Madeleine McCann, az eltűnt angol kislány története (beszélgetés)
Ha alapos keresés indult a kislány után, akkor hova tűnt a holttest? A kutyák akkor 25 napig nem találták meg? A szobában a vér akkor nem volt ott? Sajtó jelenlétében, nyilvánosság kereszttűzében csempészik be x nap után saját maguknak bérelt kocsiba a gyermeküket? Vizsgált kocsit nem tartja a rendőrség magánál mint bizonyítékot, amit bárki (pl.angol rendőrség) aztán megvizsgálhat?
Tényleg minden annyira egyértelmű?
Hát ez nagyon érdekes, bár nem hiszek a véletlenekben. A szülők nem vehették "alapul" a filmet, mert ugye még be sem mutatták sehol. (Meg ugye feltűnési vágyból csak nem csinálnának ilyet????)
Ben pedig nem vehette alapul a történetet hiszen a film már kész volt mikor megtörtént a baj.
Egyébként annyira nem értem a Portugál rendőrséget, hogy hogy gondolkozni kell a vádemelésen??? Könyörgöm mennyi bizonyíték kell még a szülők ellen????
Nem állítom, hogy ők voltak de mostmár elég nyilvánvaló...
25 nappal a kibérelt kocsihoz ki férhetett hozzá rajtuk kívűl? A tettes visszaosont oda "gyűrni" a kocsiba egy csomó hajat? És az a rengeteg mennyiségű altató ami egy felnőttel is végezne?? Azt már bevallották altatózták a gyerekeket.
Nem értem mi kell még ezeknek....
Ebben az ügyben sok "totál érthetetlen" dolog van...
Remélem kiderül az igazság és akárki tüntette el a kislányt megbűnhődik érte...
Akkor most nem Gerry az édesapja a kislánynak?
És ilyet: "ha minket akartok vadolni, talaljatok meg a hullat, mondja az apa..." hogy mondhatnak?
Gerry és Kate McCann viszont azt sürgetik, hogy a portugál rendőrség vagy álljon elő a kislány holttestével, vagy fejezze be alaptalan gyanúsításukat.
Egy szülőnek nem a végletekig kéne bíznia abban, hogy gyermeke él és előkerül?
Mintha tudnák a gyerek halott...
És az a pedofil aki öngyilkos lett az erdőben? És pont akkor ő is ott volt Portugáliában? Róla is nagyon hallgatnak.
És a portugál rendőrség (hiába a nézetkülönbségeikre) miért nem fogadja el a Brit rendőrség segítségét?
Nagyon sok a kérdés, félek sohasem derül ki az igazság...
HA ez igaz s a tengerbe dobták, akkor tuti nem kerül elő (mostanában), csak az érdekelne akkor mi lesz?....
Praia da Luz - Most már egészen biztos, hogy nem él a brit Madeleine McCann (4), aki Portugáliában tengerparti nyaralójuk hálószobájából tűnt el május 3-án. Maddie DNS-mintáiban olyan mennyiségű altatóra utaló nyomot találtak, amely egy felnőttel is végzett volna.
Már Nagy-Britanniába való hazatérésük óta gyanúsítottként kezeli a portugál rendőrség a szülőket, Kate (39) és Gerry McCannt (39). Az új bizonyítékok felmerülése után azonban lehet, hogy napokon belül vissza kell térniük a tengerparti kisvárosba, ahonnan kislányuk, Maddie eltűnt. A rendőrség szerint az anya kétéves ikrei, Sean és Amelie születése után depresszióval küzdött, és gyakran kíméletlenül bánt a gyermekeivel.
Különösen goromba volt a kis Maddie-vel, akire az ikrek ellátása után már szinte soha nem volt energiája. Internetes naplójában, amelyet a rendőrök mindenáron le akarnak foglalni, gyakran panaszkodott, hogy nem bír a hiperaktív Maddie-vel.
- Az anya nem bírta a kicsik hisztériás rohamait, különösen az eleven Maddie őrölte fel az idegeit - tudatta egy bennfentes a portugál Correio da Manha nevű lap újságírójával. - A férje, Gerry állítólag teljesen magára hagyta, semmit nem segített neki.
Óriási mennyiségű altatót találtak abban a hajtincsben, amelyre a család bérelt kocsijában akadtak rá. Altató volt az ugyanitt talált testnedv DNS-ében is, ám a rendőrök szerint mindez kevés lesz a vádemeléshez. Az egyetlen bizonyíték Maddie teste lenne, de arra a gyanú szerint soha nem akadnak rá.
H. G.
Írta blikk
mai hir, az apa szamitogepet es az anya naplojat elkobozta a rendorseg kivizsgalas celjabol. erdekes informacio: az anya attol a perctol irta, miota eltunt a gyerek, mintha tudta volna, hogy a kereses hosszura nyulik....
a millio fontot nem fogjak magancelra hasznalni. a magyarazat szerintem dobbenetes: idezem; velemenyunk szerint az adakozok 90 szazalekat nem erdekli, hogy mi mire forditjuk a NEKUNK adott penzt, de 10 szazalek talan megbantodna, es mi nem akarunk megbantani senkit. mai cimlapon :ha minket akartok vadolni, talaljatok meg a hullat, mondja az apa... na ehhez szoljatok.
meg meg valami, aki Marokkoban vagy hol latta a gyereket, 2 melfoldre lakik a csaladjaval, es a felesege es a gyerek anyja ismerik egymast, rendorseg kerdese... figyelemeltereles volt-e a hamis bejelentes?
meg egy kerdes a rendorsegtol? ugyan mi vegre mossa ki egy eltunt gyerek kedvenc jatekat az eltunes utan ket nappal egy anya?
Meghalt az eltűnt kislány
Vádat emelt a rendőrség a három hónapja, Portugáliában eltûnt brit kislány, Madeleine McCan szülei ellen. Autójukban ugyanis megtalálták a kislány vérét
Új fordulatot vett a Portugáliában nyomaveszett britt Maddie esete. A kislány eltûnése után 25 nappal bérelt autóban ugyanis megtalálták a vérét és haját. Így jelenleg a szülők az elsô számú gyanúsítottak a négyéves kislány meggyilkolásának ügyében.
A rendőrség szerint nem él a kis Maddie
Fotó: Bors
A rendôrség szerint ugyanis a hajszálak és a vérnyomok egy halottól származtak, vagyis a szülôk nem védekezhetnek azzal, hogy a ruhájuk korábban érintkezett a még élô kislánnyal, és a haj onnan került az autóba. A rendôrség arra gyanakszik, hogy az anya, Kate, és az apa, Gerry azért használták ki a média támogatását, hogy sajnálatot keltsenek az emberekben, és eltereljék magukról a gyanút.
MOst olvastam... :(
Oh, ez tényleg hoppá, ha csak az ikrek apukája.
Így kicsit másként fest a dolog, én inkább az "apát" gyanusítanám, vagy ki tudja.
Láttam már hülye anyát, akinek fontosabb volt az új apuka, mint a saját vére, a gyermeke.
Az elejét tegnap leírtuk, de a második része érdekes, tekintve teljesen mást mondtak be reggel, na ennyit a sajtóról:)
PL. reggel 7-kor a hírekben azt mondták nem nyúl a család az alapítványi pénzhez, mert nem akarják, hogy támadják őket...
Erről pedig még nem is hallottam, hogy nem is igazi apukája ez a pasi...hm.
a templomhoz kulcsuk is volt, ugyhogy azt atkutatjak, plusz az akkor keszult utburkolatot felszedik es 2 merfoldes korzetben vizsgaljak a tengert, buvarokkal. tegnapi ujsagban hivatalosan is gyanusitjak a szuloket, mert a kislany hajat nagy mennyisegben talaltak, figyeljetek, a potkerek es a felette levo vaszon kozott.... a rendorok elmelete szerint oda tuszakoltak be a gyereket, elvittek valahova, es masnap repultek a papahoz. ja, amugy pedig elfogyott a penzuk, mivel fizetelen szabin voltak, es most az 1 millio fontos alapitvanyi penzbol, amit a nepek gyujtottek a kislany felkutatasara, szeretnek fedezni a vedougyvedek 500 fontos oraberet. most a rendorseg vizsgalja, hogy hasznalhatjak-e ezt az osszeget ilyen celra. A szulok ellen a vad, az anya veletlenszeruen elkovetett emberoles, az apa pedig bunreszes. Jut eszembe, tegnapi hir, az az ipse, akit mutogatnak, nem a kislany ver szerinti apja hoppa! o csak az ikrek apja. Amugy pedig hivatalosan is beismerte, hogy aznap este venasan nyugtatot adott a gyerekeknek.
Maganvelemeny: nem tudnek eleg kegyetlen buntetest kitalalni, amiert megoltek egy vedtelen gyereket, hazudtak mindenkinek, emberek tomeget atvertek, es penzt huztak ki a szimpatizansok zsebebol, amibol most onmagaukat mentik.
Hát ja, de a szülőnek a csúnya gyereke is a legszebb, legalábbis szerintem ez így van, és így normális.
Egyébként én a kis Dominikba szerettem bele, az a kisfiú szó szerint gyönyörű.