Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Virgilius voltam kontrollon, hát megbeszéltük, hogy valószínűleg márciusban lesz majd a korrekció. Gondolom ugyanúgy mint neked kimetszi azt a részt és összehúzza. A mellbimbónál is csak összébb húzza majd. Hát nem tudom....majd meglátjuk milyen lesz. Amúgy nagyon szép lett a formája simán tudok melltartó nélkül lenni. A hegek miatt még kenegetem firsttel és aloe krémmel, de szépen halványodik.
Szia!
Először is gratulálok és jobbulást!Másodszor az,hogy kemény teljesen normális az enyém is az volt ölni lehetett volna vele.Engem nyolc hete operáltak Pécsen igaz a csöveket csak a harmadik napon vették ki de nekem mellkisebbítésem volt(74-75dkg mínusz).Volt egy szobatársam őt is a Pavlovics operálta mellfelvarrással másnap hazamehetett és a csöveket is kivették neki.igaz neki a harmadik héten fecskendővel le kellett szívni egy kis vért de ő a műtét alatt is nagyon vérzett a doki mondta is neki,hogy nem érti miért.Azóta is jól van és élvezi az új cicijeit a negyedik héten vették ki neki a varratokat azóta nem is járt orvosnál.Szerintem ne aggódj a Pavlovics jó doki érti a dolgát.Pihenj sokat és ne idegeskedj.Ha valami gond van úgyis megérzed.
Holnap megyek a dokihoz, megbeszélni a műtét időpontját. :) Sajnos csak decemberre tudom kérni a műtétet, mert nem tudok a suliból 2 hetet hiányozni most októberben.. :(
Áhh már nagyon várom, hogy megszabaduljak ezektől a csúfságoktól :D
Sok sikert mindenkinek!
Már van idôpontod? Hidd el, megéri a várakozást! Majd írd meg hogy zajlott a mûtét.
Lábadozás nekem szinte nem is volt :-) A mûtét másnapján hazaengedtek, nem feküdtem, hanem tettem-vettem, bár hamar kifáradtam. A leglényegesebb, hogy pár hétig ne emelj nehezet. Én nagyon kíméltem. A varratszedés két hét után volt, attól kezdtve hawaii volt az egész, csak villogtam az új cicikkel :-) Az eredeti formája kb egy év után alakult ki. A fájdalomról: a mûtét után két infúzió, másnap reggel egy algopyrin, ettôl kezdve semmire nem volt szükség. Írj, ha van kérdésed. Kíváncsi vagyok neked hogy alakul.
Igen, olvastam róla! :) és gratulálok hozzá!
Dr. Győrffy a barátnőm és annak anyukájának készített ciciket. Tudom, hogy az teljesen más műtét, de azok akkor is nagyon szépek lettek.
Remélem még az idén én is túl leszek rajta! Már naggyon-naggyon utálom azt ami van!
A lábadozás hosszú volt? hogy viselted?
Sajnos az idén már magánprakszisban van... Pedig tud csodákat művelni, az tuti.
A győri kórházban dr. Horváth Péter végez műtétet tb-re, hozzá készülök én is. Ha esetleg nem megy tb-re, akkor marad a Győrffy doktor.
Tényleg, Katka is ide jön! Köszi
Látom te már túl vagy rajta, gratulálok hozzá!
Már én is nagyon régóta tervezem, de eddig meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg Tb-re is menne,ezért még a "gyűjtögető" állapotban voltam. De tegnap délelőtt idetévedtem erre az oldalra, és láss csodát, mintha lenne vmi fény az alagút végén :D
Szijjasztok. Én úgy jutottam Dr H.P.-hez, hogy 2-en vannak itt dokik a petz kórházban. Ő és a Kőhalmi. K.-ról csak rosszat hallottam, így igazából nem tudtam választani. Persze te nyugodtan menj el hozzá, ismerd meg, hátha neked szimpi lesz. :) Nekem H.P. egyből szimpatikus volt, aranyos, csendes, segítőkész, így megfelelt. :)
Időpontom még nincs, mert a mammográphia leletét kell majd visszavinnem, és akkor bezséljük meg. Én ajánlom őt mindenkinek. Igen, Katka is hozzá megy, neki is szimpatikus volt.
Szerintem a 75/E-vel beleférsz, bár ez ugye a melltartó fajtájától is függ. Én 80/DD-t hordok, de ez ilyen gumisabb anyagú :S:S Én így benne vok a tb-be a doki szerint, és C-s méretet csinál nekem.
Sok sikert Nektek is! ;) puszii
Szia!
Szerintem beleférsz a TB-be általában D felett már szinte biztos.Egyébként gratulálok az elhatározáshoz és kiszámoltam 31,5dkg-ot kéne kivenni neked ahhoz,hogy TB-re menjen.
Sziasztok! Hosszas mérlegelés után én is a műtét mellett döntöttem (27év, 172cm 63kg, 75/F...)
Győriként talán retsze tudna nekem a segíteni. Hogy jutottál el a dokiig, és miért pont hozzá? (akár priviben is)
Tudom, hogy nem nagyon lehet általánosítani, de szerintetk a fent leírt méretekkel Tb, vagy nem Tb? :)
Előre is köszi
Igen, jó lenne várni, mert akkor az ott fellépő nyúlást is korrigálnák. Viszont attól félek, hogy meg fog előbb-utóbb szűnnia támogatás... Szóval érdemes rajt elgondolkodni.
Beleolvastam az elejébe a fórumba, s ott volt egy hölgy, aki írta, hogy utána még 2 gyereket szoptatott, és teljesen rendben volt utána is. Meg már az is tök jó, hogy úgy rendbe rakták neki, hogy képes volt a tejképzésre és szoptatásra. Lehet, hogy írok neki és megkérdezek egy-két dolgot.
Szia!
Igen,jól értetted.ÉN is ekkora mérettel rendelkezem..:(
Még most akarok belevágni az egészbe,de sokakat megkérdeztem,és mindenki azt írta,hogy ekkora méretet már áll a tb.Pontosabban úgy van ez,hogy a testsúlyod 0.5%-át kell kivenni mellenként,akkor a Tb finanszírozza.
Sziasztok
most találtam a fórumra. még nem sikerült visszaolvasni, csak ide-oda kaptam bele.
Jól értettem? Ha valakinek nagyon nagy a cicije, akkor a TB támogatja a kisebbítést? Mert nekem F-es kosaras. Eléggé kínlódok vele. 10 ezernél kezdődik egy melltartó, ami jó. Persze optikailag kisebbít, de azért a súly ugyanúgy megvan. Szóval fáj a hátam rendesen, vállamba benn a pántnyom....stb.
Eddig a pénz miatt nem gondolkodtam komolyan a műtéten, de ez most felpiszkálta a fantáziámat.
Sziasztok.
Köszi mindenkinek az infókat,elmentem Győrbe és azt mondta a doki,hogy beleférek a keretbe,és természetesen megcsinálja.
Kérdeztem kell-e valamit fizetni,mondta,hogy nem,mert a tb támogatja.
December 20-ra kértem az időpontot(meló miatti szabi),és nagyon örülök neki.
Aki már túl van ezen elmondaná milyen a műtét utáni időszak?Akár privátban is.
Még egyszer köszi mindenkinek,nagyon boldog vagyok.
Szia Judu! :) Majd mesélj okvetlenül, hogy mit mond dokibá a kontrollon!
Velem nincs semmi új, jól sikerült a hegkorrekció. :)
Sziasztok!
Hát jó rég jártam erre. Virgilius, Kend, Berszipad, és a többiek mi újság veletek? Mindenki jól van? Milyen volt a nyár az új cicikkel?
Én nagyon imádtam. Szeptemberben megyek majd a féléves kontrollra, aztán remélem nekiláthatunk majd a mellbimbó korrekciónak. Írjatok!
Sziasztok!
Jó régen írtam ide, de amit Katka írt, azon én is meglepődtem.
Katka:a kisebbítéssel együtt jár a felvarrás, tehát ha állná a tb a méreted miatt, nem kérhetnek külön pénzt a felvarrásért. Ha jól megnézel egy felvarrt meg egy kisebbített cicit, a hegek ugyanazok, csak az utóbbiból vesznek is ki anyagot. Jól is néznénk ki, ha kivennék a felsleget, és hagynák lógni a cicit, mert fel már nem varrják.
Szolnok megye nincs olyan messze Budapestről, szerintem próbáld meg a szent imrében. Én messzebről mentem, de megérte...