Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Engem négy hete műtöttek én a körzeti orvoshoz mentem.Elmondtam mit szeretnék segítsen hova tovább.Nekem ő mondta el mi a teendő hova kell tovább mennem hol van legközelebb hozzánk ilyen kórház.Ha okosabb ötletet nem kapsz másoktól próbáld meg az enyémet.
Szia.
Megkérdezhetem,hogy te hol csináltattad,és hogy mennyibe került a melltartót is beleértve?Csak mert kezdő vagyok e téren,és az orvos azt mondta 18ezer körül van a melltartó is,Úgyhogy mindennel együtt 150ezerből kijön.Viszont ha már azt mondta a doki,hogy beleférek a tb támogatásba,akkor nem szívesen fizetnék érte.Előre is köszi a válaszod.
Azta!
Ilyet még itt senki nem írt!
Méghogy megmondja a paraszolvencia árát!!
Nekem fel is kellett varrni, általában ez együtt jár.A mellbimbót is feljebb kell emelni,körbevágva a bimbóudvart.Szóval érdekes dolgokat írtál!
Szia!
Nem értem ezt a fel is kéne varrni dolgot!?Nekem négy hete volt mellkisebbítő műtétem és nem kellett külön felvarrni ja és tb-re ment.Kiveszik a felesleget ami meg marad azt meg szépen összevarrják és már szép is.Szerintem pont a logós és felesleges részt veszik ki alulról és ezzel fel is van varrva nem lehet logósra hagyni.Én még legalább is nem hallottam ilyenről.Az enyémet egyébként Pécsen csinálták és soha nem mondták,hogy fel is kell külön varratni.Pedig jó sokat kivettek a mellemből a jobból 74 a balból 75 dekát.Lehet,hogy rosszul tudom akkor elnézést de nem értem.Remélem azért a többiek okosabbak és tudnak neked segíteni.
Sziasztok.
Voltam Veszprémben konzultáción,azt mondta a doki,hogy elvileg menne a kisebbítés tb-re,de fel is kellene varrni,ezért az altató orvosnak 25ezret kellene adni,a többieknek,beleértve őt is 100ezret és akkor szép is lesz.Volt már valakinek ilyen kettős műtétje?Nem tudom így is érdemes-e belevágni.
Ha tudtok segítsetek érdemes-e így is.Előre is köszi:katka278
andu29!
Korábban kérdezted, hogy van-e 2in1 műtét?
Én pont egy ilyenre készülök szept 1-én, bár nem lesz mellkisebbítés, csak mellfelvarrás. Egyben megcsinálják a hasplasztikával, pedig jelentős mértékű rectus diastasisom is van (a haránt hasizom szétválása, ami izomvarrással is jár) . Már 3. gyerek után is 6 ujjnyi volt és azóta megszületett a 4. gyermekünk is.
Ha érdekel a dolog keresd Lanyanét priviben itt a fórumozók között, ő lehet tud még segíteni ez ügyben! Amúgy mostanra olvastam végig az egész fórumot, hát nem semmi, amiken végig mentek néhányan!
Mindenkinek gratulálok a szép cicikhez és sokaknak a hasukhoz is! lehet túl nagy fába vágom a fejszémet? De 4 gyerekre több hetes felügyeletet ne tudnék kétszer is megszervezni!
Sziasztok !
Van olyan akit Dr Mihályfi operált, ha igen néhány mondatban írjon róla, mi a véleménye, tapasztalata.
Sziasztok!
Azoknak a segítségét kérném,akiket Pécsen operáltak!
Milyen tapasztalataitok vannak??Kihez érdemes fordulni?
Szia!
A műtét előtt nagyon féltem, de aztán úgy gondoltam, az eredetitől csak jobb lehet. Valójában sokkal jobban tartottam attól, hogy nem lesznek szépek a hegek, meg hogy azon is majd korrekciót kell végezni, mint magától a fájdalomtól, illetve a végeredménytől. Végül nem lett semmi baj, minden a legnagyobb rendben. A hegek gyorsan gyógyulnak, már most nagyon szépek, bár ebben közrejátszhat az is, hogy még elég fiatal (19 éves) vagyok, illetve, hogy kenem egy speciális(nak mondott) krémmel, ami gyorsítja a hegesedést.
Egyetlen pillanat, amikor valamelyest megbántam, hogy belevágtam, az a műtét napja volt, miután nem lehetett egy napig felkelni. Elég kellemetlen, de azt hiszem, megéri vállalni ennyit érte. A fájdalom elég kicsi, sokkal rosszabbra gondoltam.
Ha bármi kérdésed lenne még felém, írj nyugodtan akár privátban is. :)
Szia!
Olvastam,hogy már elmúltál 4 hetes....megkérdezhetem,hogy milyen tapasztalataid vannak??Nem volt olyan pillanat,amikor megbántad,hogy belevágtál?Én is most fontolgatom a dolgot,de bevallom,kicsit félek tőle.Gyorsan gyógyul a seb?Jaj....rengeteg kérdésem lenne...:-)
Nekem már most sem kényelmetlen. :) De itthon ettől függetlenül simát hordok, csak ha megyek valahova, akkor veszem fel.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor várok még egy hetet, inkább legyen biztosan rendben a dolog. :)
Illetve még most eszembe jutott egy másik kérdés is, hallottam olyat, hogy nem lehet egy évig merevítős melltartót hordani. Ez igaz? Mert azt is olvastam több helyen, hogy 4 hét után már lehet felvenni a sajátunkat(merevítőset), éjszakára kell a sportban aludni. Hogy van ez akkor? :)