Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Sziasztok, jó reggelt! Megyek hamarosan csatangolni, nem leszek net közelben...
Dobbenet, h milyennorvisok vannak!!! Nem egy 70 eves nyugdijjas neni vagy, hanem vavat akarsz, raadasul lombikkal!!! Ilyen cukoreredmennyel igen rossz eselyeid vannak a teherbeesesre, igenis kezdeni kell veke vmit: gyogyszer+150 gr ch dieta+heti min 3 kardio edzes. Es folyamatos hormon kontroll. Neked is a mensmentist shsnlom, h menj el oda. Ugy latszik, szinte csak ott tudjak kezelni ezt.
Még nem tudom, mi lesz... De holnap tuti nem akarok itt lenni, majd lelépek és utána szánok magamra is időt. Gondoltam nézelődök a városban, esetleg bevásárolok magamnak pár cuccot. :)
Most nem akarok újszülött gyereket látni - lehet ez tényleg használna. Nem is megyek látogatni.... Tudjatok ez a szánalmas tekintet : "majd összejön spontán" de nekünk neeeeeeeeeem!
Akkor allj a sarkadra es menj el i mormalus magsn helyre, ha 5 varossal van odebb, akkor is. Dzeknek szemmel lathatolag tok mindegy, h mi les Veled. Csak Te teheted jobba a sorsodat!
Amikor nekünk a barátai knak megszületett a 2 gyereke akkor azt ondoltam végig miközben néztem, higy miért nem lehet az enyém?? Vagyis én is basszus szeretnék, megteszek mindent akkor nekem, nekunk miért nincs?? Ez több mint egy éve volt, akkor a párom is azt mondta már mivel mindig sírva jöttem haza, higy ne menjünk át egy darabig. Nekem ez segített...nem tagadom kerültem a gyerekeseket és teljesen megértelek! A férfiak egy kicsit később fogják, de kívánom addig időben ne jussatok el!
Gondolom mar mindenki nyugovóra tért, de én nem tudom aludni. Megint vitázunk az urammal... :(((
Téma: lombik (nekünk miert nem sikerul)
Konklúzió: Ő alszik & én forgolódom.
A vita az miatt indult el, hogy ma megszületett egy is ismerősöm 2. Gyereke - az előző meg nincs 1,5 éves. Nagyon tartottam magam de egyedül a halóban elszomorkodtam magam és kicsit bevallom sajnáltam is magam... Teljesen magam alatt vagyon, párom pedig kiakadt, hogy mit foglalkozom mással???? Nem tudok nem elkeseredni... Félre ne értsetek: örülök nekik, a boldogsaguknak de nem értem nekem miert nem lehet ilyenben részem... Mindig sok gyereket akartam... Most meg teljesen reményt vesztettem. Azt hiszem holnap lelépek 1 napra és gondolkodom.
Jó ejt!
Mindenkinek szép álmokat!
Hát igen. Ez a pasi szervízeli ezer éve a páromék kocsijait is, ezt most valszeg benézte. De mázlink volt. Én csak utólag lettem ideges mikor eszembe jut, hogy mi van ha ez 2 nappal elöbb történik.
Egyébként ma hívtak a bölcsiből. Hétfőn végre megnyitnak. Fél9től lesz ilyen ismerkedős szülőis dolog gyerekekkel együtt.
:-) Igen. Megyek lanyok! Aludjatok jol!
Hát a Gicák már csak ilyenek:-)
szerintem táncolna örömében infarktus helyett:-)
:-). Csak a mondatvegi írasjel volt mas Gicuuuus!
A férjemet ezzel szoktam infarktus közeli allapotba hozni :-))
Most úgy csináltok, mintha öregek lennétek:-)
Aktívnak aktív nálunk is, de azért felejt sajnos mindennapi dolgokat...egyszer arra jöttünk haza a reptérről, hogy teljesen nyitott ajtónál az emeleten aludt jó mélyen...éjszaka volt. Azt ndta, higy ó azt hitte bezárta az ajtót...szóval a babát nem biztos, ofy rá merném bizni azért....
sikerül.a kövi lombikból ikrek lesznek és máris kész a kiscsalád:-)vagy nagy?:-)
Egyre jar az agyunk. Mi egy oraval ezelott is ezt beszeltuk papival, hogy hat nem leszunk fiatalok. De tenyleg sokat szamít az, hogy hogyan elunk. Es kell a kisteso nekunk is, mert ugye kell neki valaki aki itt lesz neki, ha esetleg mi mar nem lennenk.
Hát igen, előbb erjük meg mi is azt...olyan sokat gondolok erre, hogy mi lesz, hogy lesz...mi ondjuk mindketten egykék vagyunk de valahogy mindketten azt szeretnénk, hogy lgyen tesója mert nekünk ez hiányzott az életünkből. Aztán perze meglátjuk, hogy sikerül.
Papim nagymamija 91 eves. Lanyok, imadja a cool csatornat es szemuveg nelkul horgol, kot es fon illetve olvas. Mami nagyon durva. Olyan szovege van, hogy elajulok. Teljesen aktív. Hanga lesz a 6 dedunoka. Mar o is es a harom lanya is koti Hanga babanak a kiscipoket.
akkor még a következőt is megéri:-)
Ez is csak genetika :-)) az ó családjaban anyai ágon mindenki 90 et megérte. Unokatesója mst volt 90...
remélem papa is 84 éves:-),de még jól bírja a strapát:-)
Párom nagymamája idén lesz 85 és megeri a dédunokát :-))) úgy örül neki!
még a dédunokákat is megéljük:-)jó éjt:-)
Remeljuk, hogy be leszunk lassulva. Jo lenne megelni az unokakat!
További ajánlott fórumok: