Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Én is náluk vetettem le csak Győrben. Mondtam nekik, hogy 0, 60, 120 perces cukor és inzulin kell. Kérdeztem van-e cukruk a terheléshez, vagy vegyek, de volt nekik. Kb. 10 ezret fizettem, de ha van akkor elfogadják a SZÉP kártyát is.
Haemoglobin A1c 2 400 1
Terheléses vércukor (5 pontos) 450 1-de elég a 3 pontos is
Inzulin 1 790 3 ezt kell megbeszélni, hogy 3* kell nézni és ráírni az időt
oké, de az inzulinok a glukoz?
akkor glukozt nézessek 90 forintért?
Csak mert hihetetlen, hogy ennyibe kerül.
Ezt olyan szépen leírtad, hogy én is meghatódtam. A karácsonyfát már idén így fogja megnézni és ti lesztek a legboldogabbak! :)
neked kell a cukorterhelés és külön az inzulinok
gica, segíts
most nézem a honlapjukat, a glükoz szérum az inzu terhelés? Mert olyan van külön, hogy cukorterhelés?
Viszont hihetetlen, hogy a glukoz 90 ft, a cukor pedig 450 forint.
Jót néztem?
minél korábban, mert nem tudom meddig vannak ma:-)
oké, de mindjárt indulunk felmérni, megjöttem, vagy útközben csörgök nekik.
köszönöm! Átérzed az érzéseimet! :3
nincs mit.azért ma csörögj rájuk nehogy keverjenek
ok, megnézem melyik városban vannak ők.
köszi a tippet.
Jaj Eruskám, most már muszáj sikerülnie. De tudod, próbálj nem nagyon rápörögni. Csak nyugalom, bízd magad az orvosra, te ott már nem tehetsz semmit. Annyira szorítok érted is. Idáig érzem, ahogy belesajdul a szíved, annyira szeretnél babát!
Manócska, ezt megkönnyeztem!!!!!
akkor mindenképp kelleni fog inzu éredmény és cukor, mindkettő 3 pontos, hormonok mikoriak, mert akkor gondolom volt.az rendben volt?
Annak örülök is, hogy ott van. Mindent megbeszélek vel már most is. Már többször álmodtam, hogy fogom a kezemben, az arcunk összesimul és valamit nézünk. Mondtam is neki, hogy jövőre majd így nézi meg a karácsonyfát. Ma hajnalban meg arra ébredtem, hogy annyira szeretem, hogy folyt a könnyem. Olyan furi, hogy így szeretek valakit, akit még nem is láttam.
jaj én nem erre értettem, de ez sem rosz megközelítés:-)hanem az alakra:-)
Legelső konzin megvizsgált az orvos, megnézte a papírjainkat amit kaptak a másik intézetből (mert váltottunk) és írt egy csomó vizsgálatot, hogy azokkal az eredményekkel menjünk majd vissza.
én pluszba vittem még genetikai és immunologiai eredményeket, ott nézték tavaly nyáron a TSH-t ami 0,7868 mU/L lett.
Inzu eredményem nincs, cukor éhgyomri 5,6; 120 perces 8,4 lett.
Ez nem is dagadt golya, mirol beszeltel? :-)
Hi-hi ez jó, kérdőjel. Tényleg azok, folyton éhesek, agresszívek, vagy bambán mosolyognak. Az ember nem tudhatja, mikor mi jön.
Akkor legyél te is kérdőjel, meg mindenki, aki szeretne!!!!!!
előtte jó lenne az eredmény, mert ha gond van felesleges a lombik.hiormonok előtt kellene és eredménnyel menni uh-ra.labor kft-ben nincs időpiont csak bemész és leveszik.email-ban jön 3-5 napon belül az eredmény
szia,
6.-án megyek kaáliba, a vv-re meg megpróbálok mielőbb időpontot kérni.
VV-re még nem tudom, kérek időpontot valahova, vagy megkérdezem itt, hogy leveszik-e, és az eredménnyel megyek csak pestre, ha nem, akkor ugye a vv-re is pestre kell menni.
konzi már nem lesz, megint hosszu protokollom lesz, ami 6.-án indul uh-val. aztán szurizás.
Sziasztok!
Manócska ez a poci nagyon szép! Tessék rá büszkének lenni, hiszen abban lakik a TE BABÁD, és bizonyára szeret ott... :)))
Anyukádat sajnáolom és jobbulást kívánok neki, Neked pedig kitartást!
akkor fáziskésés van nálam:-)
azt ne is:-)mikor mész vv-re?mizu?konzi mikor is lesz?
Es mikor tudsz menni?
Mikor mesz a meddobe?
Kicsit lépek majd jövök később:-)
További ajánlott fórumok: