Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

1713. Tasa (válaszként erre: 1706. - Ani*)
2007. szept. 15. 17:11

Ani, gratula a sültkrumplihoz, meg a BigMac-hez! :O Én ezekről csak álmodoztam az első napokban! Ügyi vagy, csak így tovább! :)

Fogszabis, várjuk a képeket! :) Ugye, hogy nem olyan vészes?

1712. Tasa (válaszként erre: 1709. - F7cbe21b45)
2007. szept. 15. 17:07

:))) Nem photoshop, hála az égnek, ez a valóság! :) De köszi a bókot, meg Casianak is! :)

Ehehee, Zsu, áruld már el, ugye húztak már ki Neked is foga(ka)t? Mert akkor mindent értek! :DDD

1711. cskata (válaszként erre: 1706. - Ani*)
2007. szept. 15. 17:03
nekem később kezdtek "lötyögni", és nem csinálják mindig.. most a szerdai aktiválásom óta alul is és felül is van újra egy kis holtjátékuk - néha kicsit félelmetes érezni..;))
1710. cskata (válaszként erre: 1709. - F7cbe21b45)
2007. szept. 15. 16:59

:DDD és a kedves mama (=Te) meghatódottan törölgeti a könnyeit és azon sóhajtozik, hogy ez a nap is elérkezett a gyermeke életében..!;)))))))

Melyik is lesz ez a nap egyébként..?:)

2007. szept. 15. 16:37

Tasa! Biztos, hogy nem a photoshoppal csináltad a hollywoodi mosolyt? ;)Mert egyszerűen hihetetlen a változás! Túl sok szabályozni valót már nem is látni a fogsorodon.

Fogszabis, ani*, vannak már fotók?

Nálunk is vészesen közeleg a nagy nap, elképzelem a dokit széles nemzetiszínű szalaggal a vállán, az asszisztens csaj pedig csipkés szélű szív alakú párnán hozza a vejemet ;(

1708. Casia
2007. szept. 15. 16:02

Tasa!!! Ez tök jó lett! Mármint a képek is, meg a fogsorod is! (irigykedikirigykedikirigykedik) Asszem én is készítek ilyet... amint lesz valami értékelhető változás...

Ja, az egyik barátnőmet eljegyezték, ez most nem vicc, a vőlegény pedig Szabi. Elmeséltem neki az évődésünket itt a fórumon. A reakciója kb olyan volt, mint amit lejjebb Vircustól olvashatunk... nem is értem... ;-)

1707. Casia
2007. szept. 15. 15:53

Sziasztok!

Hű, Ani, Te merész vagy! Gratula a vacsihoz... hmm, megéheztem. Bár most fejeztem be egy tábla csoki elpusztítását (lapos a meccs, valamin rágódni kellett).

Fogszabis, Vio! Tök jól viselitek. Igaz, Vionak kicsit több kellemetlensége akad, úgy látom... de gondolj arra, hogy ez azt jelenti: iszonyat erővel megindultak a fogaid a helyükre!! :-) Emlékszel, nekem 5 nap után már látszott a változás (igaz, azóta semmi). Tessék sasolni, fényképezni és közkinccsé tenni!

Tasa, mindjárt megyek és megnézlek! Az előtte-alatta kép nagyon izgatja a fantáziám! ;-)

Ja, TV-t néztem (úgy értem, most kivételesen nem meccset, hanem valami kereskedelmi adót egy negédes filmmel), és figyelmes lettem egy fogkrémreklámra: "Fogai élnek!"- hja, mondoml, igen: mindegyik külön életet!!!

1706. ani*
2007. szept. 15. 12:51
Sziasztok! Őszintén szólva én nagyon megszerettem a fogszabályzómat, azon gondolkodtam hogy lehet ha majd le akarják szedni könyörögni fogok, hogy neeee! Jó érzés, hogy teszek a szép mosolyomért. Igaz a nászéjszaka nem volt túl kellemes, bár még sosem csináltam ilyet korábban, ahogy ti is írtátok, álmomban összeszorítottam a fogsorom és arra ébredtem, hogy nagyon fáj. Remélem ez nem lesz rendszeres. Érzem, hogy az összes fogam ki van lazulva,ha hozzáérek a nyelvemmel, mozognak 1 mm-nyit. Ez nektek is így volt már első második nap vagy csak az enyémek indultak így be? Ma volt az első közszereplésem szabival,az egyik imerősömmel találkoztam. Mondtam már neki, hogy lesz szabim. Szerinte nagyon aranyos vagyok vele és tökre tetszett neki. Mosolygok vele rendesen, mert szerintebb sokkal feltűnőbbek vagyunk, ha folyton takargatjuk, az nem szép. Ja és kapaszkodjatok meg: tegnap este sült krumplit vacsoráztam és BigMac-et. Megkívántattátok velem a hamburi-t, amikor írtatok róla. Az egy dolog hogy késsel villával és 1 óráig, de sikerült! Breckettek még megvannak és szezámmagok meg salátadarabok sem kukucskáltak szabiból! :)
2007. szept. 15. 11:24

Sziasztok

reggel úgy keltem hogy fájnak a fogaim de nem olyan vészesen csak érzem hogy van valami a számban reggelire megpróbáltam enni egy kis joghurtot nem sok sikerrel jártam sajnos majd megpróbálok felrakni képeket további szép napot minden kedves fogszabályzósnak

1704. Tasa (válaszként erre: 1703. - Peter26)
2007. szept. 15. 11:16

Néni ááám a tudodkid! :D

Bizony ám, az én Szabolcsom becsületes nevén : Varázs Szabolcs, tömést is vállal. ;D

1703. Peter26 (válaszként erre: 1702. - Tasa)
2007. szept. 15. 11:08
Így van! Aki esetleg kételkedne még ( bár nem hiszem, hogy van még ilyen ) az nézze meg Tasa néni ( ugye szólíthatlak néninek? :D ) első, kissé letörött fogát. 5 hét alatt az is rendbejött, hála a fogszabinak! Hát nem csodálatos?? El-ké-pesz-tő!!
1702. Tasa
2007. szept. 15. 10:23

Köszi csajok! :) Ugye mekkora a különbség?! Úgy örülök! :)) Még így is szebb, hogy fent van a szabi, a kiindulási állapothoz képest. Na de milyen szép lesz nélküle! :)

Bizonytalanok, habozók, nézzétek meg, hátha erőt ad nektek!

Vio, az első napokban ez természetes, de nyugi, úgy elmúlik, mint Katának a szorítás ;), észre sem veszed és egyik napról a mnásikra már teljesen természetes lesz, hogy szabi van a szádban. :)

1701. Vio (válaszként erre: 1698. - Tasa)
2007. szept. 15. 10:07
Már 4,5hónap után is elképesztűen szép a mosolyod!:)
1700. Vio (válaszként erre: 1699. - Cskata)
2007. szept. 15. 10:07

Szia

Mintha magamat hallanám.Tökre így voltam vele én is.Belevágjak vagy inkább ne?Jujj de mit szólnak mások, hogy ennyi idősen tetetem fel.Aztán szerencsére idetévedtem, és rájöttem mekkora barom vagyok:D

Reggel arra ébredtem, hogy állatira fáj a fogsorom, főleg a jobb hatos fogam.Aztán megdörzsöltem őket a fogkefével(kínszenvedés volt) és mostmár jobb.Bár a két fogsoromat nem tudom egymáshoz értetni:(

1699. cskata
2007. szept. 15. 10:01

sziasztok!:)

Tasa, megnéztelek! Hmm..nem semmi!;)) Nagyon jó az előte+most képed, látványos!:))

Atina, köszi a privi-dícséretet!:) Ha a képek meggyőzőnek tűntek, akkor már csak egy egész pici hiányzik ahhoz, hogy Te is belevágj!:) Nagyon sokan úgy kezdik el a dolgot, hogy előtte évekig csak gyűjtik hozzá az erőt: "Jajj, de zavar, hogy ilyenek a fogaim!" és "Tök ciki lenne a fogszabi, jó ez így, nem is olyan gáz!" gondolatok váltakoznak.. Tasának igaza van, egy konzultációt mindenképpen megér a dolog (bár én azt is kb. 3 hónapig halogattam annó..:D)!

Egyébként meg, ha rendszeresen erre jársz és nem menekülsz el a fórumról, úgyis rádumálunk..!;))))))

Vio, Ani, Fogszabis! Hogy vagytok?

1698. Tasa
2007. szept. 15. 09:35

Kedves érdeklődők!

Valaki hiányolta a képekről az igazi fogszabis mosolyt. Hát most megtekinthető a 4,5 hónapos mosolyom, sőt, Lilla és Kata után szabadon, összehasonlító fotó is felkerült, a szabi előtti és mostani vigyorgásomról. Jó kukkolást! :)

1697. Tasa (válaszként erre: 1694. - Mukli)
2007. szept. 15. 08:26

Szép hétvégét!

Mukli, nyugi nem Neked szólt, hanem nekünk! :) Kicsit pihentagyú a fórum napok óta! :D El is gondolkoztam, hogy lehet valami igazság Vircus szavaiban. :) Lehet, hogy a húzásoknál a gyökerekkel kihúztak a kis agyacskánkból is darabokat. ;) ( Bár Zsu viselkedését ez nem magyarázza ;D )

Amúgy teljesen normális Mukli, ha néha egy-egy fogad érzékenyebb. Változik a helye és kicsit nehezebben viseli, mint a többiek. :)

Atina, igazán nincs mit! :) Én csak azt tudom mondani, az, hogy itt vagy a fórumon, azt jelenti, hogy nem vagy elégedett a fogaiddal. Nos, ez az érzés nem fog elmúlni, mert mindig is zavarni fog szerintem, ahogy engem is zavart. Én is lebeszéltem magam mindig, főleg a foghúzás miatt. De gondolj bele, ha most belevágsz, akkor 30 éves korodra (mint most én vagyok), már gyönyörű fogsorod lesz! Szóval légy bátor vágjál bele, nem fogod megbánni! De minimum egy konzultációra menj el egy dokihoz, utána még gondolkozhatsz rajta! ;)

1696. atina_k
2007. szept. 15. 00:08

köszi lányok a jelszavakad sikerült benneteket megnézni! Nagyon látványosak a javulás! de jó nektek, ha nem lennék ilyen beszari már én is veletek tarthatnék! :-( egy házasság szabival ;-)

csak én olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem? e nászt illetően, meg félek is meg minden :-(

2007. szept. 14. 20:45
sziasztok fenn van a fogszabályzóm egyelőre még nagyon fura még nem fáj csak nagyon furcsa
1694. mukli
2007. szept. 14. 20:36
Ha ez nekem szól, úgy értem, rohadtul belenyilal a fájdalom...
1693. Vircus
2007. szept. 14. 19:43
öcsém ti nektek a doki a fogatokkal együtt az eszeteket is kihúzta:DDDDD
1692. mukli
2007. szept. 14. 19:11

Sziasztok!

Nagyon rég voltam a fórumon, szégyellem is magam...:)

Úgy tűnik mindenkinek alakulnak a fogai, nekem is, csak most az egyik elég érzékeny, ha mosom a fogam..:(

Nektek volt ilyen?

Na, gyerünk megnyugtatni!:)

1691. Tasa (válaszként erre: 1687. - F7cbe21b45)
2007. szept. 14. 17:54

Ehehehee, Zsu, formában vagy ma! :D Nászéjszaka, fogamfájgátló fetrengek! :DDD Szóval nemcsak házaspárok vannak, már örömanya is van a fórumon! :))

Ööö, tényleg ezen még nem is gondolkoztam, Peter+Szabi? Hogy is van ez? ;D

Flowergirl, igazán nincs mit! :) Kösz a bókot! ;) Igen, képeket-képeket akarunk!

Tündi, Korall én 30 múltam nyáron 4,5 hónapja vagyok "házas". (Gyerekek ez majdnem olyan, mint az anonim alkoholisták: Tasa vagyok, 30 éves és 4,5 hónapja nem iszom alkoholt) :D

Szóval viccet félretéve fogvesztéssel akkor jár, ha a doki azt mondja húzni kell. Mostanában azonban egyre több olyan módszer van, amihez nem kell fogat húzni. Én speciel 2 db. négyeskétől váltam meg. Eleinte szokatlan, furi, de meg lehet szokni hamar. Fájdalommal nem igazán jár, talán kellemetlen az első időkben inkább.

Szóval abszolút nem késő, csajok, vágjatok bele! ;)

1690. cskata
2007. szept. 14. 14:53

Zsu: tuti szöveg!!:)) "fogamfájgátló" - nagyonjó!:DDD

Korall, Tündi: nyáron töltöttem a 32-t és 5,5 hónapja van fogszabim.. asszem, ezzel mindent elmondtam!:) Ajánlom figyelmetekbe Szyra által a 1607. hsz-ben bemásolt linket! (a "néni" 48 éves volt, amikor fogszabija lett:)))

1689. Korall
2007. szept. 14. 14:46
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy 33 évesnek is lehet még fogszabályzója? Én úgy tudtam, hogy csak 27--ig lehet.
1688. Vio (válaszként erre: 1687. - F7cbe21b45)
2007. szept. 14. 14:45
Én nem vettem be semmit a nászéjszaka előtt, de nem volt gond;)
2007. szept. 14. 14:36

Sziasztok! Olyan termékenyek vagytok, hogy nem győzöm olvasni, pedig dolgozni is kéne valamit, mivel a jövő héten alig leszek idebent. Meg hát egy örömanyának vannak kötelességei...(az vagyok én, ugye?, vagyis a Szabinak az anyósa :P? , netán a vasorrú bába?. Szüzanyámelnehaggyá'!:)) Arról nem is beszélve, hogy ez már poligámia, amit ez a Szabigyerek művel. Sőt még a Péterrel is. Fúj, perverz állat.

Kismo, egy pillanatra rámhoztad a szívbajt az nlc-s topickal( így kell írni ezt?) Lehet, hogy átírom a jelszómat, modjuk Alzheimerre.

Újdonsült asszonykák, várom az élménybeszámolókat és a fotókat. Tényleg, a nászéjszakára kell fogamfájgátló?

2007. szept. 14. 14:30

Sziasztok!

Én még új vagyok, inkább csak érdeklődő. Alul fölül kicsit összevissza álnak a fogaim, a korban is benne vagyok 32 évesen, de talán még nem késő..

Az lenne a kérdésem, hogy mennyire fáj ez a dolog, és fogvesztéssel járhat ha pl. az inyem lent van föleg az egyik kissé kicsavarodott fogamnál?

Kérem válaszoljatok, minden vélemény érdekel :-)

1685. zazubaba
2007. szept. 14. 14:07

hűű bocsi, vmi gond volt.

Szóval fogytatom: nem is mertem rágózni. Aztán múlt szombaton taliztam egy régi ismerőssel akinek alsó fogszabija van és látom h izomból rágózik. Kérdem tőle h te rágózól??? Erre ő: hát persze... na azóta kidobáltam a cukorkákat, Tic-tacot és újból feltöltöttem a készletet :)

1684. zazubaba
2007. szept. 14. 14:03

Sziasztok!

Nekem a dokim egy szóval se mondta h ne rágózzak, nem is merrt

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook