Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

1923. kismo (válaszként erre: 1918. - Cskata)
2007. szept. 20. 08:49

:D Igen, ez a régifajta!! De a dokim erre esküszik :)

Az állatkákat egy A4-es lapról választhattam, nekem ők ketten tetszettek :)de volt ott csiga, katica, nyuszi, kutya...stb..És most, hogy így mondod... :D rendesen támogatom őket :)

1922. Tasa (válaszként erre: 1918. - Cskata)
2007. szept. 20. 08:46
:))) Végre, úgy aggódtam szegény piros sapkás, sárga sálas varjak és a fehér búvárszemcsis libák miatt, már majdnem kihaltak. De hála Kismonak megmenekül ez a két igen ritka, de az emberiség számára pótolhatatlan állatfaj. :D
1921. Casia (válaszként erre: 1919. - Cskata)
2007. szept. 20. 08:44
nekem is kutya-bajom: a büdös dög nem hajlandó szóbaállni velem, pedig nagy nehézségek árán már sikerül fütyülnöm... csak egy oktávval lejjebb, mint eddig... nem is értem...
1920. Casia
2007. szept. 20. 08:42

Sziasztok!

Kismo, én úgy, de úúúúgy irigyellek! Gratulálok a kitartáshoz!! A férjet kivégezted, beköltözhet a szerető ;-))) Énisénisénis állatos NightSzabiiiiit!!!

Tasa, Te túl lágyszívű vagy! Még egy esély? Na látod, ezért képesek reggel hatkor melót sózni a nyakadba (a melóhelyen... hallatlan!!).

Hé, Fogszabis, ilyen afférom nekem is volt... aúúúúú! A feszítésnek meg tessék örülni!!

Amúgy láttam egy graffityt (vagyhogyamanóbaírjákezt) a belvárosban, ami Szabolcsunk csapongását jelzi: "Szabi szereti Noémit!" Remek. A kolléganőm nem értette, miért csapkodom a térdem és kapkodok levegő után. Elmagyaráztam... akkor se...

Ja, évfordulós képek perceken belül feltöltve (vigyázat, pizsamatámadás....)

1919. cskata (válaszként erre: 1917. - 26e977c0a8)
2007. szept. 20. 08:34
nekem kutya-bajom, csak kicsit lötyögnek elől a fogaim.. ennyi..:)
1918. cskata (válaszként erre: 1916. - Kismo)
2007. szept. 20. 08:29

hehe, valami ilyesmi kinézetű volt 5-6 éve az én éjszakaim is (csak kicsit kevesebb dróttal).. folyt is a nyálam tőle rendesen!;DDD ezt a műanyag szájpadlás kialakítást állandóan szopogattam, szívogattam..:D

az állatokat választhattad hozzá egyébként..?;) vagy mindenki őket kapja..?

Esetleg ez is része az állatvédelmi-programnak és a Nightszabik árából befolyó összeg a piros sapkás sárga sálas varjakat és a fehér búvárszemcsis libákat támogatja..?;DDD

2007. szept. 20. 08:27

Jó reggelt

hogy vagytok?

basszus tegnap jól megszívtam, villával belekaptam az egyesembe és azóta nem bírja a meleget

nem elég hogy kezd múlni a fájdalom erre megint elöjön fáj is.

tegnap feszítette rendesen

1916. kismo
2007. szept. 20. 08:20

Jó reggelt!!

;) :) az állatkertem a felső Nightszabi szájpadlásra illeszkedő műanyag részébe lesz beépítve :D!! Valami ilyesmim lesz (persze ebben nincsenek állatkák, csak valami csillag és számok): [link]

Remélem mostmár sikerült képbekerülni :D??!!

Tasa: na, vége a rabszolgasorsnak ;), újra korán reggel közöttünk :D

1915. cskata (válaszként erre: 1906. - Korall)
2007. szept. 20. 08:05
én is küldök Neked nicket + jelszót!
1914. cskata (válaszként erre: 1913. - Tasa)
2007. szept. 20. 08:02

Halihó!:)

Látom, ma már hagytak élni is!;)))

Nem közvetlen munkatárs: jajj, dehogyis!:) Ne kombináljunk, kéremszépen!:D

Kismo leendő fura öltözködésű állatait én sem értettem kristálytisztán, de gondoltam, ma majd letisztázzuk úgyis, hogy mi is ez pontosan..!;)))

1913. Tasa
2007. szept. 20. 06:17

Szép reggelt!

Adtam még egy esélyt a munkahelyemnek. :) De örülök, hogy szerintetek is vérlázító volt, ami tegnap történt. ;)

Kismo, gratula!! :))) Ööö, pontosan nem értettem a sálas varjút, meg a búvárszemcsis libát. Szóval mi is ez az állatkert Nightszabi körül? Ehehhe, Peter és Szabina, ez nagyon tetszett! :DDD

Kata, csaknem egy bimbódzó kapcsolatnak lehetünk tanúi, a nem közvetlen munkatárssal? ;)

Korall, üdv. a harmincas fogszabisok táborában! :) Bár teljes jogú tag csak jövő héten leszel! ;) Ha van kedved, nézegesd meg a képeinket, hátha lelkesítenek a látottak! Elküldöm priviben a hsználati utasítást. :)

1912. Vio (válaszként erre: 1907. - Kismo)
2007. szept. 20. 05:41
Gratulálok a váláshoz:D
1911. kismo (válaszként erre: 1906. - Korall)
2007. szept. 19. 22:49
Nekem porcelán van felül, és az elején volt aki észre sem vette :D
1910. kismo (válaszként erre: 1908. - Cskata)
2007. szept. 19. 22:49

Köszönöm :)!!

Az aktív részek, azok a szürke kis gumik voltak amik a réseket hivatottak összezárni felül, és valószínűleg az az egy gyűrű is aktív volt! Azaz most aktívmentes vagyok!! Jaaa, és imapala is bekerült az istállóba :) Igen a többi "eljegyzési" gyűrűm megvan :P

1909. cskata (válaszként erre: 1906. - Korall)
2007. szept. 19. 22:08
az enyém műanyag, nem porcelán, de ez sem feltűnő egyáltalán! Emiatt egyébként ne aggódj, gyorsan meg fogod szokni a látványt és nem is érdekel majd, hogy látszik! Ez tényleg így van!:))
1908. cskata (válaszként erre: 1907. - Kismo)
2007. szept. 19. 22:03

ohh, dejóóónekeeeed!!:))) Gratula az elmúlt 1,5 évnyi sokmindenhez, mostmár tényleg a finishben vagy!:))

És hogyhogy csak a bal felső gyűrűd került most le? A párja még fentmaradt..?:O Mik az "aktív részek", amiket leszerelt?

Nightszabira nagyon kíváncsi vagyok, már most!:))

1907. kismo
2007. szept. 19. 21:53

Sziasztok!!

Aktiválatlan Kismo jelenti :D , hogy ma Szabolccsal aláírtuk a válási papírokat és még egy bal felső gyűrűt is visszaadtam neki :) Hivatalosan pedig okt.17-én kimondják a válást :D :D !!! Igen!!! Levette a mintát, és eltávolította az aktív részeket a szabiról, és a többihez meg hozzá sem nyúlt!! Nightszabi(k) egy átlátszó retenciós ív lesz, aminek a feslő részébe egy piros sapkás sárga sálas varjú és egy fehér búvárszemcsis liba fog kerülni!!Ha a hülyeség fájna... :D :D De tök buli, mert azt úgy se látja senki!! De ha meglesz ;) Készül róla fotó :P!! Ígérem!

És mégegyszer köszönöm mindenkinek a drukkot :D!!!

Peter: tudod mi jutott eszembe??!! Neked nem Szabolcsod van, hanem egy albérlő Szabinád :P

1906. Korall (válaszként erre: 1900. - Cskata)
2007. szept. 19. 20:46
Nem még ki kell húzni két fogam és kb. egy hét múlva. Van vkinek kerámiás? Milyen, tényleg nem olyan feltűnő?
1905. erank
2007. szept. 19. 19:10

Sziasztok!

Én is csatlakozok a "katasztrofális harapásúakhoz"

aki látta a képemet tudja miről beszélek.

A szájpadlásomon van egy jó nagy dudor. Azt hiszem ki akar törni az a hármaska. Szerintem egy esetleg két aktiválás és kint lesz. Fáj is egy picit.

Szyra, fogszabis jobbulást!

1904. kismo (válaszként erre: 1902. - Cskata)
2007. szept. 19. 14:38
Deédiiii :D
1903. kismo (válaszként erre: 1901. - Szyra)
2007. szept. 19. 14:38

Köszönöm-köszöm!!! Aranyos vagy!!

Remélem Neked is hamarosan enyhülnek a fájdalmak :D!!

1902. cskata
2007. szept. 19. 14:30
jajj, az egyik kollégám (nem közvetlen munkatársam) ma vette észre a szabimat..!;) Kérdezte, hogy "Ez meg minek?" - erre én: "Hogy szépek legyenek a fogaim!" (nem akartam neki hosszas álkapocs-anatómiai és fog-élettani fejtegetésbe kezdeni..;DDD) Válasz: "Jaaaaj, hát neked eddig is szépek voltak!" (pirulpirulpirul - Casia után szabadon!;DD)
1901. szyra (válaszként erre: 1898. - Kismo)
2007. szept. 19. 14:28

;)) :DD Azért, csak vigyázz, nehogy teljesen lemerüljön szegényke.... :))

Mindjárt itt az idő..... megy majd a szorítás ezerrel! :D Remélem jó hírekkel szolgálsz majd este!

1900. cskata (válaszként erre: 1897. - Korall)
2007. szept. 19. 14:27

Szia Korall!

Hétfőn már ragasztják is..?

Ne félj egyébként, és legfőképpen el ne keseredj!:)

Hajrá!!:)))

1899. kismo (válaszként erre: 1897. - Korall)
2007. szept. 19. 14:21
Fel a fejjel!! Szabi pajtás azért nem olyan durva ;) Magadért csinálod!! Szerintem csak az számít öregnek, aki annak érzi magát :D ;) Soha nem késő!! Sok sikert hozzá!!!
1898. kismo (válaszként erre: 1896. - Szyra)
2007. szept. 19. 14:18
Neki is meg kell állnia egy kicsit pihegni :P :D Bizonyítani akar Nightszabi előtt :P :P
1897. Korall
2007. szept. 19. 14:17
Na ne keserítsetek el. Hétfőn megyek fogszabit csináltatni. Kerámiásat fogok. Kicsit már vén vagyok, ezért döntöttem ez mellett. Húzni kell ki fogamat, mert ha nem akkor annyira megemeli a fölső ajkam majd a fogaim, hogy a pókot is ki tudnám harapni a sarokból.
1896. szyra (válaszként erre: 1895. - 26e977c0a8)
2007. szept. 19. 14:14
hát ez a Szabolcs milyen huncut... ;) :D
2007. szept. 19. 14:05
hol jobban hol kevésbé húz bele a fogszabim
2007. szept. 19. 14:05
hol jobban hol kevésbé húz bele a fogszabim

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook