Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút! (beszélgetés)
és miért félsz tőle? tudod a választ is?
Ne érts félre, semmi közöm hozzá! :)
Én csak segíteni szeretnék! :)
Én is félek dolgoktól, olyanoktól is mint te.
Persze,olvastam! Nem arra gondoltam,hogy nosza,akkor marékszám kapkodjuk a bogyót!
Én is utálom! De úgy vettem észre,hogy ameddig az okokat keresik,és ameddig meg nem találják,addig sajnos szükség van rá!
Mert mindannyian másért pánikolunk,tehát mindenkinek más a megoldás. De időbe telik,ameddig közösen egy orvossal rátalálunk.
Az én férjem 20 éve elvégezte az agykontrollt,hisz benne,próbálta nekem elmagyarázni...Ott a gond,hogy én maximálisan elhiszem,hogy a test képes meg gyógyítani önmagát,és az összes velejáró vonzást stb. de cseszhetem,ha nem tudom használni,mert nem ÉN jártam agykontrollra! Ő soha nem vesz be gyógyszert,ha szét akar menni a feje,vagy a foga,akkor bezárja egy dobozba! Hát egészségére! Nekem nem jön össze!(Lehet,pusztult a doboz,amibe bele akarom gyömöszölni!)
Keresd meg az okot, hogy mitől félsz! Tudom, hogy nagyon nehéz, de csak akkor tudsz magadon segíteni, ha erre rájössz! :) Kezeld úgy ezt, mint egy megoldandó feladatot!
Most elgurulok a gyerekemért a suliba és jövök! :)
este és reggel 1mg Xanax SR, reggel 1 Elontril, és este 1 sima 0,5mg xanax.
Ez relatív, hogy kinek sok kinek kevés. Most legutóbb a dokinő azt mondta, hogy jó, hogy 8 év alatt nem kellett emelni az adagot, mert vannak betegek, akik ennyi idő után már marékszámra dobálják be a xanaxot. Hát nem tudom, én hiszek neki. Én mondtam, hogy ettől többet nem akarok, sőt szeretném elhagyni. Rengeteget változtattam az életemen. Életmódot váltottam. Másképp eszem, többet mozgok, másképp (próbálok) gondolkozok. Mindig keresem a megoldásokat.
"semmi mást nem érzek mikor pánikoltam 10.14tünet:(" Ezt nem értem! Mit szerettél volna írni?
Az előző dokim tündéri, aranyos volt, de azon kívül, hogy meghallgatott és felírta a gyógyszert, mást nem tett.Nem is voltam jól. Szedtem a gyógyszereket és amellett is sokat rosszul voltam.
Összehasonlíthatatlan a két doki. Mondjuk az első ideggyógyász főorvos volt, a mostani pszihiáter (a jobbik fajtából! :)
Nekem a szoláriumot ajánlotta egy doki. Legalább heti 1x, télen. Ez egyfajta feltöltődés.
A gyógyszerezésedhez nem akarok hozzászólni, mert mindenki maga tudja és érzi, hogy mennyire van szüksége rá.
Én jól vagyok, dolgozok, nincsenek pánikrohamaim. A tudat zavar, hogy ezt csak gyógyszerrel tudom (jelenleg) fenntartani. Ez 8 éve tart. Gyógyszert nem emeltem, csak csökkentettem, de így munkaképes vagyok. Mérlegelni kell.
Megi!
Szerotonin, dopamin, endorfin .....hiányban szenvedünk. Ezt pótolják gyógyszerrel, de lehet alternatív módszerekkel is hatni az agy hormontermelésére. Ha visszaolvasol, akkor egész hosszan kifejtettem, hogy mivel.
Ami szerintem,nagyon jó!!! Sajnos,én most hiába kerestem,nem találtam választ,mostanában nem volt okom,semmitől sem félni...De sok orvos,pontosan azt nem érti meg,hogy igenis JÓT TESZ,az embernek,ha tudja,mi miért történik vele! Úgy vannak vele,Ő az orvos,te csak tedd,amit ő mond!
Viszont mióta olvastam erről,hogy az agyban lejátszódó vegyi folyamat a IS vétkes,rájöttem,magamtól nem állíthatok rajta,hiszen-mivel nem vagyok orvos-én nem értem a működését! Soxor volt már pánikrohamom,de ilyen kegyetlen,és hosszantartó,még soha!
Szerintem egy normális orvos az meg akarja gyógyítani a beteget és megkönnyíteni a szenvedést.
Ezalatt azt értem, hogy arra törekszik, hogy normális életet tudjunk élni és ha látja, hogy már jobban vagyunk, akkor azt mondja, hogy próbáljuk meg csökkenteni az adagot!
Az én dokim ilyen! :)
Én mindent őszintén elszoktam mondani és kikérem a véleményét. Elgondolkozok rajta és ha marad kérdésem, akkor kérdezek. Még mindig kaptam rá választ. Sőt olyan dolgokba kérdeztem bele, ami már szakorvosi tudást igényel. Mondtam, hogy engem nagyon érdekel, hogy mi történik velem, én meg akarom érteni ezt az állapotomat és ha megértettem,akkor fogok tudni rajta változtatni (szerintem). Én elemezni szoktam az érzéseimet, megpróbálok választ keresni rá. Ha tudom, hogy mitől van a rossz érzés, akkor tudok ellene tenni.
Sok időt és energiát igényel, de nem sajnálom rá az időt.Rengeteget olvastam, kutakodtam ez ügyben.
Most az elfogadással próbálkozom.:)
Azt olvastam ugyanis,hogy ebben szerepet játszik az agyban valami vegyi folyamat is...Ami valahogyan felborul...(nem vagyok orvos!):)
Na mármost,én hozzáfogtam,hogy akkor én most leállítom,amivel ...valahogy szerintem,még jobban bekevertem a "szerencsétlent"..
Ancsika!
Ez milyen orvos? Szakorvos vagy háziorvos? a milgammát értem, mert a B vitaminok erősítik az idegrendszert.
Nem tudom mi a kiút,de ha nem lenne ez a forum,én kész lennék.Nagyon nem jól vagyok ,már négy napja.
Csak olvaslak beneteket ,de annyira remeg a kezem , meg a gondolataim káoszba vannak, újból a padlón vagyok.Mostan megest lábadozok fel a létra első fokára.Fáradság kimerit,nem is birok dolgozni.Puszi mindenkinek.Köszönöm hogy vagytok nekem,mert ez nem emberi ami mostan történik,de beszedtem a gyógyszert
majd kezd hatni.Próbáltam lassan csökkenteni,és nem birja a szervezetem.
Ancsika!
ezt írd be a youtube-ba: Eckhart Tolle a fájdalomtestről
Érdekes és tanulhasz belőle, szerintem segít is! :)
Sziasztok!
Kaptam Seratlin Sandoz nevű gyógyszert, és ugy kezdtem el szedni, hogy először csak negyed szemet, addig jól voltam, de most felet szedek és nagyon szorongok, már egy hete, szerintetek, ha kétszer negyedet szednék úgy jobb lenne?
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Terhesség alatti depresszióra, szorongásra szabad szedni a Sedatif PC-t?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Ki, milyen gyógyszert szed szorongásra, depresszióra? S milyen tapasztalatai vannak?