Fogszabályzó (beszélgetés)
:D Igen, ez a régifajta!! De a dokim erre esküszik :)
Az állatkákat egy A4-es lapról választhattam, nekem ők ketten tetszettek :)de volt ott csiga, katica, nyuszi, kutya...stb..És most, hogy így mondod... :D rendesen támogatom őket :)
Sziasztok!
Kismo, én úgy, de úúúúgy irigyellek! Gratulálok a kitartáshoz!! A férjet kivégezted, beköltözhet a szerető ;-))) Énisénisénis állatos NightSzabiiiiit!!!
Tasa, Te túl lágyszívű vagy! Még egy esély? Na látod, ezért képesek reggel hatkor melót sózni a nyakadba (a melóhelyen... hallatlan!!).
Hé, Fogszabis, ilyen afférom nekem is volt... aúúúúú! A feszítésnek meg tessék örülni!!
Amúgy láttam egy graffityt (vagyhogyamanóbaírjákezt) a belvárosban, ami Szabolcsunk csapongását jelzi: "Szabi szereti Noémit!" Remek. A kolléganőm nem értette, miért csapkodom a térdem és kapkodok levegő után. Elmagyaráztam... akkor se...
Ja, évfordulós képek perceken belül feltöltve (vigyázat, pizsamatámadás....)
hehe, valami ilyesmi kinézetű volt 5-6 éve az én éjszakaim is (csak kicsit kevesebb dróttal).. folyt is a nyálam tőle rendesen!;DDD ezt a műanyag szájpadlás kialakítást állandóan szopogattam, szívogattam..:D
az állatokat választhattad hozzá egyébként..?;) vagy mindenki őket kapja..?
Esetleg ez is része az állatvédelmi-programnak és a Nightszabik árából befolyó összeg a piros sapkás sárga sálas varjakat és a fehér búvárszemcsis libákat támogatja..?;DDD
Jó reggelt
hogy vagytok?
basszus tegnap jól megszívtam, villával belekaptam az egyesembe és azóta nem bírja a meleget
nem elég hogy kezd múlni a fájdalom erre megint elöjön fáj is.
tegnap feszítette rendesen
Jó reggelt!!
;) :) az állatkertem a felső Nightszabi szájpadlásra illeszkedő műanyag részébe lesz beépítve :D!! Valami ilyesmim lesz (persze ebben nincsenek állatkák, csak valami csillag és számok): [link]
Remélem mostmár sikerült képbekerülni :D??!!
Tasa: na, vége a rabszolgasorsnak ;), újra korán reggel közöttünk :D
Halihó!:)
Látom, ma már hagytak élni is!;)))
Nem közvetlen munkatárs: jajj, dehogyis!:) Ne kombináljunk, kéremszépen!:D
Kismo leendő fura öltözködésű állatait én sem értettem kristálytisztán, de gondoltam, ma majd letisztázzuk úgyis, hogy mi is ez pontosan..!;)))
Szép reggelt!
Adtam még egy esélyt a munkahelyemnek. :) De örülök, hogy szerintetek is vérlázító volt, ami tegnap történt. ;)
Kismo, gratula!! :))) Ööö, pontosan nem értettem a sálas varjút, meg a búvárszemcsis libát. Szóval mi is ez az állatkert Nightszabi körül? Ehehhe, Peter és Szabina, ez nagyon tetszett! :DDD
Kata, csaknem egy bimbódzó kapcsolatnak lehetünk tanúi, a nem közvetlen munkatárssal? ;)
Korall, üdv. a harmincas fogszabisok táborában! :) Bár teljes jogú tag csak jövő héten leszel! ;) Ha van kedved, nézegesd meg a képeinket, hátha lelkesítenek a látottak! Elküldöm priviben a hsználati utasítást. :)
Köszönöm :)!!
Az aktív részek, azok a szürke kis gumik voltak amik a réseket hivatottak összezárni felül, és valószínűleg az az egy gyűrű is aktív volt! Azaz most aktívmentes vagyok!! Jaaa, és imapala is bekerült az istállóba :) Igen a többi "eljegyzési" gyűrűm megvan :P
ohh, dejóóónekeeeed!!:))) Gratula az elmúlt 1,5 évnyi sokmindenhez, mostmár tényleg a finishben vagy!:))
És hogyhogy csak a bal felső gyűrűd került most le? A párja még fentmaradt..?:O Mik az "aktív részek", amiket leszerelt?
Nightszabira nagyon kíváncsi vagyok, már most!:))
Sziasztok!!
Aktiválatlan Kismo jelenti :D , hogy ma Szabolccsal aláírtuk a válási papírokat és még egy bal felső gyűrűt is visszaadtam neki :) Hivatalosan pedig okt.17-én kimondják a válást :D :D !!! Igen!!! Levette a mintát, és eltávolította az aktív részeket a szabiról, és a többihez meg hozzá sem nyúlt!! Nightszabi(k) egy átlátszó retenciós ív lesz, aminek a feslő részébe egy piros sapkás sárga sálas varjú és egy fehér búvárszemcsis liba fog kerülni!!Ha a hülyeség fájna... :D :D De tök buli, mert azt úgy se látja senki!! De ha meglesz ;) Készül róla fotó :P!! Ígérem!
És mégegyszer köszönöm mindenkinek a drukkot :D!!!
Peter: tudod mi jutott eszembe??!! Neked nem Szabolcsod van, hanem egy albérlő Szabinád :P
Sziasztok!
Én is csatlakozok a "katasztrofális harapásúakhoz"
aki látta a képemet tudja miről beszélek.
A szájpadlásomon van egy jó nagy dudor. Azt hiszem ki akar törni az a hármaska. Szerintem egy esetleg két aktiválás és kint lesz. Fáj is egy picit.
Szyra, fogszabis jobbulást!
Köszönöm-köszöm!!! Aranyos vagy!!
Remélem Neked is hamarosan enyhülnek a fájdalmak :D!!
;)) :DD Azért, csak vigyázz, nehogy teljesen lemerüljön szegényke.... :))
Mindjárt itt az idő..... megy majd a szorítás ezerrel! :D Remélem jó hírekkel szolgálsz majd este!
Szia Korall!
Hétfőn már ragasztják is..?
Ne félj egyébként, és legfőképpen el ne keseredj!:)
Hajrá!!:)))