Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Gicuskam, segitenel? hoknap vendegunk lssz es pakeo szerint eszik. azt mondta,ha hust sutok,az neki jo. de hogy sussem? riston?zsiron?pacolva?...es mit adjak melle?es milyen desstwrtet? kosziiiii :)
köszönöm szoval a szurás 13.napjátol kb bármikor...
13-16 között attól függ, igy reagálsz a gyógyszerre.
Sziasztok
mensim 2.napjátol kell szurnom magam gonalf el 6.napon uh szerintetek /vagy tapasztalat szerint/hanyadik napon várható a leszívás?köszike
Biztosan főként,hogy most api is el tud jönni,mert eddig mindíg a délutános héten dolgozott amikor a magán dokihoz kellett menni.
Jaj lanyok annyira megható volt. A legdúrvabb az egészben az volt, hogy amikor beraktam a dvd lejatszoba a lemezt es megjelent az elso kocka megszolalt a zene. Ugyan az a zene Enya-tol mint amit a beultees utan tettek be nekunk. Ugy elfogott a sírás. Ennek mennyi volt az eselye?
Aaaa Avike nagyon szep elmeny lesz, meglatod!
Ó istenem de kis gyönyörű!! Úgy örülök, hogy voltatok!
Végigértem a mai terméssel:-) 15oldal? nem semmi:-) ma nem tudtam jönni,mert ma volt a céges év végi záró buli,mivel év végén ültetés,sok munka volt most lett megszervezve jó volt finom kaják nyami:-)jó volt a munkatársakkal találkozni beszélgetni!
Gica de éééédes ez a pici lány!most már még jobban várom a jövő hétvégét,hogy lássam babkát:-)
ÁÁ igazi szentfazék:-) nem lehet neki megmagyarázni azt amiben ő hisz,hogy nem úgy van,így nem is magyarázok semmit.
Így voltam már én is,de akkor spontán babásodás volt,de nekem nem piros,hanem barnás nyákos volt csak,és azt mondták a Kaáliban akkor számít mensinek ha piros a vér.
Hát:-) én a vasalást még nem bíztam rá!csak ilyen alapabb dolgokat,de azt akarom,hogy tényleg segítsen majd az asszonyának,és jó ember legyen!
Istenem ezt most megkonnyeztem annyira boldog vagyok,hogy boldog vagy:-)))
Húúúú Gica ezek a képek nagyon jók! Az egyiken ahogy fogja a fejét, igazán cukorfalat. Na de a mosolygós se semmi! Örülök, hogy Hanga baba most is vidám perceket szerzett Nektek, és még mennyit fog!
Szia Gica, dejó, hogy ilyen fantasztikus élményetek volt! Kedvencem, hogy befúrta magát a méhlepénybe és onnan kukucskált felétek :)) drága kis cukkerborsó Hanga :)) Nagy boldogság... és már mindjárt 31-e. :)
én is mindig ezt mondom, amikor azzal jönnek, ha a lombik és a meddőség bármilyen szinten is szóba kerül, hogy na, de ha Isten nem akar gyereket adni..., szóval én is mindig mondom, hogy akkor Isten nem adta volna meg a lehetőséget a tudósoknak, és az orvosoknak, hogy "ilyen" csodát tegyenek.
Jesszusom... hát akkor mit várjon az ember az idegenektől :(
Ha kismami vagy egész nap is fent lehet a hő,de igazából a reggeli hő mutatja . Igen mielőt,vagy mikor megjön leesik a hő drasztikusannekem 36,8-ról 36-ra esett le azon a reggelen amikor megjött.
Sziasztok lányok!
Megjöttünk! Hatalmas élmény volt! Uh előtt ettem egy csokit és ittam egy tejeskávét. Hát erre Hanga úgy mozgott, hogy a doktornőnek nagyon nehéz dolga volt vele. Annyit fogta a fejét, hogy dobtam el magamat a nevetéstől. jó nagyokat rugdosot és szinte folyamatosan forgott, mozgott. A doktornő alig tudott róla normális képet csinálni. Jó nagyokat mosolygott és integetett. Tettem fel képeket. Nagyon nehéz volt éles képet csinálni Hangiról ráadásul ugye még nagyon vékonyka a bőre, ,és teljesen átlátszik. Azért sikerült két képet kiválasztanom.
A végén megunta és beásta magát a méhlepénybe, onnan kukucskált felénk. Olyan cukorborsó volt! Rettentően élveztük! A kintiek csak azt halottak, hogy nagyokat kacagunk.
Nemsokára visszaolvasok és egy óra múlva jövök az összefoglalóval!
Gica bocsi azt még nem mondtam a Corpus luteum-tól nekem is elmúlt a barna,viszont pirosabb és 1 nappal hosszabb lett a mensim!Elvileg a nykh minőségére hat!
ne is mondd... én is kaptam hasonló véleményt rokonoktól :(
Szuper köszi akkor ez így loikus is gondoltuk,hogy egyértelmű lesz a válasz,csak nem értettük hogyan is:-) Joeroy köszii:-))
Milyen "ilyen"??? Jajjjjjj
A válasz lehet: ha nem tetszene Istennek, akkor nem adatott volna meg ez a tudás sem a tudomány és az orvoslás által.
Igen, nálunk is hasonló a szituáció. A probléma tudatában is hetente megkérdezték/megkérdezik mikor lesz már picurka..... Ilyenkor legszívesebben visszakérdeznék olyat, ami a kérdező elemévé vág. (pl: mé mindig nincs pasid???) de sosem tettem és nem is szeretném...
Gonoszság...
Saját nagyanyám szerint Istennek nem tetsző,hogy "ilyen" gyerekünk lesz!
Gyerekek én nem tudom,lehet én vagyok a gonosz,de míg nem jött össze,évekig én azt tapasztaltam mikor kérdezték,hogy na? tesó? nem akartok? ezt mindíg mosolyogva kérdezték pedig tudták,hogy mennyire szeretnénk csak nekünk nem olyan egyszerűen működik mint az átlagnak,én azt éreztem ebben van azért gonoszság is,mert ugyan az az ember többször is kérdezte na? még mindíg nem??
Dani nagyon szerette a bölcsit úgy alakult,hogy 1 éves korától járt,én sírtam aggódtam,ő meg evett,aludt,játszott,és semmi gond nem volt későb sem a beilleszkedésekkel,annyi előnye volt,hogy nekünk nem kellett a sírós kapaszkodós Ovis jeleneteket átélnünk:-)
További ajánlott fórumok: