Fogszabályzó (beszélgetés)
:DD én is ezeken a jeleneteken pörögtem tegnap!:)) Képzelj el 5-10 ember egy kupacban ahogy beszélgetnek, vihorásznak - és mindenkinek megcsillan a lámpafény a fém-alkatrészein..!:DD
Lehet, inkább az Oral-B-hez kellene egy üzemlátogatást szervezni..:D ott tuti mindenki megértene bennünket és lehet, hogy repi fogkefét is kapnánk!:DDD
Hali, lányok, Petipapa és a három Nővér!
2 oldalt teleírni... mint a suliban, az óra alatti levelezés! Amúgy visszavonom, igenis jó ötlet a fogszabisok találkája, én benne lennék (persze szóljatok csak, ha Ti inkább édes-négyesben maradnátok). Látom, Fogszabisnak (kitartás!!!) is tetszik az ötlet.
Zsu, nekem egy kissé konzervatívnak tűnnek a házasságról alkotott elképzeléseid: majd megszokja, talán meg is szereti... ezt kb 100 évvel ezelőt praktizálták a szülők... ja, a múltkori tiramisu után kíváncsi vagyok, milyen lesz az esküvőn a torta....
Sziasztok!:)
Tasa, látom, a lényeget sikerült kihámozni Peter mondandójából!;)) pedig még nem is küldtünk felé eccerre 3 csodaszép foxis mosolyt és máris így gondolkodik!;))
(bakker, az milyen látvány lehet, amikor 3 fogszabis nő egy időben, egy helyen vigyorog!:DDD)
"Szegénykém, ha tudná, hogy ő lesz a következő menyasszony :)))" - Zsu, ezen akkorát röhögtem!:DDD Szóval férjhez adod a lányodat a tudta és a beleegyezése nélkül..?:DD széééép!:))
Szép reggelt! :)
Remélem már mindenki megtalálta a tegnap elgurult gyógyszerét. ;D Szóval indítványozom, hogy szept. 17-ét kiáltsuk ki, a Megbolondult Fogszabisok Napjává. :)
Egyébként Kata, Szyra, visszaolvasva kiemelném Peter szavaiból a legfontosabb mondatot : "én ennek nagyon örülnék! !!! 3 fantasztikus nő !!! plusz Én."
Ennyi. Aztán irogathat ezentúl akármit a kis nyuszifiú, a lényeget már leírta. ;D
Fogszabis, Ani kitartás! Tudom már biztos unjátok, hogy folyton ezt írjuk, de tényleg el fog múlni a kellemetlenség egyik napról a másikra!
Lányok: egy öröm volt ma veletek lenni, de most megyek, vár a munka. Kitartás, holnap jövök! :P
P
ahogy Vio is írta, tegyél rá viaszt ott, ahol szúrja a szádat! Vegyél Corsodylt vagy Phlogosolt drogériában/gyógyszertárban és öblögess vele! Ha meg tudod oldani a koleszban, akkor kamilla teát is főzhetsz és azzal is öblögethetsz - az is fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású!
Ani, az üzi Neked is szólt!;))
Kitartás lányok, tudom, hogy nagyon sz*r - de tényleg csak kb. 1-1,5 hétig tart, és utána lenyugszik majd minden!:)
na, már velem is kekeckedsz???;)))
különben is, én voltam itt előbb - szóval a fiatalok gyűltek körém, jöttek maguktól!:P :DD
Már az enyémet is kezdi, de nem baj...kapott Szabi egy szép kis viaszt:D
Mamókák, ti aztán jól elvoltatok ma:D
hát emberek már kikezdte a fogszabi a számat most kicsit mélyponton vagyok nem vészes ebédre a suliba adtak kopasz barackot oszitársam jól jár :-) csak én nem nem baj megszokom pár hét alatt most egyelőre nincs étvágyam
Ezeket nem azért mondom hogy sajnáltassam magam eszembe se jut
Szégyeld magad Erank!
Nem elég, hogy nénizel még tegeződsz is? Cserébe csak szülői beleegyezéssel jöhetsz a találkozóra!
A bácsiért pedig külön kapsz majd! :D
Szyra néni.... Kész... Rosszul vagyok.... émelygek...
Ejnye, Erank.... Oké, hogy a kislányom lehetnél... na, mindjárt jól el is fenekellek! :D :D
Úr isten mi van itt. :D :D
Ej de rosszak vagytok!
Hát igen Peti bácsi én vagyok itt(az egyik) legfiatalabb ahogy Szyra néni írta.
Kata: te mint az egyik rangidős hölgy itt a fórumon, igaz az a mondás szerinted, miszerint "Aki fiatalokkal veszi körül magát, örökké fiatal marad"?
:DDD
Há' persze... átlátok én a szitán... :P
De azért csak várjuk tovább azokat a bók-bonbonokat.. :D :D
;) Na, ez már mindjárt másképp hangzik! :)
Azt hiszem, részemről jöhetsz Szabiddal a találkozóra (ha addig nem rosszalkodtok)! :D :D
Az előbb gyorsabban járt a kezem, mint az eszem. Tehát csak azt akarom mondani, hiába van valakinek a személyiébe 3x év írva, ha 10 évet simán letagadhat, mert olyan jól néz ki.
Így jó? :P
Mi van, Öcsifej? :D :D
Lefejellek, mint kezdő imádkozó sáska a harangvirágot! :D :P
Nnnna, ki itt az öreg? :D :D