Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Igen a doki is mondta, higy nem lez kicsi :-)) de talán erre készültem is, viszont eddig teljesen átlagos súlya volt, most az elmúlt 3 hétben indult neki:-) még 7 hetem lenne elvileg pont hátra. Nektek kb jól saccolták a szüLetési súlyt?
aztán persze lehet, hogy fény nélkül is megfordult volna a kicsi Paula, már sosem tudjuk meg.
azért a legjobb, amit eddig hallottam: farfekvéses babát a bnőm huga úgy akarta megfordítani, hogy zseblámpával világított odalent, hogy jöjjön le a fény felé! És nem hiszitek el, de bevált! :-)))))) Uccsó pillanatban a szülés előtt kb. egy nappal megfordult. Előtte hetekig "lámpáztak". :-)
:-))) vagy akár tudatosan is... a bnőm megbeszélte a kisfiával, h mikor jööjön és akkor jött. :-)
Gratulálok! A 2300 igen szép súly, nekünk Vincus születéskor volt annyi. :-) Persze az UH-n mondottak még nem készpénz... de, ha ilyen ütemben nő, akkor igen szép nagy baba lesz, mert ilyenkor még több, mint heti 20 dekát magukra szedhetnek. :-) hány heted is van vissza? kb. 6? vagy már kevesebb. Nem is tudom követni.
Na akkor mégiscsak pozícióba van! :) Igen, én is hallottam, hogy van, aki kérleli, hogy mikor jöjjön, és van akinek beválik! :P
Sziasztok megjöttünk, Kelemen csak becsapott mégis lent van a fejecskéje :-)) és már majdnem 2300 gramm. Egy héttel nagyobbak a méretei a menzinél, de ez nem feltétlenul azt jelenti, higy hamarabb fog jönni, sőt a doki szerint elsőszülőknél később bújik ki, így ha ezt a kettőt összedjuk pont időre fog jönni :-)
A dokinak volt egy érdekes mondata, az, hogy a szuletési időpontot még az anyukák is tudják befolyásolni tudattalat...
az a lány áradozott a benyomásairól. Nekem nincs szemllyes tapasztalatom, de barátaim ott lettek ikresek. Ha akarod és van konkrét kérdésed, felteszem nekik. Amúgy kis családias hely, és nagyon tudományosan csinálják a stimukat, úgy tudom, kitanítanak, hogy mennyi és milyen fehérjét egyél közben/utána meg ilyenek... De ezeket is csak hallomásból tudom.
és is nagyon félnék tőle, az az igazság. Sajnos kivédhetetlen, de remélem, nem fodrul elő Veletek. Ezért (is!) szurkolok! Szerencsétek lesz! :-))))
Sziasztok!!!Régen jelentkeztem....ma volt esemény,voltam Tapolcán uh-n,18 mm-s a Picikém,ma vagyok 8+2 hetes,szerencsére minden rendben van...2 hét múlva kell újra menni...minden jót Nektek!!
Köszönöm, de ettől, amit írtál, annyira félünk... :(
ja, azt hittem, arra kérdeztél rá :)
Holnap este jövök.Sziasztok:-)
:-)Akkor ezek szerint jó menüt választottam:-)
Erről a tanfolyamról már én is halottam. Csak azon filóztam, mi van ha Krizsánál csak valamikor szeptemberben tudunk kezdeni? így kértem időpontot még annó a Dévaihoz is, csak nem nagyon találok tapasztalatot róla. Néha van egy-egy jó vagy nem jó, de nem látom át a teljesen. Míg Krizsáról inkább jókat lehet olvasni...
Hát ha ezt tudom, bejelentkeztem volna holnap Győrbe, csak h beugorhassunk ilyen remek ebédre!!! :D
Van Egy lany, ritkabban szokott jonni, ok most keszulnek az elsore ott. Valami tanfolyamot is emlegetett, h ott kotelezo a kezdes elott es puszik sok dolgot elmondanak ott. :)
Lányok valakinek van tapasztalata Dévaival kapcsolatban?
Oké viszem a cserfesem,hogy szórakoztason....:-)
de időben elindulj, mert különben kihül:-)
Megyek en is holnap ebédre ...:-)
májjal, póréhagymáva, baconnal töltött hús barbecue páccal, sajt a tetején, húsos palacsinta lesz, rántott husi,fűszeres krumpli, hasáb, rizi-bizi,becsinált leves.szóval van dolgom:-)
most esett le.örökbe szeretnétek fogadni egy picúrt?
na nekiállok a holnapi kajákat előkészíteni.majd benézegetek.sziasztok
Pontosan, meggondolta magat. :(
:)))) ez a szerencses eset. En mindig felnek.... :(
hát igen:-)mikor mentek legközelebb?
További ajánlott fórumok: