéznél.
Szia Judu!:)
Nekem is esedékes lenne a kontroll, de még nem vettem rá magam..Képet nem csináltál még? Legalább ruhásat:) Én jól vagyok, de korrekció nekem is kell majd szerintem az alsó szétnyílás miatt.
Puszi E.