Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
4198. KEND (válaszként erre: 4197. - Bátainé)
2010. okt. 12. 20:09
UHHH Te szegény! De miért vártak 4 hétig a varratszedéssel? Ami benne maradt azt kidobja majd a szervezeted. MOst már jobb lesz biztosan.
4197. Bátainé
2010. okt. 12. 19:51
Hát sziasztok.Tényleg varratszedésem volt.Jól megkínzott.Szó szerint lyukat kellett fúrnia az ollóval hogy megtalálja a varrat végét mert benőtt a bőr alá.Egy varratot bennt is hagyott mert picit váladékozom egy lyukon.Jövő héten mehetek vissza.DE!!!TUSOLHATOK!!!!!!!!!Ez tök jó! "andaman" szorítok neked. "popegabi","kend" kössz a biztatást.
4196. andaman (válaszként erre: 4194. - Bátainé)
2010. okt. 12. 10:52

szia, Te mar biztosan varratszedesre mesz, vagy mar tul is vagy rajta:).

Nekem ez lesz az elso kontrolom, es most csak lazit egyet kettot a varraton.

4195. popegabi (válaszként erre: 4194. - Bátainé)
2010. okt. 11. 20:53

Szia!

Ha jól emlékszem téged is Pécsen műtöttek mint engem és biztos,hogy ennyi idő után már varratszedésre mész.Nekem három hét után szedték ki a varratokat és volt lazításom is a negyedik napon.Akkor csak pár varratot szedet ki innen onnan de szerintem orvosa válogatja.A negyedik héten már biztos varratszedés lesz ne aggódj.Sok sikert holnapra hamar túl leszel rajta.

4194. Bátainé (válaszként erre: 4193. - Andaman)
2010. okt. 11. 20:36
Szia.Most lehet hogy butaságot kérdezek de mit takar az hogy lazítás?Mennyi idő után csinálják?Én kedden megyek varratszedésre 4 hetesen.Legalábbis úgy gondolom hogy szedésre az aszisztens azt mondta múltkor a telefonba.Na most izgulhatok egész éjjel hogy tényleg szedésre menjek.
4193. andaman
2010. okt. 11. 15:39

Sziasztok Lányok!

Kb. nyár óta olvaslak titeket és most szeretném megköszönni a sok információt amit tőletek kaptam! Én azt hiszem lelkileg nagyon felkészülve mentem be a kórházba múlt héten és semmi izgalom nélkül vártam ki a soromat. Ebben ti is közrejátszhattatok, mert szinte lépésről lépésre tudtam, hogy mi fog következni. Arról nem is beszélve, hogy J. kezei alá mertem feküdni, ezt is neked köszönhetem.(ez az oldal jobb mint egy orvos által felállított honlap) Nekem szerdán lesz a varratszedésem, ill. csak lazításom, akkor fogom látni először a vágások nyomait. A formáját tekintve tökéletesnek látom. Még egyszer köszönöm és ezentúl én is szívesen írok annak aki kéri!

4192. Bátainé (válaszként erre: 4189. - Lemmi)
2010. okt. 11. 13:44
Szia.Engem a dokim küldött minden hová műtét előtt két héttel voltam.Én a házi orvosnál nem voltam bár nekem fizetős volt.Kitartást csak az első 1-2 hét nehezebb de napról napra látványos a javulás.
4191. lemmi (válaszként erre: 4190. - Dragont)
2010. okt. 10. 20:01
Sz.Imre
4190. dragont (válaszként erre: 4189. - Lemmi)
2010. okt. 10. 18:40

Szia!

Ilyet még nem hallottam ,hogy a házidokid nem kérhet vércsoprt meghatározást ,na meg ellenanyag szűrést,nekem gond nélkül kiírta ,mert a műtéthez szükséges,a kórházi beutalón rajta van a kérések között .Téged ,hol műtenek?

4189. lemmi (válaszként erre: 4185. - Bátainé)
2010. okt. 10. 13:08

Szia! Gratulálok és kicsit irigyellek - Te már túl vagy a nehezén. Nekem 3 hét múlva lesz műtétem. Ezzel kapcsolatban kérdésem is lenne. Pénteken bementem a házi-dokihoz beutalót kérni a laborhoz és a többihez. És azt mondta, hogy vércsoport meg ellenszűrést nem kérhet. Neked ki adta a beutalókat?

Én holnap megpróbálom felhívni a kórházat, megkérdezem, hogyan tovább.

4188. KEND (válaszként erre: 4187. - Bátainé)
2010. okt. 10. 09:41
nem a legkellemesebb, de utána nagyon jó lesz. Csak erre gondolj!Drukkolok:)
4187. Bátainé (válaszként erre: 4186. - KEND)
2010. okt. 10. 09:25
szia.4 hetes leszek úgyhogy varratszedésre.Kicsit tartok tőle.Milyen?
4186. KEND (válaszként erre: 4185. - Bátainé)
2010. okt. 9. 22:17
szia! Varratszedésre vagy lazításra mész? Végül is mindkettő után lehetett már zuhanyozni.
4185. Bátainé
2010. okt. 9. 22:01
Sziasztok!kedden megyek varratszedésre.Vegyes érzelmekkel már alig várom közben meg félek is.Le lehet utána venni a melltartót napi 5 percre hogy megmosakodjam?Már nagyon hiányzik egy jó tusolás!Milyen a varratszedés,vissza ragasztják még a "sebet"?
4184. Kitti1225 (válaszként erre: 4181. - Nagymari)
2010. okt. 7. 10:47

Szia!

Nekem torokgyuszi miatt maradt el a műtétem májusban. Ha nem fáj és csak 1 kicsit piros, akkor szerintem meglesz a műtét. Drukkolok!:)

2010. okt. 6. 11:34

Sziasztok!

Jó régen jártam erre! Remélem, hogy mindenki jól van és a műtétek is szépen sikerültek. Én még mindig ugyanott tartok, ahol eddig: sehol. Vagyis ez azért nem teljesen igaz így, mert a fórum olvasása is a felkészülés része. Legalábbis pszichésen.

Ráadásul én nemhogy fogynék, inkább hízok, így megint nőtt a cicim.:-(

4182. andaman (válaszként erre: 4181. - Nagymari)
2010. okt. 3. 18:10

Szia!

Csak ne vigyél be a műtőbe bacit, vírust!

Jobbulást!

4181. nagymari
2010. okt. 3. 14:22

Sziasztok!

Holnap lesz mellfelvarrásom, de egész hétvégén mandulafájással, hőemelkedéssel küszködök. Szopogatós gyógyszerekkel, mézes teával tömöm magam már péntek óta. Szerintetek van esélyem, hogy ha hétfőre nem fáj már a torkom, mégis megműtenek? Mi ilyenkor a gyakorlat a Szt. I.-ben?

4180. Bátainé
2010. okt. 1. 16:36
Sziasztok.Kérdezni szeretném hogy mi a feltétele annak hogy a tb támogasson mellfelvarrást.Én ugyan túl vagyok rajta és pénzes volt sajnos, de egy ismerősömet érdekelné.Köszi előre is.
2010. okt. 1. 10:50
lemmi: én is úgy voltam vele, hogy amit már nehéz leadni, azt megtartani is az lesz, és ha visszahízom, az se tesz jót a ciciknek. Bár bevallom rám feljött vagy 3 kiló, és a ciciken nem látszik. Lehet a fogyás jobban megviseli, mint pár kiló hízás...
4178. lemmi (válaszként erre: 4173. - Dragont)
2010. szept. 30. 15:03
már 3 kiló mínusz is meglátszik? Ez kicsit aggasztó:( Félek, hogy nem fogyok le a kívánt méretre a műtétig De más részt, ha egyszer olyan nehéz elérni, akkor megtartani is nehéz lesz. És akkor állandóan éheznem kell:( Talán még sem az a súly a jó:-)
4177. melindafriss (válaszként erre: 4163. - Andu29)
2010. szept. 30. 11:32
Nekem 6-7 hét volt mire az erőm 80%-ban visszatért.Mindkét karom ereje nagyon gyenge volt, nehéz volt felülni az ágyból, a sok hátonfekvéstől fájt a hátam . nagyon óvatos legyél!!!!!!.
4176. melindafriss (válaszként erre: 4162. - KEND)
2010. szept. 30. 11:30
Sajnos még nem tudom. pedig megkellene ejteni. nekem a jo-i mell belsőoldalán szélesedett ki a varrat helye 0,4 mm-re ,úgy dönöttem hogy nem fog érdekelni , csak én és a párom látja :))) . Bizony én is felhajtottam 2 új fürdőrucit teljesen más volt .És ami még nagyon jó hogy megszünt a váll fájdalmam és merevsége is. Nem húzza a melltartó pántja lefelé.
2010. szept. 30. 11:10
rzsuzska: igen, a konzultáción kiderül, hogy tb-s lesz-e a műtét.
2010. szept. 30. 11:10

Andu: szerintem el lehet lenni sima szobában is, a nővérek segítenek amiben csak kell. Én is olyanba mentem volna, ha nem ilyen kutyafuttában kell rohannom a műtétre :)

Feküdni nem kell a műtét után, de emelgetni tilos, főleg tizenpárkilós gyerkőcöket. Én négy hétig egyáltalán nem emeltem fel a kislányomat, ő is akkor volt két éves. Megtanult ki-be mászni a kiságyba, úgy, hogy tartottam azért közben, a pelenkázást a kanapén vagy a földön oldottam meg. Nekem is csak egy hétig volt itthon a férjem. Én egy hét után már ki-be pakoltam a mosógépet, ki is teregettem, csak nem egyszerre cipeltem a sok vizes ruhát. Főzni is főztem, csak nem emeltem meg a nehéz fazekakat. Ami nagyon rosszul esett még hetek múlva is, az a felmosás és a porszívózás. Az a mozdulat kellemetlen volt.

4173. dragont (válaszként erre: 4171. - Lemmi)
2010. szept. 30. 05:48
Szia ,nekem valószínű azért nem kellett visszamenni mammo után ,mert nagyon messzire lakom.A súlyom próbálom tartani ,sokat kínlódtam érte ,nem akarom elrontani.A nyáron fogytam 3 kilót ami persze már szépen visszamászott és újra 70 vagyok,de nem bánom úgy látszik ezt a súlyt tudom a legkönnyebben tartani ,ja és a cicimen meglátszott a 3 kg mínusz.
4172. iniki
2010. szept. 29. 16:19
lemmi és dragont: köszi a sok infót.
4171. lemmi (válaszként erre: 4170. - Dragont)
2010. szept. 29. 15:22

Nekem vissza kellet jönni a mammográfia után. De akkor már időpont és ahogy te írtál.

Láttam, nagyon szépen lefogytál.Azóta is tartod a súlyodat?

4170. dragont (válaszként erre: 4168. - Iniki)
2010. szept. 29. 14:19

Szia !

Én nem emlékszem meddig voltam bent az első konzin ,én ilyenkor elveszítem az időérzékem.Az biztos ,hogy a cicid megnézi és elmondja ,mit tud vele kezdeni,meg elmondja ,hogy zajlik az egész .Ha megegyeztek a műtétben akkor elmondja a lehetőségeket ,időpontot néztek ,majd meg kapod a szükséges papírokat a vizsgálatokhoz ,na meg a kórházi befekvéshez szükséges papírokat.Ja és megkérdezi van e kérdésed és válaszol ,ha van."Én itt a hoxáról annyira túlképzett voltam ,hogy csodálkozott is rajta ,hogy nem igen tettem fel neki semmilyen kérdést.

4169. lemmi (válaszként erre: 4168. - Iniki)
2010. szept. 29. 13:12
Szia! Az első az 20-25 perc. De szerintem attól is függ, neked mennyi kérdésed lesz. Eljössz, elmondod mit szeretnél. Akkor a doki megnézi mi a helyzet, és elmondja a lehetőségeket. Aztán még elmondja mi lehet a legrosszabb esetben. Ha nincs más kérdésed elküld mammográfiára. De a beutalót oda majd a saját háziorvostól vagy nőgyógyásztól kell kérni. Nagyából ennyi.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook