Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok!
Gicus draga,tenyleg nem csak hasznosak, de szirakiztatoak us az osszefoglaloid :)
masik Gica,en is mar jo ideje abbahagytam a pempot...
Ezzel nagyon egyet értek:-)
Jó reggelt:-)
Sziasztok !
Borrdi, Gica75 és a többiek , mi nagyon örülünk, hogy itt vagytok velünk! Éppen ma reggel gondoltam rá, hogy milyen jó, hogy ti nem hagytatok itt bennünket./egy másik fórumon szinte mindenki eltűnt onnantól kezdve, hogy sikerült a lombik/. Én mindig nagyon várom a beszámolókat és az újabb pocakos és babás fotókat :)
En azt a, mondatot toroltetnem ki az emberek agyabol, hogy" Na, mikor jon mar a pici." Sajnos az embereknek eszukbe sem jut, hogy nem mindenkinek megy konnyen. En mar regen senkitol nem kerdezem meg.
Aztan gondolkoztam azon is, hogy talan lehetne a lombikos kismamiknak az intezetekben egy speckos pszichologusa, ha erzelmileg osszetort, tudjon kihez fordulni.
En is mazlista vagyok, hogy ratalaltam a forumra. Nekem ti vagytok a pszichologusaim. Belebolondultam volna mi lett volna akkor,ha nem tudtam volna a gondjaimat az erzeseimet kivel megosztani.
Bírom amikor azt mondjak a kivulallok ne forumozz. Fogalmuk sincs micsoda lelki tamasz lehet egy ilyen csapat.
Sziasztok!
Egyetértek Daviderrel!!! Meséljetek a csodás gyerkőceitekről!!! Nekünk ez a lehető legjobb példa, hogy igen, sikerülni fog!!! :D És mi köszönjük, hogy mindig meséltek nekünk! :D
Jó reggelt Borrdi,Gica teljesen igazatok van:-)))
Mesélj ám az ikrekrol ne viccelj mi örülünk neki:-)))
Jo reggelt!
Mostanra sikerult visszaolvasnom, mar megint annyit termeltetek! :)
Gicus, gyonyoruen osszefoglaltad az iment azt, amit valszeg mindannyian erzunk, amin mind atmegyunk. :(
Egyebkent en is sokszor erzem, h rosszlehet itt s csajoknak, ha az ikrekrol meselek, de Ti kerdeztek mindig. :))) amugy szerintem mi itt lombikosok egymas kozt mashogy vagyunk ezzel. En, ha vkirol tudtam, vagy egyszercsak megtudtam, h lombikos, evekig kuzdott es ugy lett babaja, ra sosem voltam irigy, neki mindig oszinten orultem. Csak azokra, akiknek egybol osszejott. :))) vegulis sikeres lombikos a lombikosnak erot ad. :)
Szia! Ugy sajnalom. Sztem itt sajnos mindannyian atmentunlk ezen. Nagyon rossz. A parjaink mashogy dolgozzak fel ezt az egeszet. Mi orlodunk es faj, hogy masnak miert jon ossze olyan hamar, nekunk pedig miert nem mikor mi annyira de annyira mindennel jobban szeretnenk es ezert meg is teszunk mindent. Ok pedig idegesek nlesznek, hogy mi orlodunk, mert persze nekik se konnyu de az erzest mashogyan elik meg, hoiszen egy no alaplete, hogy anya lehessen.Rohadt igazsagtalan. Ilyenkor, ha elmegyunk babalatogatoba az egyenlo a teljes megsemmisulessel. Es nok sem ertik, hogyan is erthetnek. Komolyan mondom ezt csak az erzi aki atmegy rajta. Amikor tesom 42 evesen spontan teherbe esett egy honap alatt egy rossz nkapcsolatba bevallom nem kicsit en is irigy voltam. Nem arra, hogy ott van neki a baba, hanem, hogy nekem miert nem. Egyszerre estunk teherbe, szinte egy napon csak o spontan. Amig ki nem derult, hogy en is az vagyok nagyon sokat sírtam mert tudtam, hogy kjerulni fogom oket, hogy ne szakadjon meg a szívem. Azt hiszem Kelemen mami adta a legjobb tippet, hogy ne menjetek egyenlore latogatni oda ahol pici van.
Mar a lqnyoknak meseltem a parom uncsitesojarol aki4 honaposan veszitette el az ikreit karacsonykor egy eve. Most karacsonykor amikor mentunk csaladlatogatoba nimnadkoztam, hogynne legyenek ott mert tudtam, hogy a lany szive megszakadt volna es nekem is borzasztoan rossz erzes lett volna ez az egesz szituacio. Hidd el sajnos teljesen normalis az amit erzel.
A baratnom minap meselte, hogy azt hallotta nagyon sok parkapcsolat ramegy a lombikra. Mondtam neki maga az egesz egy lelkileg testileg anyagilag iszonyatosan megviselo folyamat amit sajnos nem minden ferfi ert meg. Ezt most nem az itt levokre gondolom, mert itt mindenkinek edes a parja. Azt is kidumaltuk, hogy nekik is nehez csak ok mashogyan dolgozzak fel ezt az egeszet.
Szoval ossze vissza beszelek. A lenyeg, hogy megertunk nagyon is. En nagyon sokszor erzem magamat kellemelenul, hogy itt irok nektek marmint azert, hogy poicakos vagyok es ti meg itt kuzdetek a kicsikert. Nem tehetek rola de nagyon kedvellek titeket, fontosak vagytok es szuksegem van ratok.
Szia!
Ezt szerintem mindegyikőnk átérzi. Hagyj magadnak egy kis időt, menj moziba, hosszú hétvégére. Túl fogsz jutni rajta, de sajnos vannak mély pontok. Előbb utóbb lesz neked is babád.