Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Koszi! Mindenkeppen! Puszi nektek
meg fogom kérdezni. és köszi
én is lépek
SZép hétvégét mindenkinek
akkor az enyém nagyon friss lesz, mert az egészet lekaparták.remélem sikerül mindenkinek:-)
Lépek én is, ebédet kéne csinálnom.
Phenylbutazon és borogatás:-)
Szoritunk es varunk nagyon :)
az pedig nem kevés.kérdezz rá és mond el, hogy vv-nél is mindig egyszerre megalvad a véred, de doki nélkül szerintem ne kezd
Jó mozizást nektek!! Aztán ha lesz kép tedd fel!! Puszi
koszi Gicus,at fogom akkor igy gondolni :)
Nekem is volt a 3. előtt és sikerült is a beágyazódás. Nekem azt mondta a doki, hogy egy steril gyulladás lesz ott és könnyebben beágyazódik. Ha megyünk legközelebb, biztos kérni fogom megint, bár nem volt kellemes.
Gicus koszi! Jovok kicsit meselni mindenkeppen.
Ha érzékeny helyre szúrtam, akkor igen. De mikor már kitapasztaltam, hogy hol jó, akkor ott nem. A vizesruha jó lehet rá.
Nekem úgy magyarázta a doki amúgy, hogy. Megsérti a nyálkahártyát, ami utána leválik tehát menszi előtt csinálják.
De azt mondta, hogy ez azért jó, hogy ha megsértik akkor a szervezet észleli, hogy valami baj van és elkezd dolgozni a "hibaelhárításon" tehát elkezdi gyógyítani magát és a következő ciklusban a gyógyulási folyamatnak hála sokkal frissebb, erősebb(??) nyálkahártya fog keletkezni.
Ahhoz hasonlította, mikor van egy sebed és dolgozik a szervezet, hogy meggyógyítsa és a helyén szép puha friss bőr keletkezik (mondjuk egy horzsolás helyén)
Remélem érthető voltam. :)
Jovok majd! Norika a clexantol neked is bekemenyedett a szurik helyen? Nem tudom mit csinaljak vele. Borogassam?
3 litert. De inkább ennél többet..
Majd gyere mesélj mi volt a 4D moziba:-)))
szia ;)
hajra szurik :))
az aspirin protectrol nemreg eleg sokat beszeltunk,probalj visszakeresni
a velemenyek megkszlanak :)
ha tudod,olvas el Korosi doktor irasat a gyerebaba.hu-nt
Vérvétel, 3 panelből áll. Trombofília a hivatalos neve. Mert ha van hajlamod, akkor véralvadásgátló kéne.
Elkoszonok lanykak! Delutan 4-re megyunk 4D-re. Nagyon be vagyok sozva! Este jonnek vendegek. Lehet csak ejfel korul jovok az osszefoglaloival.
Davider koszi, hogy mondod, majd bekukkantok!
APTI???? az meg mi a manó
nekem annyi féle vizsgálatom volt,hogy nem tudom..
az milyen?
én doki nélkül nem szedném,mert vahhoz kell egy APTI és attól függ.
Én akkor szedném a helyedben! Trombózishajlam vizsgálatod volt?
Elhiszem, én is a Gonal-F-fel kezdtem, utána jöttek a fecskendősök, de abba is bele lehet jönni.
További ajánlott fórumok: