Madeleine McCann, az eltűnt angol kislány története (beszélgetés)
Én is sajnálom azt a két picit. Annyi szeretet és odafigyelés kell a gyerekeknek! Összetört szülőktől nem tudom mit kaphatnak. Kérdés mit tettek, vagy sem akkor éjjel.
Persze a kicsi Madeleine is fontos. Hiszen az Övé ez a fórum.
A szülők élete már sosem lesz a régi.
Ha ők ölték meg, akkor a lelkiismeret, ha nem ők, akkor ez a támadás teszi tönkre az életüket (természetesen magán a tényen kvíül nem él a kislány).
Én csak azt a 2 gyerkőcöt (testvért) sajnálom rettentően...
Ha tényleg bűnösök igaza lehet a pszichológusnak.
De nem kaptak azért börönbűntetést, mert egyedül hagyták a kicsiket, hiszen ezt már ország-világ tudja. Elrabolják? Meghal közben? Más az elbírálás?
Véghezviszik ezt a show-t?
Akkor viszont kérdezem szerették-e a lányukat?
Ez mind még csak feltételezés.
Nem szeretnék visszatérni arra a kérdésre, hogy hibáztak-e, amikor lementek vacsorázni, vagy sem. ÉN NEM tenném, de ők megtették. Elmondásuk szerint a békésen alvó gyerkőcöket ellenőrizték.
Idáig reménykedtem, hogy megtalálják a kislányt. Szülők kampányolnak, bármit tesznek, a lényeg, hogy előkerüljön.
A hírek mostanában másról szólnak. Ha meghalt a lányuk és ők tudták, nincs mentségük. Az sem szép dolog, hogy átvertek mindenkit. De mi a helyzet ha "ártatlanok"?
155-ben írtam ehhez
: [link]
hogy nem értem pl hogy van máshol, más táskájában a kislány ruhája ha ők tették? Erről most hallgatnak.
Nem akarok morbid lenni, de lehet hogy a kutyus addig volt ám vele, míg élt:(
Őrzi, aztán hazamegy...
Kicsi Dominik esetében elég zavaros a szülői háttér.
Nem tudom mi történhetett vele, hova tűnhetett? Elvitte valaki? Balesetet történt?
Én is nagyon kíváncsi vagyok az igazságra, de lehet, hogy sosem derül ki.
Épp most olvastam, hogy a 2 éves emődi kislány kutyája hazament. Talán a nyomolvasó kutyák ráakadnak. De lehet, hogy őt sem találják már meg. És szegény Dominikról sincs hír.
Ebben az ügyben már sokkal többről van szó annál, hogy hány percre hagyod egyedül a gyermekedet. A szülőket vádolják azzal, hogy baleset által, vagy sem de meghalt aznap a gyermekük és ők tudtak róla. Tehát elméletileg félrevezettek mindenkit.
Nem tudom mi történt aznap éjjel.
Vérnyomok a szobában, a bérelt kocsiban, de az altató lehetősége is felmerült. Információim szerint nincs meg a kislány, nem tudhatták kimutatni az altatót.
Ha mégis elaludt szegénykém, mitől vérzett?
Hova tették a halott gyermeket? Pálfordulat. De én remélem kiderül az igazság.