Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
szia vicmag,
tényleg szerencsés vagy, kérlek írj valamit a tapasztalataidról
szis kistehen,
írj valamit erről a programról, pl. időben és pénzben mit jelent, kösyi
Szia hbarbi!!!!
Először is nagyon erős nő vagy hogy talpra tudsz állni!!!maximálisan tudom miket élhetsz át, mi is 5 évig próbálkoztunk, 4 insem-em volt, majd spontán teherbe estem, de a babó veséjébe ciszta volt, ezért a 20. héten meg kellett szülnöm((((((.Azóta ujra próbálkozunk, de semmi eredmény((((.Nincs peteérésem, 50 naposan a ciklusaim((((((.Ráadásul azt hallottam ma hogy a vesefejlődési rendellenesség 50 %-ban megismétlődhet.Én is kikészültem ettől!!!!!
A párodnál milyen genetikai gond van????Mióta próbálkoztok?????mennyi idősen veszitetted el a babókat????ha van kedved gyere a babát tervezünk topikba, szivesen látunk ám !!!!!!!!mesélj magatokról bővebben!!puszi!!!!!
Sziasztok Lányok!
Én most csatlakoztam a fórumhoz , mert vendégként kimondottan engem is érdeklő topikokat találtam.
Sajnos régi motoros vagyok a lombikprogramot illetően . 4 inszemináción és 2 IvF-en vagyok túl , ebből 2 volt sikeres , de mindkettő az első trimeszterben vetéléssel végződött. A férjemnél van eghy kisebb genetikai defekt .Jó lenne , ha írna valaki pár bíztató szót , mert néha nagyon nehéz újra talpra állni egy egy kudarc után .Persze , az biztos , hogy soha sem adom fel .
Nagyon örülök, hogy Hoxa feltette ezt a cikket!Köszönöm Hoxa!
Nagyon sokkat jelent,hisz én is ebben a helyzetben vagyok!
Mi is áprilisban megyünk a párommal,erre a beavatkozásra.Nagyon izgulok,de a cél érdekében valóbban el mennék a végsőkig!
Nagyon találló a fórum Címe:Lombik életre halálra.
Mindenkinek szorítok,és együttérzek mindenkivel!
Sziasztok.Még nem írtam ide gondoltam leírom a történetemet persze röviden.4 éve szeretnénk kistestvért összehozni a 8 éves fiúnknak.1évre rá hogy babát szerettünk volna kiderült,hogy nem jó a hormonszintem.Oké.Gyógyszrezttük.Utána semmi.Majd fél évre csináltak lapar. és hysterosk. ahol kiderült az egyik petevezetöm el van zárodva.Mondták menjünk inszemre.Voltunk 3-an is.Sajna semmi.Majd nagy reményekkel elkeztük a lombikot.Ez volt tavaj jun.-ba.Sikerült.Majd késöbb elvetéltem.Nem tudták az orvosok megtartani a terhességet.Most ebben a hónapban csinálunk még egy lombikot.Reélem sikerülni fog.Mert többet már nem tudunk finanszirozni.
Hát ennyi.Remélem nektek sikerülni fog.És nekem is! ;)))
Volt anno egy komoly műtétem 19 éves koromban,így nálam fizikai képtelenség a spontán teherbeesés.
Szóval maradt megoldásnak a lombikbébi program.
Személy szerint szerencsésnek érzem magam,mert a második próbálkozásból született egy lányom (6 éves),és a negyedik nekifutásra pedig egy fiú lesz,ha minden igaz,aki papírforma szerint 2 hét múlva születik.
Azt hiszem 4 próbálkozásból 2 sikeres elég jó arány.
De a környezetünkben nem mi vagyunk csak lombikbabák szülei:a férjem unokatestvéréék mindent bevetettek ,de csak nem jött össze belőle utód,bár egészségileg minden rendben volt náluk.
Aztán ők is belevágtak az IVF-ba (in vitro fertilizáció).
Negyedszerre születtek az ikrek,és rá 8 hónapra Csilla spontán teherbeesett...
Már mindenki úgy volt vele,hogy nem lesz gyerekük,most meg attól félnek,hogy nincs megállás.
Két 3 éves és egy 2 éves pici kemény dió egyszerre,de nagyon boldogok!
Szóval nekem csupán jó tapasztalataim vannak a felvetett témával kapcsolatban,és nagyon sajnálom,aki ezzel a módszerrel sem ismerheti meg a szülői örömöket.
És milyen sokan vannak...:-(
tesom haverjáéknak se lehetett kisbaba és sokadik után lombikbébijük lett ikrek méghozzá és utánna képzeljétek el rá 2 honapra hogy megszülettek ujra terhes lett
kis segitség és a természet is besegit
Ugrás a teljes írásra: Lombik életre-halálra