Meddig bírja a szervezet a nem evést? (tudásbázis)
epp azert ajanlottam neki ezt a taplalo drinket,
1,mert gyorsan elkeszitheto
2,tele van fontos vitaminiokkal .persze o dolga a dontes ezcsak termeszetes.
Miért nem tudsz enni? Mit érzel?
Fáj valamid ha eszel? Vagy mi a gond? Történt valami és ideges vagy?
Ha eszel valamennyit, akkor sokáig bírod. Gondolom, most azért vagy nagyon erőtlen, mert folyamatosan azon kattogsz, hogy nem tudok enni és belehalok, így egyre erőtlenebbnek érzed magad.
Szerintem, amit tudsz tenni. Egyél annyit és azt, ami megy, és ne gondolj bele többet, azaz ne azon járjon az agyad, hogy nem bírok enni, egyre erőtlenebb vagyok, belehalok. Foglald el magad valamivel.
Az orvosok azt mondták, hogy nincs semmi bajod, akkor ne aggódj feleslegesen!
A vitaminokat ne edd, inkább egyél néhány falat gyümölcsöt és zöldséget.
A vitaminom okozhatnak fáradtságot, mert a bennük lévő vivő anyagok, nem mindenkinek jó.
Nekem volt, hogy hetekig (epeműtét előtt) napi 1 islert sikerült megennem és semmi bajom nem lett.
Olyan is volt már, hogy néhány falatot tudtam csak enni naponta és akkor is rendben voltam.
Nagyon nem szívesen írom le.
De ,mikor nekem sem ment le egy falat sem a torkom(gyász ),akkor pár hétig szedtem Peritolt.
Ez egy durván álmosító cucc az elején.
Viszont mindent megettem ,szinte ettem ês aludtam.
Ez egy roboláló gyógyszer, vényköteles.
De ezt csak ,ha már mindent megpróbáltál.
egy altalamis csinalt banan turmixot ajanlanek neked.
hozzavalok.
2banan/erett/
2 evojanal daralt dio vagy mandula/ezek tele vannak mindenfele fontos vitaminnal/
1 pupos evokanal cukrozatlan kakao/antioxidant ami szinten nagyon fontos a szervezetnek.
esha nem vagy cukros tehetsz bele 1 evokanal mezet
es annyi tejet ,hogy ezeket a dolgokat ellepje,turmixolni.nagyon finom en legalabbis imadom.es ez eltelit.
A banàn nagyon jó.
Vagy egy csoki.
Biztos van olyan amit szeretsz.
Valamit muszáj enni.
Én se vagyok nagy étvágyú.
De banánt minden nap eszem.
Inkább kérj egy kivizsgálát, attól hogy ideírsz, nem lesz étvágyat.
Komoly baj is állhat amögött, hogy nem tudsz enni.
Azt írod normálisan nem eszel. Tehát eszel. Azzal 100 évig is, főleg, ha vitaminokkal megtámogatod a szervezeted.
Hány kg voltál, és mennyi vagy most? Az sem mindegy.
További ajánlott fórumok:
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Mennyi D vitaminra van szüksége a szervezetnek? Ti mennyit szedtek?
- Mennyi C vitamint ajánlott naponta a szervezetünkbe juttatni?
- Elkezdtem sportolni és megálltam a fogyásban. Visszatartja a vizet a szervezetem. Meddig fog ez az állapot tartani?
- Szerintetek meddig van jelen a szervezetben a koffein? meddig tart "doppingoló" hatása? (kávé, cola)