Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Mi az, hogy sejttörmelékes?
Amúgy az aug.on én is nagyon gondolkodom a júliusi szünet miatt, de az is eszembe jutott, hogy hátha sokan még akkor nyaralnak. :)
Igen, 2db 3 napos.
A hasam a progiszuritól fáj, vagyis csak a szuri környékén, kb 20ft-os területen, de ott borzasztó. Mintha benne maradt volna a tű. A mai UH-s nyomkodás csak rontott rajta. Nyomásra fáj, hajoláskor is, meg ha hozzáér pl a naci dereka. Már 3 van beszúrva, nem is tudom, hol találunk még helyet a maradék négynek. De ez még hagyján a cicimhez képest. Muszáj melltartóban aludnom, ha fürdéskor leveszem, csillagokat látok. Ma megvigasztaltak, hogy a progikúra végéig ez így is marad.:-((((
Tesztelni pont 2 hét múlva kell és mailt írni nekik, mi újság.
sejttörmelékes? Az mit jelent?
nagyon-nagyon drukkolok, hogy ennyire megpróbáltatás után sikerüljön!!!
Lliri, nagyon sajnálom! :( De próbálj meg bízni benne, hogy megtapadnak és szépen fejlődnek majd a pociban. Most már jó helyen vannak! Biztosan érzik! :)
Mit tanácsoltak, feküdni kell pár napig?
Szia! Akkor 2 3 napos bogyókát kaptál vissza? Szerintem ne kenődj el, higgyél benne hogy veled akarnak maradni a kis oroszkrémek. :)
A hasad a leszívás óta fáj? Nem lehet egy lányálom :( Én is tartok az augusztustól, hogy mi lesz ott :/
Pihengessél, kapcsolj ki amennyire tudsz, csak lazán. (mondom én az állandó stresszkirály) Nagyon szorítok!!!! Mikor kell tesztelni? Vagy mi a protokoll ilyenkor?
Igen, minket is elküldtek a MÁV kórházba. 5-9 napon belül lesz AMH eredmény.
Az inszem előtt azért nem nézték nekem az AMH-t, mert akkor még kb. 3/4 éves volt az előző AMH eredményem, azt még elfogadták.
Sziasztok!
Itt vagyok és háááát... valahogy nem kapott el az a földöntúli boldogság amire számítottam.
Leszíváskor kaptunk egy tájékoztatót, és fotókat, kb hogy kellene kinéznie az embrióknak 2-5 napos korukban. Beültikor mindenkinek adnak fotót a saját embriójaikról. Fél szemmel láttam párat, amikor jöttek ki a csajok, gyönyörűek voltak. Amikor bementem a biológus kezembe nyomta az enyémet, hát legszívesebben azt mondtam volna, vissza se ültessék. Mint egy betonon szétlocsant oroszkrémtorta. Szerintem a csaj látta rajtam a ledöbbenést, mondta is, hogy kicsit sejttörmelékes. Háát...nem kicsit. A beülti maga nem fájt, tényleg olyan mint egy rákszűrés. De a hasam.... a progiszuri valami borzadály, próbálok olyan nadrágokat húzni, ami nem nyomja azt a területet, de így is elég szar. Na, ehhez képest felfektetnek az asztalra és a hasi UH-t fullerőből rányomják a pocira. Azt hittem, leugrok az ágyról.
Most pihizek pár napot, ahogy kell, de őszintén szólva elszállt minden reményem. Nem akarok full pesszimista lenni, de szerintem ahhoz csoda kell, hogy ezekből a "törmelékekből" baba legyen. Próbálok semleges maradni, aztán lesz, ami lesz. Legfeljebb megyek vissza szeptemberben. Augusztusban biztos nem, szerintem olyan őrültek háza lesz a júliusi szünet után, hogy inkább a közelükbe se megyek.
Múlt héten, amikor telefonon beszéltem Sipos dokival, akkor esett szó az összeférhetetlenségről, mondta, megnézzük azt is.
Ma olyan kaotikus volt ott a helyzet, rendgetegen voltak, nem volt alkalmam újra rákérdezni.
Ibolya mondta, hogy most sokmindent néznek, vércsoport meghatározás is lesz.... Szóval remélem, ezt is nézik. Ha nem, akkor hamarosan úgyis kiderül. :-)
Aha, király, reméljük akkor a többi is rendben van. :)
Nekem is a MÁV-ba kellett vinni az AMH-t!
Valószínűleg igen. Ugyanazt a protokollt követik mindenkinél.
Regina, veled is elküldtek 1 ampulla vért külön a MÁV korházba az AMH miatt? Mert elvileg ez is a lombikhoz kell. Csak nálam már az inszem előtt is tudták az eredményt.
Inszem előtt is volt vérvétel, de akkor csak egy hormonsort néztek.
Most vércsoport meghatározás, összeférhetetlenség, meg minden dolgot néznek...
:-) Szuper, ügyi vagy! :-) Legalább nem megy ezzel az időtök.
Nekem az inszem előtt is volt vérvétel, de akkor csak 1 ampullával vettek tőlem, a férjemtől nem. Gondolom, inszemhez elég egy egyszerűbb hormonsor.
A lombikhoz már több mindent megnéznek.
Azért bízom még az inszemben, félek a lombiktól. ;-)
Igyekszünk mi is hinni a sikerben, vannak azért néha hullámvölgyek is, szerencsére nem egyszerre, aki éppen jobb passzban van, bíztatja a másikat. :-)
Bromocriptint szedsz? Az hamar helyrehozza és beállítja a ciklust. Mennyire volt magas a prolaktinod?
Igen, ki. ;-)
Sipos doki mondta, hogy 3-4 sikertelen inszem után elkezdik a kivizsgálásokat a lombikhoz.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?