Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

2007. szept. 14. 13:36

Juhú! :) Köszönöm Tasa! Sikerült! ;) És.. sokat alakultak már a fogaid.. Nagggyon szép leszel! ;) Hm.. azt hiszem, h majd én is töltök fel képeket, csak előtte meg kell keresnem a DVD-t, amire fel vannak töltve. :)

Ui.: Kaphatok jelszavakat? :)))

1682. kismo (válaszként erre: 1675. - Ani*)
2007. szept. 14. 13:05

Hurrá!! Felkerült!! Ügyi voltál :D Hát..igen, most még nem fáj ;), de ugye azért van pépes kajcsid a hűtőben :)?!

Ez a rágózás nálam is kényes kérdés volt, az én dokim is letiltott! Aztán egyik ismim mondta, hogy ő gond nélkül rágicsál, és akkor fogtam magam és én is rágtam :) De kevés sikerrel, mert ahol csak tudott, minden alkatrészembe beleragad :( Szóval...azóta nem kisérleteztem, majd levétel után :) teletömöm a szám Hubba-bubbával ááááá... az a kedvencem :P

1681. Vircus
2007. szept. 14. 12:23
úúúúú képeket kell csinálnom!Menynire elfelejtettem..Az új suli az oka:PSorry
1680. Vircus
2007. szept. 14. 12:22

Sziasztok!

Itt aztán pörögnek az események!:)Egybe kelnek egyesek másoknak ragasztanak...:)

A rágózást illetően én rágózom!Jártam már úgy hogy a rugómba beleakadt de megoldottam.Emlékszem az elején milyen mérges volt rám a barátom hogy enyje benyje nekem ilyet nem lenne szabad:)))

Nálam most minden oké.Fájdalom mentes vok

2007. szept. 14. 12:05

Ani: grati az esküvőhöz. ;) Fogszabis.. majd te is mesélj! :)

Egyébként nekem sincs semmi gondom a rágózással, én amikor 5 naposok vtunk Szabival, akkor sem volt semmi gondom vele. :) Habár.. most a Párom itt hagyott egy csomaggal, és még mindig annyira fájnak a fogaim, h csak kísért.. :D :(

Amúgy tutira analfabéta vok, mert.. nem tudom, h h kell megnézni a képeiteket.. :( Pls. vki segítsen.. :(((

1678. cskata (válaszként erre: 1677. - Peter26)
2007. szept. 14. 11:52

tééényleg..?:O akkor csak én vagyok ilyen béna ebben a rágó-témában..?:((

Na, este úgyis lesz egy kis "pöri" a városban, majd nekiveselkedem újra!:)) asszem még van valahol a régi felhalmozott tartalékomból 1-2..

1677. Peter26
2007. szept. 14. 11:47

Ajaj, egyre romlik a lány-fiu arány, aminek én csak örülök. :P

Rágózással mi a probléma? Én ha dolgozok, akkor 10 órát nyomom. Egyszer ragadt be eddig.

1676. cskata (válaszként erre: 1675. - Ani*)
2007. szept. 14. 11:30

na, akkor Te is átestél a "tűzkeresztségen"!:)

(lassan tényleg szekta leszünk!:DD)

A rágótól engem is eltiltottak, és nekem is elvonási tüneteim voltak..:D aztán itt a csajok mondták, hogy ők szoktak.. na, erre kipróbáltam én is!:)

De sztem nem az igazi, gyorsan feladtam..:S

Majd jövőre, újult erővel!:DDD

Mosoly-album lesz majd..?:)))

1675. ani*
2007. szept. 14. 11:17
Hello! Hazajöttem. Csak felülre rakták most fel, alulra majd 3 hét múlva. Egyáltalán nem fáj (még). Nem annyira feltűnő egyébként. Gumit kaptam,gyűrűt azt nem. Nekem annyira nem csúnya a fogam egyébként, de annyira nem is szép. Sajnos a rágózástól eltiltottak, pedig függő vagyok. :(
1674. gilia
2007. szept. 14. 11:10

na szevasztok lányok és az egy szem fiú! :)

olvastam, hogy vannak akiknek gondjai akadnak a palackból ivással. nem tudom, nekem sohasem voltak. biztosan velem van a baj:) ellenben a hamburger nemevés sajnos az én problémám is. nagyon ritkán kivánom meg, de akkor brutálisan..

mindenesetre most igyekszem kiélvezni a cs-felső-fogszabis heteket, mert október közepén már alul-felül villoghatok a kis brekettjeimmel. utálni fogom, aztán egy év múlva meg majd hálát adok az égnek, hogy utálhattam..:)

engem egyébként csak akkor zavar hogy fönn van, ha olyan barátommal-ismerőssel-idegennel találkozom, aki a fogszabi mentes időszak óta ne látott. na, akkor frusztrál rendesen. nem tudok magammal mit kezdeni. aztán szépen lassan túlteszem magam rajta, és hálistennek az esetek nagy többségében a beszélgetés végére el is felejtem, hogy mi a helyzet.

az újaknak meg csak annyit, hogy túlélhető. és mindig a végcél lebegjen a szemetek előtt, akkor nem lesz para.:)

1673. Vio
2007. szept. 14. 11:05
Gyerekek, éppen most nyammogok egy zsemlét.Ez valami brutál.Alig tudok rágni:( Lehet maradok a joghurtnál.
1672. Casia
2007. szept. 14. 10:52

Kismo: semmi gond, most épp szektaalapító hetünket éljük, sok ámennel, litániával és lelekes glória-dallikázással! :-) A helyesírással meg csak épp annyira törődj, hogy megértsünk! :-)

Vio, bekukkantottam hozzád. Kicsik a brekik... kisebbek,mint az enyémek... mindenkié kisebbek... vagy az én fogaim méreten aluliak? :-(

Anyaaaaaaa! Szólj Petire, hogy ne nyúlkáljon a szájába!!!!! Na jó, ez tényleg vicc volt. Megértem, hogy rövid az idő a kajálásra, de... tekintélyelvű nevelésben részesültem. Rohanok a bogaras dokimhoz, ha bajom van. Persze ezt Te nem teheted meg...

Ani! Hajrá!!! Fogszabisról se feledkeztünk meg!! :-))))

1671. kismo
2007. szept. 14. 09:36
Fúú viszaolvastam a kis litániám: bocsi a csomó bakiért! Ég a fejem rendesen, ha ezt a volt nyelvtan tancsim látná....áááááá :D :D
1670. kismo (válaszként erre: 1623. - Ariv)
2007. szept. 14. 09:32

Igen, jól látod: egyidősek vagyunk :)

És nem érdekelt ki mit gondol a világító számról :D :D, poénra vettem az egészet :P Persze azt meg kell jegyeznem, hogy két pohár pezsi után meg könnyedén is ment ;)

1669. kismo
2007. szept. 14. 09:28

Szép Napot Mindenkinek!

Vio: megnéztelek, gratulálok az ifjú párodhoz ;) Sok sikert a továbbiakban a közös életetekhez :D

Peter: nem vagy semmi, nekem is tetszett a mécseses story, viszont nem értem, akkor Te nem véletlenül fogszabis gyakornokként dolizol ;) :P, hogy így kezeled saját magad?! Ok! Akkor még nem szólok az öcsémnek :D

Casia: sajnálom, hogy ilyen élményekkel gazdagodtál, de fel a fejjel, a nagyokkal is előfordul :) Nekem pl. a "legdurvább" élményem az volt, amikor először voltam étteremben az albérlőmmel, és persze, hogy a kedvencemet kértem: tárkonyos pulykaragu levest :) Csomó petruskával a tetején, és hát persze....hogy az összes zöld növény a friss szabimon virított. Rutintalan módon fogkefe se volt nálam, aztán amikor a pincércsaj kihozta a következő fogást, szépen az arcombavihogott, és utána meg a kollégájával ott pusmogott rólam a pult mögött! Kegyetlen volt :( De túléltem! Ő meg a tahó viselkedése miatt, megnézhette a jattját :)

Szabozsu: figyu! Ha jól láttam, valaki nyitott az nlc-n egy topikot és a Te bemoldaladon csámcsognak :P Najóóóó, viccőtem :D :D Nálunk jó helyen van a jelszód :)

Kata: a BK-s hamubicival nem szoktam variálni: széttépem, mint a főtt tyúkot :), persze utána a könyökömig majonézes vagyok, és mindenki engem néz, hogy ez a félörült mit csinál :D De tudod mit! Tojok rájuk, akinek nem tetszik nem kell odanézni :) Ha én éhes vagyok, és pont egy ilyen hambicsodát kivántam meg, akkor én azt el is fogom fogyasztani :) Így, vagy úgy :P

A leendő szabisoknak üzenem: Ügyesek legyetek, és ne izguljatok :D!!

1668. Vio (válaszként erre: 1667. - Ani*)
2007. szept. 14. 09:22
Sok sikert!:)Én már kezdem megszokni csak a fogmosás nehézkes.Félek, hogy leesnek a brekik.
1667. ani*
2007. szept. 14. 09:11
Sziasztok! Utolsó soraimat írom fogszabi nélkül. Nekem ma van az esküvő,egybekelek szabival. :) Már nagyon izgulok, 1 óra múlva már ott leszek. Amint tudom, írom a jelentést!
1666. Tasa (válaszként erre: 1659. - Cskata)
2007. szept. 14. 08:57
Anya, nem szeretnék találkozni Veled 20 év múlva ugyanitt! Ámen. :D
1665. Peter26
2007. szept. 14. 08:56

Sziasztok!

Nekem ilyen önzáró breki van, tehát egy fogorvosi kaparóval nyitható. Egy kicsit ki lettem okosítva, ha esetleg kinyílna, hogy tudom visszazárni.

Könnyű azt mondani, h viasszozzam be. Nekem a hetesen is van gyűrű, melóhelyen van kétszer 40 persz szünetem, a kajálás is lassan meg, fogmosás és így is alig férek bele az időbe. Viaszra nincs idő. Ha ennél jobban kijön, le kell vágnom. Nem olyan bonyolult.

1664. Tasa
2007. szept. 14. 08:52
Vio, megnéztelek, tényleg van mit tenni a fogacskáiddal. :) Viszont így sokkal látványosabb lesz a változás! Pl. Südi Iringónál észre sem lehet venni, hogy problémásak a fogai, (pedig vannak róla közeli képek), de őt zavarja. Namármost nála nem lesz olyan feltűnő a változás pl. szerintem. Te viszont tuti önbizalom-bombát fogsz kapni levétel után! :)
1663. Vio
2007. szept. 14. 08:34
Fogszabis és ani:Kitartást a mai naphoz, gondolunk rátok!:)
1662. Vio (válaszként erre: 1649. - Casia)
2007. szept. 14. 08:24
Fel a fejjel Casia!Tegnap én is meglepődtem, hogy nem tudok palackból inni, mert több megy mellé mint a számba:D Majd legfeljebb jól bekapom;)
1661. Vio (válaszként erre: 1660. - Vio)
2007. szept. 14. 08:21
Na ez privi akart lenni.Na nem baj, így legalább aki kiváncsi az ékszeremre az megnézheti:)
1660. Vio (válaszként erre: 1653. - F7cbe21b45)
2007. szept. 14. 08:20

Szia

Vio81 és schumi

1659. cskata
2007. szept. 14. 08:14

Sziasztok Gyerekek, anyátok is bejelentkezik!:))

Ufff, tyúkanyó-típus lennék..?:)) jajj, nekem - ha Ti ezt érzitek, akkor mit érez majd szegény gyerekem, ha lesz eccer és elkezdem szeretni..?!:D (remélem, nem leszek túl sok(k) neki majd..:DD)

Casia, örülök, hogy kisütött a nap!:DD a "leanyázáson" jót vigyorogtam!:))

Tasa, ha elmászik a "válás" után a mosolyunk, akkor 20 év múlva találkozunk ugyanitt..?:DD

Peter is milyen kis vicces ezzel a mécses témával..!:DD Nem is olyan rossz dolog egykének lenni egy ilyen csajos-fórumon, mi?:DDD

Milyen szabid van Neked, hogy ki lehet venni az ívet?:O Vagy a nagy távolságra való tekintettel be lettél avatva valami fogorvosi-rejtélybe..?:)

Zsu, nehogy Te is elkezdj depizni a jelszó és a korod miatt..!:) Irgumm-burgumm!:DD

Hűűha, Nálatok is beindult a visszaszámlálás..?

1658. Casia
2007. szept. 14. 07:47

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bíztatást, vígasztalást! Ma már sokkal jobb. Talán csak fáradt voltam (utazás, rohanás stb). Most süt a nap, és ez egyelőre elég a boldogsághoz!

Tasa, Te koránkelő!! Nézem az órát, és alig hiszek a szememnek... Amúgy igazad van, Kata olyan tyúkanyó típus. Remélem, nem sértődik meg, hogy leanyáztad! ;-))) Egyébként a gospell-kórusok jutottak eszembe a sok ámenről, ahogy tapsolva, talárban glóriát zengenek... lelkesítő! :-)

Valaki elmagyaráznár ennek a Péter gyereknek, hogy nem igazán jó ötlet babrálni az albérlőjével? Az én tekintélyem, azt hiszem, kissé... hé, nem is volt! Csak annyit hadd mondjak: messze van még október, és, ha valamit elszúrsz, Péter, akkor min. három hétig rossz irányba mennek a fogaid! Inkább viaszold le...

1657. Tasa
2007. szept. 14. 06:30
Szyra, köszi a linket! Jól meg is néztem gyorsan stikában meló előtt! :) 48 évesen bevállalni, jó fej volt a nő! Szyra, Kata, hozzá képest tinik vagyunk!! :)
1656. Tasa
2007. szept. 14. 06:11
Atina, priviben ment a jelszó! :)
1655. Tasa (válaszként erre: 1649. - Casia)
2007. szept. 14. 06:09

Szép reggelt!

Casia drága, szomorúan olvastam milyen rossz napod volt tegnap. :( De mára remélem el is múlt gyorsan. :) Kata-anyánk (azt hiszem megérdemli ezt a nevet, hisz még engem is Ő bíztatott az elején :) ) leírta a lényeget, remélem segített is. Fel a fejjel csajszi! Ámen! :)

Peter, hát Te sem vagy piskóta. Eltört a mécses, mi?! :DDD De mi az hogy kiveszed az ívedet??? Aztmeghogy?

Erank, és mi végigkísérjük a pici érkezését, még képekben is. :) Lehetünk a keresztanyák? ;D Peter pedig a keresztapa! :D

1654. Peter26
2007. szept. 14. 00:16

Sziasztok!

Látom ma be nem állt a szátok. ;)

Casia: ha az vígasztal, ma nálam is eltörött a mécses. :( Történt ugyanis, hogy a boltba le voltak árazva, vettem gyorsan kettőt, de sajnos olyan szatyorba tettem, ami hibás volt, így kiszakadt. Így az egyik mécses eltörött. ;D

Szabozsu: a jelszavad feltettem az egyik angol szerverre, tehát aki itt esetleg nem látta, az onnan tudni fogja. :DDD

kismo: egyelőre nem kell ide az öcskös, még bírok veletek. Majd ha kell segítség, szólok! ;)

De komolyra fordítva a szót: nekem is kezd kijönni az ív hátul, hogy ne legyen minden OK. Annyival vagyok szerencsésebb, hogy én ki tudom venni az ívet és max levágom, ha már nagyon gáz lesz.

Üdv: Peter

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook