Madeleine McCann, az eltűnt angol kislány története (beszélgetés)
Számomra ez a hír is érdekes. Megint csak a régi kérdés merül fel, miszerint: Miért csak most derült ki ez is???
Sziasztok!
Az az igazság hogy mostanában lemaradtam a hírekről és nem tudom mi van a kislánnyal!??? Valaki esteleg tud valami új infót számomra? Köszike :)
Minden este órákra egyedül hagyták szülei a tavasszal Portugáliában eltűnt brit kislányt, igencsak megkönnyítve bármely gyermekrabló dolgát - legalábbis ezt mondta londoni sajtóbeszámolók szerint a házaspárt és társaságát esténként kiszolgáló pincér.
José Baptista, az Ocean Club éttermének pincére által elmondottak, a gyermekrablási teóriát látszik alátámasztani. A felszolgáló szerint ugyanis McCannék hét másik brit vendéggel együtt menetrendszerűen, minden este 8 óra tájban az étteremben vacsoráztak, ugyanannál az asztalnál. A pincér szerint a szülők minden alkalommal hosszú időre - esetenként három órára is - magára hagyták a szállodai szobában Madeleine-t és két kisebb testvérét. Jóllehet időről időre a társaságból valaki ránézett a gyerekekre, azok így is hosszú időszakokat töltöttek felügyelet nélkül. Az étterem közel van ugyan a szállóhoz, ám a rálátást fák akadályozzák.
Baptista a legnagyobb brit bulvárlapnak azt mondta: a társaság esténkénti menetrendje "kőbe volt vésve ... ha bárki figyelte őket, kiválaszthatta a megfelelő pillanatot a gyermek elvitelére".
A pincér a kérdéses estéről elmesélte, hogy néhány percre bement a konyhába, és mire kijött, McCannék asztala teljesen kiürült. "Aztán kiabálást, rettenetes sikoltozást hallottam a szobák felől ... kollégámtól tudtam meg, hogy egy gyermek eltűnt". A felszolgáló szerint ezután teljes káosz lett úrrá az üdülőn, mindenki összevissza rohangált, Madeleine nevét kiáltozva. A keresésbe a személyzet is bekapcsolódott.
A négyéves Madeleine McCann-nek május 3-án veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz főleg britek látogatta, Ocean Club nevű üdülőközpontjában, miközben szülei a szállodától néhány méterre, baráti társasággal vacsoráztak. Az esetet szinte példátlan nemzetközi figyelem kíséri, különösen azóta, hogy a portugál rendőrség a múlt hónap elején a szülőket, Gerry és Kate McCannt nyilvánította gyanúsítottnak.
Friss:
Bocsi látom már bemásoltad.
Szerintem igaz, mert bár az újságoknak nem szabad-mindig- hinni, mivel ezt külföldi adók hírműsoraiban is bemondták, több alapja van úgy hiszem.
Akármi történt nagyon sajnálom a kislányt... :(
Csak egy ártatlan kisgyerek...
És szívből remélem, valami csoda folytán amennyire csak lehetséges jóra fodrul ez az egész :(
Mondjuk ez a hajcsomókról nem ír, de lehet, hogy a múltkori szöveg volt ebben a vonatkozásban erős túlzás.
A legborzasztóbb az lenne, ha a szülők tényleg ártatlanok, de ezt nem tudják bizonyítani, a portugál rendőrség meg mindenáron le akarja zárni az ügyet... Gyanúsított kell.
Azt megértem mondjuk, hogy a rendőrség sokáig nem hozta nyilvánosságra a bizonyítékokat...
És állítólag nem úgy kezelték az elején a bizonyítékokat ahogy kellene...ezért volt az a nagy csönd, mert ez elég ciki volt részükről...