Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Neked ha több van fogyasztottak volna???
Koszi remelem es a dokit azt mondta majd sokkal több injekciót ad,hogy több petesejt legyen az előzőnél 12-14 tuszobol 5 lett.
Előtte 12,11 petesejt lett....jó lenne ha 7-10 lenne majd az utolsó nal.....
Köszönöm draga vagy:-)))
Nagyon bízom benne ebben az utolsoban es úgy érzem a dokit is szoval remelem mi leszünk a pozitív példa,hogy elsőre is sikerülhet a PGD lombik:-))) Akar ikrekkel is:-)))
Nagyon drukkolok tudod, hogy meglegyen a jutalmad a végén :-)) nálatok aztán igazán jó dolga lenne még egy két babának, abból gondolom ahogy a kismanóddal bánsz:-)) de itt mindenkinél persze, hogy nagyon jó sora lenne hiszen úgy várjuk őket mint a Messiást:-))
Pont tegnap olvastam az istenhegyi oldalát nézegettem, és ott volt leírva, higy a lombikos kismamák még a szüléstől sem félnek annyira sőt inkább várják mint az olyan kismamik akiknél egyből vagy véletlenül összejött. Hát ezt csak megerősíteni tudom:-)
vigyázok és ezért is próbálok minnél kevesebb dolgot csinálni a boltot is inkább csak otthonról irányítgatom....
jövöhéten kétszer is lessz uh utána remélem a 12 hetes elött is lessz még 1....
próbálok teljesen pozitív lenni továbbra is, hogy minden rendben lessz ;)
m semmi ilyen
azt hiszem ötödik betegségnek is hívják és életemben nem hallottam még eddig róla csak a kutyáknál :(
pozitív lett a tesztem régi és új fertözésre is és nem értik, hogy most mi van :(
át lehet adni a babának és 20 hétig kb 15% az esélye a vetélésnek miatta :(
ezért kell sürün mennem uh-ra mert azon látják ha valami van
Hat az úgy volt,hogy 8. Heten halt el de csak a 12-13 heten vettek észre szoval akkor mondta a doki,hogy örülnek,hogy ott vagyok es nem kaptam ver mérgezést......
Nekem volt 2elhalas műtéttel kellett befejezni es volt 2lombik vetelesem es 2spontan terhesség vetelesem....:-(((
Milyen vírus????ez a hányás hasmenés??vagymi?
Örülök,hogy jol vagy:-)
Mi jól vagyunk köszönjük :)
Dolgozgatok meg alszok sokat kifacsarnak a manócik rendesen :)
Próbálok nem kattogni a hülye parvovirus miatt :S
A doki annyit mondott, hogy sürübben kellesz járnom ultrahangra..
Hétfön látom megint a szerelmecskéimet :)
Es te ???.
Merre jártál??.
SZiasztok csajok ki hogy van?
Remélem mindenki jól :)
Nem nem ,mert a beagyazodas nem tudhatod mikor kezdődik es mikor fejeződik be.....
Nekem volt egy olya beultetesem amikor a vervetelem azt mondtak nem vagyok terhes haggyak abba mindent de en mondtam a dokinal terhes vagyok....folytattam mindent egy hét múlva pozitív teszt bementem a dokihoz es mondta valószínű később agyazodott be ezért nem volt meg HCG a vérem be.......a megszokott 14.nap....