Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elszalasztott ismerkedési lehetőségek fórum

Elszalasztott ismerkedési lehetőségek (beszélgetés)

6. srcrss (válaszként erre: 2. - Görögtánc)
ma 18:59
Szerintem az interneten a legnehezebb, mert tényleg nem tudunk semmit egymásról, és mindenki azt hazudik, amit akar. Én szeretek az emberek szemébe nézni, amikor beszélgetek velük. Az az igazi ismerkedés.
5. srcrss (válaszként erre: 4. - Srcrss)
ma 18:26
Szórakozóhelyen, koncerten, fesztiválon a legegyszerűbb ismerkedni, de parkban, strandon, vonaton, könyvtárban is fel akartak szedni.
4. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:39
Nem volt elszalasztott ismerkedés, mert a pasiban volt annyi vér, hogy megszólítson. 😄 Én nyuszibb vagyok.
3. Hansika (válaszként erre: 2. - Görögtánc)
ma 15:34
100 %-ban így igaz.
ma 13:46
Lehet, hogy van ilyen, de ha nem tudtok egymásról semmit igen nehéz lenne felvenni a kapcsolatot még az interneten világában is. Ezért vagyok amondó, hogy a próbálkozásba senki se hal bele. Veszíteni nem tudsz, max elutasítanak. De akkor nincs a mi lett volna ha érzés.

Bizonyára mindenkivel megesett már, hogy meglátott egy szimpatikus személyt, de nem volt lehetősége, ideje, vagy mersze ismerkedésre.

Ez lehetett utcán sétálva vagy bicajjal közlekedve, vagy rendezvényen, vendéglátó helyen, stb...

Lehet, hogy mindketten így éreztetek és arra is gondoltatok, milyen jó lenne valahogy kapcsolatot teremteni a másikkal utólag, ha erre lehetőség nyílna valamilyen úton módon.

Mit gondolsz erről?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook