Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Meddig bírja a szervezet a nem evést? fórum

Meddig bírja a szervezet a nem evést? (tudásbázis)

28. liliom10 (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:35
Beszélj a pszichiáterrel erről, hogy mennyire nem tudsz enni, hátha másik gyógyszert ír föl ! Talán ő is fölírja a Nutridrinket ! Nagyon ajánlom ezt ! Egy doboz azt hiszem 24 darabos, egy db 2 dl.( Mint a gyümölcslés, akkora.) Olvass utána !
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Srcrss)
ma 10:31
Nem mutatta ki a labor, minden értékem jó volt.
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Liliom10)
ma 10:31
Igen, kezel pszichiáter és szedek rá gyógyszereket, de évek óta ugyan azt. Ez a probléma 1-2 hónapja kezdődött, csak most érzem igazán hogy minden összejött. Nem alszok rendesen, nem eszek rendesen, persze hogy le vagyok gyengülve. Igazából szervi bajt nem találnak, akkor csak pszichés alapon lehet.
25. lolita2112 (válaszként erre: 22. - Srcrss)
ma 10:11

epp azert ajanlottam neki ezt a taplalo drinket,

1,mert gyorsan elkeszitheto

2,tele van fontos vitaminiokkal .persze o dolga a dontes ezcsak termeszetes.

24. liliom10 (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:59
Esetleg gyógyszermellékhatás is lehet. Nem vagy depressziós ? Pszichiáternél voltál már ?
23. srcrss (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:56
Nincs vashiányod?
22. srcrss (válaszként erre: 18. - Lolita2112)
ma 09:55
Neked biztos jó, mert nem vagy beteg, de aki alig tud enni, annak könnyebbel kell kezdeni, nem tejes, diós italokkal. És nem az a cél, hogy eltelítse (nem fogyózik), hanem, hogy megjöjjön az étvágya. Én nem keverném a gyümölcsöt tejjel. A finom nem mindig egészséges. De nem kell egyetértenünk, és úgyis ő dönt.
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Channa*)
ma 09:52
A testemen érzem a gyengeséget, az izmaim el vannak ernyedve, most ettem egy banánt meg egy csokit. Főtt ételt nagyon nem tudom megenni, egyszerűen nem megy le. Össze kellene szednem magam, mert az alvásom sem jó és így hogy legyengülök nem fogok tudni dolgozni sem. Igen, vannak gondjaim amik most jöttek, ideges is vagyok, de leginkább gyenge. Össze van szűkülve a gyomrom úgy érzem, van hogy hányingerem is van evés után.
20. liliom10 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:48
Vegyél patikában Nutridrinket ! Ha felíratod a háziorvossal, sokkal olcsóbb.
ma 09:26

Miért nem tudsz enni? Mit érzel?

Fáj valamid ha eszel? Vagy mi a gond? Történt valami és ideges vagy?

Ha eszel valamennyit, akkor sokáig bírod. Gondolom, most azért vagy nagyon erőtlen, mert folyamatosan azon kattogsz, hogy nem tudok enni és belehalok, így egyre erőtlenebbnek érzed magad.

Szerintem, amit tudsz tenni. Egyél annyit és azt, ami megy, és ne gondolj bele többet, azaz ne azon járjon az agyad, hogy nem bírok enni, egyre erőtlenebb vagyok, belehalok. Foglald el magad valamivel.

Az orvosok azt mondták, hogy nincs semmi bajod, akkor ne aggódj feleslegesen!

A vitaminokat ne edd, inkább egyél néhány falat gyümölcsöt és zöldséget.

A vitaminom okozhatnak fáradtságot, mert a bennük lévő vivő anyagok, nem mindenkinek jó.

Nekem volt, hogy hetekig (epeműtét előtt) napi 1 islert sikerült megennem és semmi bajom nem lett.

Olyan is volt már, hogy néhány falatot tudtam csak enni naponta és akkor is rendben voltam.

18. lolita2112 (válaszként erre: 16. - Srcrss)
ma 09:24
igazad van,de epp azert jo,mert sokaig kitart a testben es pluszban mindenfele fontos vitamin benne van.hacsak leakarom a dolgokat egyszerusiteni neha csak tej+banant turmixolok ossze,igy is isteni finom es igy mar nem nehez a gyomornak sem.
17. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:01

Nagyon nem szívesen írom le.

De ,mikor nekem sem ment le egy falat sem a torkom(gyász ),akkor pár hétig szedtem Peritolt.

Ez egy durván álmosító cucc az elején.

Viszont mindent megettem ,szinte ettem ês aludtam.

Ez egy roboláló gyógyszer, vényköteles.

De ezt csak ,ha már mindent megpróbáltál.

16. srcrss (válaszként erre: 15. - Lolita2112)
ma 08:57
Ez nehezen emészthetőnek tűnik.
ma 08:43

egy altalamis csinalt banan turmixot ajanlanek neked.

hozzavalok.

2banan/erett/

2 evojanal daralt dio vagy mandula/ezek tele vannak mindenfele fontos vitaminnal/

1 pupos evokanal cukrozatlan kakao/antioxidant ami szinten nagyon fontos a szervezetnek.

esha nem vagy cukros tehetsz bele 1 evokanal mezet

es annyi tejet ,hogy ezeket a dolgokat ellepje,turmixolni.nagyon finom en legalabbis imadom.es ez eltelit.

14. Piroska52 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:32

A banàn nagyon jó.

Vagy egy csoki.

Biztos van olyan amit szeretsz.

Valamit muszáj enni.

Én se vagyok nagy étvágyú.

De banánt minden nap eszem.

13. srcrss (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:28
Alma+narancs is nagyon jó. Tehetsz hozzá sárgarépát, céklát, sok mindent. Hátha bejön.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Piroska52)
ma 08:26
Már voltam szinte minden vizsgálaton, tudom hogy ettől nem oldódik meg a problémám, de hátha kapok és kaptam is hasznos tanácsot.
11. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:24

Inkább kérj egy kivizsgálát, attól hogy ideírsz, nem lesz étvágyat.

Komoly baj is állhat amögött, hogy nem tudsz enni.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Srcrss)
ma 08:23
Veszek banánt és csinálok turmixot, köszönöm.
9. srcrss (válaszként erre: 8. - Srcrss)
ma 08:07
Én egy gyümölcsturmix után megéhezek. De bármiből készíthetsz.
8. srcrss (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:01
Múlkor azt írtad, hogy 2 hónap alatt fogytál 5 kg-ot. Amúgy szerintem nem vagy veszélyben, nem olyan kevés az a 60 kg. Igyál turmixot, hátha megjön az étvágyad.
ma 07:51
csinalj magadnak gyumolcs vagy zoldseglevet.tul sok sulyt vesztettel!ha nem eszel rendesen persze,hogy nem alszol jol.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Manó2000)
ma 07:41
Leginkább mindkettő, de étvágy nincs. Nagyon gyengének érzem magam, már sétálni is alig bírok.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Enissa)
ma 07:39
67 voltam, most 60 vagyok tehát lement 7 kg. Ez egy hónap alatt. Nagyon keveset eszek épp pár falatot.
4. manó2000 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:21
Vmi minimálisat muszáj és akkor azzal lehet bírni. Nem bírod lenyelni vagy nincs étvágyad?
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:21

Azt írod normálisan nem eszel. Tehát eszel. Azzal 100 évig is, főleg, ha vitaminokkal megtámogatod a szervezeted.

Hány kg voltál, és mennyi vagy most? Az sem mindegy.

2. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:18
Inni tudsz? Csinálj turmixot.
Hetek óta nem tudok enni normálisan, egyre gyengébb vagyok. Orvosom vitaminokat írt fel, voltam laborba és hasi uh-án de negatív minden. Érzem hogy egyre gyengébb vagyok, az izmaim kezdenek löttyedni és sokszor görcsölök is. Hiába próbálom, nem megy az evés. Okozhat ez alvás zavarokat is? Meddig bírja a szervezetem? Valami nagyon nem oké, ideg gyógyász és neurológus is vizsgált már, kaptam rá gyógyszert de nem javulok. Állítólag idegi alapon van, de én nem érzem hogy ideges lennék.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook