Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút! fórum

Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút! (beszélgetés)

❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
642. 99a172a973 (válaszként erre: 641. - Ancsika36)
2011. okt. 25. 19:16
Nyugodj meg nem vagy egyedül, most estére én is teljesen kész vagyok, már elegem van az egészből.Néha tényleg azt gondolom, hogy ebből nincs kiút!:(
2011. okt. 25. 19:06
ILYEN MÉG NEM VOLT H EGÉSZ NAP ILYEN SZARUL VOK:( FENÉBE DE MA FELZAKLATOTT A DOKI IS SZTEM. KIMOZDULTAM A HÁZBOL ÉS JÖTTEK AZ INFOK AMI NEM NAGYON VAN OTHON. NEKEM EZ IS SOK VOLT.
640. ancsika36 (válaszként erre: 638. - Rózsa67)
2011. okt. 25. 17:53
nekem az a nagy problémám h semmivel nem tudom megnyugtatni magam. és elterelni ezekröl a dolgokrol a figyelmem. sött nem csak a saját családom érdekel sajnos hajlamos vagyok más baját halálát betegségét magamra venni .ha szomszéd beteg is rosszul vok.:(
639. ancsika36 (válaszként erre: 638. - Rózsa67)
2011. okt. 25. 17:49
h miért ? jo kérdés . mert élni akarok azért és féletem a családom is minezektöl( mamám halála után jött ez nekem ilyen erösen. addig csak a pánik volt.
638. rózsa67 (válaszként erre: 635. - Ancsika36)
2011. okt. 25. 17:09

és miért félsz tőle? tudod a választ is?

Ne érts félre, semmi közöm hozzá! :)

Én csak segíteni szeretnék! :)

Én is félek dolgoktól, olyanoktól is mint te.

2011. okt. 25. 16:03
de azt veszem észre h ez a forum a borióongos szar idö után beindult. uh biztos h ez is közre játszik nem kicsit a napfény a meleg hiánya. nekem mondta is most a dokim h én csak ilyenkor jelenek meg a rrendelöbe ősszel télen:) max 1évbe 2x 3x megyek dokihoz de már akkor is csak ha nagyon nem megy 1edül.mmost is gyogyszer irás miatt mentem erre 2órát ott ültem jött a szuri a halom gyogyo.de nem jobb:(
636. megi04 (válaszként erre: 627. - Rózsa67)
2011. okt. 25. 15:56

Persze,olvastam! Nem arra gondoltam,hogy nosza,akkor marékszám kapkodjuk a bogyót!

Én is utálom! De úgy vettem észre,hogy ameddig az okokat keresik,és ameddig meg nem találják,addig sajnos szükség van rá!

Mert mindannyian másért pánikolunk,tehát mindenkinek más a megoldás. De időbe telik,ameddig közösen egy orvossal rátalálunk.

Az én férjem 20 éve elvégezte az agykontrollt,hisz benne,próbálta nekem elmagyarázni...Ott a gond,hogy én maximálisan elhiszem,hogy a test képes meg gyógyítani önmagát,és az összes velejáró vonzást stb. de cseszhetem,ha nem tudom használni,mert nem ÉN jártam agykontrollra! Ő soha nem vesz be gyógyszert,ha szét akar menni a feje,vagy a foga,akkor bezárja egy dobozba! Hát egészségére! Nekem nem jön össze!(Lehet,pusztult a doboz,amibe bele akarom gyömöszölni!)

635. ancsika36 (válaszként erre: 634. - Rózsa67)
2011. okt. 25. 15:43
tudom mitöl félek .az 1edüllétöl a haláltol a betegségtöl. ezt keresni sem kell:(
634. rózsa67 (válaszként erre: 633. - Ancsika36)
2011. okt. 25. 15:30

Keresd meg az okot, hogy mitől félsz! Tudom, hogy nagyon nehéz, de csak akkor tudsz magadon segíteni, ha erre rájössz! :) Kezeld úgy ezt, mint egy megoldandó feladatot!

Most elgurulok a gyerekemért a suliba és jövök! :)

633. ancsika36 (válaszként erre: 632. - Rózsa67)
2011. okt. 25. 15:16
aham értem hát én csak 1.2szem a 0.5ösböl.elöttem meg csak a 0.25ösböl szedtem 1.2szem abbol is. hát a pánikrohamnak vannak tönetei könyv szerint 14db abba zsibandás gombóc a torokba .halálfélelem. szédülés stb van h nem mind jön elö csak 10 vagy csak 3.ezt akartam irni . és most azért irom h nem pánik ez már szerintem mert 1 tünetem van az meg az hogy iszonyatosan félek.
632. rózsa67 (válaszként erre: 630. - Ancsika36)
2011. okt. 25. 15:09

este és reggel 1mg Xanax SR, reggel 1 Elontril, és este 1 sima 0,5mg xanax.

Ez relatív, hogy kinek sok kinek kevés. Most legutóbb a dokinő azt mondta, hogy jó, hogy 8 év alatt nem kellett emelni az adagot, mert vannak betegek, akik ennyi idő után már marékszámra dobálják be a xanaxot. Hát nem tudom, én hiszek neki. Én mondtam, hogy ettől többet nem akarok, sőt szeretném elhagyni. Rengeteget változtattam az életemen. Életmódot váltottam. Másképp eszem, többet mozgok, másképp (próbálok) gondolkozok. Mindig keresem a megoldásokat.

"semmi mást nem érzek mikor pánikoltam 10.14tünet:(" Ezt nem értem! Mit szerettél volna írni?

631. rózsa67 (válaszként erre: 626. - Megi04)
2011. okt. 25. 15:02

Az előző dokim tündéri, aranyos volt, de azon kívül, hogy meghallgatott és felírta a gyógyszert, mást nem tett.Nem is voltam jól. Szedtem a gyógyszereket és amellett is sokat rosszul voltam.

Összehasonlíthatatlan a két doki. Mondjuk az első ideggyógyász főorvos volt, a mostani pszihiáter (a jobbik fajtából! :)

630. ancsika36 (válaszként erre: 629. - Rózsa67)
2011. okt. 25. 14:59
és mennyi melett vagy jol?? én ezeket be nem szedem az tuti ez rengeteg. meg mondom h ez már nem pánik csak iszonyat erös félelem. semmi mást nem érzek mikor pánikoltam 10.14tünet:(
629. rózsa67 (válaszként erre: 628. - Ancsika36)
2011. okt. 25. 14:42

Nekem a szoláriumot ajánlotta egy doki. Legalább heti 1x, télen. Ez egyfajta feltöltődés.

A gyógyszerezésedhez nem akarok hozzászólni, mert mindenki maga tudja és érzi, hogy mennyire van szüksége rá.

Én jól vagyok, dolgozok, nincsenek pánikrohamaim. A tudat zavar, hogy ezt csak gyógyszerrel tudom (jelenleg) fenntartani. Ez 8 éve tart. Gyógyszert nem emeltem, csak csökkentettem, de így munkaképes vagyok. Mérlegelni kell.

628. ancsika36 (válaszként erre: 622. - Rózsa67)
2011. okt. 25. 14:32
SZIA RÓZSA. NEUROLÓGUS:( A SEROPRÁM AZ KEDÉLYJAVITÓ .A TÖBBI NYUGTATÓ A HELEX SR H TUDJAK ALUDNI VAGYIS ÉN UGY FOGALMAZNÁK H 12ÓRA MÉG NAGYOBB HOMÁLY STB RIVOTIL SZTEM OLYAN MINT A FONTIN.UH NEM HAGYJÁK H LESZOKJÁL SÖTT 1RE TÖBET IRNAK MÉG MONDTA AZ IDEGGONDOZOT H OTT BELITANAK MÁS GYOGYSZEREKET STB STB MONDTAM NEM, 025ÖS FRONTIN MEGFELEZTEM AZT VETTEM BE ÉN AZT SZEDTEM AMUGYIS. MERT 3HETE NEM SE SEMMI MÁST DE MOST KELETT. AZT MONDJA A NÖVÉRKE H A KEDÉJ JAVITVAL SZOKJAK LE A FRONTINROL H AZ MARADJON MERT HAJLAMOST VAGYOK A PÁNIKRA ÉS EZ MIATT LEGALÁBB ABBOL 1SZEMET AZ NEM OKOZ RÁSZOKÁST. DE MIVEL H IZGULÓS VAGYOK IDEGES AGGODOK NEKEM SZÖRNYÜ A SÖTÉT A BORUS IDÖ ELÖ FOG JÖNNI ATTOL H ÉN NYÁRON JOL VOK( UH NEM TOM MIT CSINÁLJAK VÉGKÉP. MILGAMMA AZ OK AZT SZEDTEM GYOGYOBA IS .DE A TÖBBI MÉG ERÖSEBB ÉS ROSSZABB SZTEM. FÖLEG H LESZOKOBA VAGYOK.
627. rózsa67 (válaszként erre: 624. - Megi04)
2011. okt. 25. 14:30

Megi!

Szerotonin, dopamin, endorfin .....hiányban szenvedünk. Ezt pótolják gyógyszerrel, de lehet alternatív módszerekkel is hatni az agy hormontermelésére. Ha visszaolvasol, akkor egész hosszan kifejtettem, hogy mivel.

626. megi04 (válaszként erre: 625. - Rózsa67)
2011. okt. 25. 14:30

Ami szerintem,nagyon jó!!! Sajnos,én most hiába kerestem,nem találtam választ,mostanában nem volt okom,semmitől sem félni...De sok orvos,pontosan azt nem érti meg,hogy igenis JÓT TESZ,az embernek,ha tudja,mi miért történik vele! Úgy vannak vele,Ő az orvos,te csak tedd,amit ő mond!

Viszont mióta olvastam erről,hogy az agyban lejátszódó vegyi folyamat a IS vétkes,rájöttem,magamtól nem állíthatok rajta,hiszen-mivel nem vagyok orvos-én nem értem a működését! Soxor volt már pánikrohamom,de ilyen kegyetlen,és hosszantartó,még soha!

625. rózsa67 (válaszként erre: 623. - Megi04)
2011. okt. 25. 14:23

Szerintem egy normális orvos az meg akarja gyógyítani a beteget és megkönnyíteni a szenvedést.

Ezalatt azt értem, hogy arra törekszik, hogy normális életet tudjunk élni és ha látja, hogy már jobban vagyunk, akkor azt mondja, hogy próbáljuk meg csökkenteni az adagot!

Az én dokim ilyen! :)

Én mindent őszintén elszoktam mondani és kikérem a véleményét. Elgondolkozok rajta és ha marad kérdésem, akkor kérdezek. Még mindig kaptam rá választ. Sőt olyan dolgokba kérdeztem bele, ami már szakorvosi tudást igényel. Mondtam, hogy engem nagyon érdekel, hogy mi történik velem, én meg akarom érteni ezt az állapotomat és ha megértettem,akkor fogok tudni rajta változtatni (szerintem). Én elemezni szoktam az érzéseimet, megpróbálok választ keresni rá. Ha tudom, hogy mitől van a rossz érzés, akkor tudok ellene tenni.

Sok időt és energiát igényel, de nem sajnálom rá az időt.Rengeteget olvastam, kutakodtam ez ügyben.

Most az elfogadással próbálkozom.:)

624. megi04
2011. okt. 25. 14:19

Azt olvastam ugyanis,hogy ebben szerepet játszik az agyban valami vegyi folyamat is...Ami valahogyan felborul...(nem vagyok orvos!):)

Na mármost,én hozzáfogtam,hogy akkor én most leállítom,amivel ...valahogy szerintem,még jobban bekevertem a "szerencsétlent"..

623. megi04 (válaszként erre: 621. - 37aeaa922b)
2011. okt. 25. 14:14
Szerintem,az lenne a legjobb,ha szólnánk az orvosnak,hogy szeretnénk csökkenteni,és akkor Ő megmondja,hogyan is tegyük! Én is megpróbáltam magamtól,és egy soha nem tapasztalt örvénybe kerültem!!!
622. rózsa67 (válaszként erre: 620. - Ancsika36)
2011. okt. 25. 14:05

Ancsika!

Ez milyen orvos? Szakorvos vagy háziorvos? a milgammát értem, mert a B vitaminok erősítik az idegrendszert.

2011. okt. 25. 13:11

Nem tudom mi a kiút,de ha nem lenne ez a forum,én kész lennék.Nagyon nem jól vagyok ,már négy napja.

Csak olvaslak beneteket ,de annyira remeg a kezem , meg a gondolataim káoszba vannak, újból a padlón vagyok.Mostan megest lábadozok fel a létra első fokára.Fáradság kimerit,nem is birok dolgozni.Puszi mindenkinek.Köszönöm hogy vagytok nekem,mert ez nem emberi ami mostan történik,de beszedtem a gyógyszert

majd kezd hatni.Próbáltam lassan csökkenteni,és nem birja a szervezetem.

2011. okt. 25. 11:20
na én elmentem a orvosomhoz ma. seroprám .frontin. milgamma inekció.rivotil.helex sr.ez volt a válasz arra h nem akarok több gyogyot.:(
619. ancsika36 (válaszként erre: 618. - Rózsa67)
2011. okt. 25. 07:57
okés. és te jol vagy?? én nagyon nem homályos látás allig kapok levegöt félek stb. szörnyü:( most jön az h ez nem is pánik és félek.
2011. okt. 25. 07:55

Ancsika!

ezt írd be a youtube-ba: Eckhart Tolle a fájdalomtestről

Érdekes és tanulhasz belőle, szerintem segít is! :)

2011. okt. 25. 07:45
sziasztok. huuuu de rosszul vok ma.mi van megint:( front. már a bögés is rajtam van pedig én nem szoktam. olyan érzés mintha szoritanák az egész testem össze :( áhhhh francba
616. 4ab67f870d (válaszként erre: 615. - 1e8bb72856)
2011. okt. 24. 18:05
Ismerem a "kötelező" olvasmányokat, holott egyiket sem olvastam :-) Mindig beidézik nekem az írókat meg a film- és könyvcímeket :-D Nekem szerencsém van. Az egész életem a vonzásra épült mindig is, csak nem értettem. Hát persze, hogy egy kamasz, egy gyerek nem érti, felnőtt sem mindig. De visszatekintve igen, mindig ott a lehetőség, csak észre kell venni. Néha annyira különös, annyira eltérő, hogy akár elmegyünk mellette, mert nem hisszük, hogy a miénk, pedig az :-) És igen, minden sikerül, mert a mi világunkat mi építjük. A tudatalattival viszont érdemes vigyázni, mert nem az utat nézi, hanem a célt ;-)
615. 1e8bb72856 (válaszként erre: 610. - 4ab67f870d)
2011. okt. 24. 12:38
A tudatalatti hatalma valami frenetikus. Rengeteg szakirodalmat olvasok, sokszor a fél éjjelem rámegy, mert mellette csinálom a mindennapokat...Akit érdekel, privátban megírom, mert nem szabad ide kitenni, miket olvastam, és mennyire segített. POZITÍV energia, gondolkodás....nekem sem megy mindig...de ha megerőszakolom magam, és elhiszem, hogy menni fog, akkor általában minden sikerül.
614. rózsa67 (válaszként erre: 613. - 12b596e0b6)
2011. okt. 24. 10:54
miért kell emelni az adagot? negyeddel jól érezted magad?
2011. okt. 24. 09:33

Sziasztok!

Kaptam Seratlin Sandoz nevű gyógyszert, és ugy kezdtem el szedni, hogy először csak negyed szemet, addig jól voltam, de most felet szedek és nagyon szorongok, már egy hete, szerintetek, ha kétszer negyedet szednék úgy jobb lenne?

❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook