Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

1893. cskata (válaszként erre: 1892. - Kismo)
2007. szept. 19. 13:16

:D szado-mazo klub!;)

már tudjuk, hogy Casiának vérzik a foga, Szyrának fáj a gumizás és az ívcsere, Fogszabisnak is szorít a cucc - de ez még mindig nem elég!;D

Még valaki..?:)

Sztorikat!!!;DDD

1892. kismo (válaszként erre: 1891. - Cskata)
2007. szept. 19. 13:13
Bizony-bizony!! Halljunk egy kis élménybeszámolót!
1891. cskata (válaszként erre: 1889. - Ani*)
2007. szept. 19. 13:06
Ani, Te hogy vagy? nem láttalak erre a hétfői nagy felkiáltásod óta..;))
1890. kismo (válaszként erre: 1889. - Ani*)
2007. szept. 19. 13:03
Pontosan másfél éve élünk együtt "Szabolccsal" :D :D!!
1889. ani*
2007. szept. 19. 13:02
kismo, írtad, hogy lehet, hogy októberben talán megszabadulhatsz Szabolcstól. Bocsi, ha már kérdeztem, de neked mióta van fenn szabi?
1888. kismo (válaszként erre: 1886. - 26e977c0a8)
2007. szept. 19. 12:32
Szerinted??? ;) :D
1887. szyra
2007. szept. 19. 12:28

Hát az én szám most mindenhez hasonlít, csak csókosnak nem nevezhető.... :P És még a gondolata sem villanyoz fel.. vajon miért ;)

Ha épp tudok rágni, akkor én a jobb oldalt favorizálom, bár közrejátszhat a bal alsó hiányzó 6-osom a mellőzésben...

Ja, és szerintem az aktiválás is "dögleszti" az agysejteket... mert ma elég gyakran kihagy az agyam.... :P

2007. szept. 19. 12:25
ma érzem hogy szorítja a fogaimat a fogszabi ez mit jelent?
1885. kismo (válaszként erre: 1883. - Cskata)
2007. szept. 19. 12:16

De szerintem idővel Te is csókosodsz majd :P

A rúzst nem felejtettem el, sem a bajuszt :D

1884. kismo (válaszként erre: 1883. - Cskata)
2007. szept. 19. 12:14
:D :D :D
1883. cskata (válaszként erre: 1882. - Kismo)
2007. szept. 19. 12:06

:DD Csókos szájú Kismo!;))

én is nézegettem már, hogy sztem változik a szájformám - hiszen már nem tolja előre annyira a fogam az ajkamat.. akkor én meg Anti-csókos szájú leszek..?;DD

1882. kismo (válaszként erre: 1880. - Cskata)
2007. szept. 19. 11:58
Szorítás elmúlt!! Szuper!! A harapásod miatt meg ne izgulj!! Én is csak a baloldalon szeretek rágni, aztán néha észbekapok és átlököm a jobb oldalra a kajcsit :D!! Viszont egy időben én meg pont a fordítottját vettem észre magamon: csücsörítettem vagy mi, és még most is előfordul, de nem direkt! A szám alakja is megváltozott: csókos lett :P
1881. cskata (válaszként erre: 1877. - Szyra)
2007. szept. 19. 11:48

akkor ez igazi viharos éjszaka volt!;)

Kitartást a következő pár naphoz - reméljük, hamarosan odaugrik minden a helyére MobilGumi hathatós segítségével!;))

(..ha ezt az orvosaink tudnák: Szabolcs, NightSzabi, MobilGumi..;D ...lehet, hogy más jellegű kezelésre is kellene járnunk..;) egy beutaló rendel az ideg-elmére!;DD)

1880. cskata (válaszként erre: 1874. - Kismo)
2007. szept. 19. 11:43

köszönöm az érdeklődést, jelenleg éppen nem jellemző a szorítás!;)

viszont (hasonlóan Szyrához) nálam is katasztrófa a harapás (szerintem! a dokim szerint alakul..)

Komolyan mondom, néha azt veszem észre magamon, hogy úgy tartom a számat csukott helyzetben, hogy az alsó fogsorom előrébb áll, mint a felső..:OO kezdek buldogosodni..;DD

A rágás pedig egyértelműen a bal oldalon működik, a jobb oldalon valahogy "nem esik számra"..:) azért próbálom a jobb oldalt is edzeni, nem akarok felemás lenni..;)

1879. kismo (válaszként erre: 1876. - Casia)
2007. szept. 19. 09:58

Izgatottam várjuk majd a képeket :)!!

Hmmmm.... fagyi?? Nem rossz!! De ha már itt tartunk, akkor az is lehet, hogy a csaj elássa a paliját a homokba és csak a feje látszik ki! Aztán meg megeteti a fagyival... :D

Szívesen az R-eket ;)

1878. kismo (válaszként erre: 1877. - Szyra)
2007. szept. 19. 09:53

Sziaszia!!

Nyugika!! Rendben lesz minden!! Azok a rágók tényleg csak ideiglenesen rakoncántlankodnak ;)) Mondom!! Komolyan beindult a gépezet Nálad :P Nekem is volt ilyen, amikor állítottuk a harapást! Nem volt kellemes :( De annak örülök, hogy azért jó a kedved :) Bizony! Nekem nem volt 4mm-es, csak 3mm-esek jaaa és a kis gekkó mókus gumi áááá, az meg csak 1,5mm-es volt :) De várj csak!! Impalát nem néztem :P majd otthon lecsekkolom, hogy ő milyen méretekkel is rendelkezik :P ;) Sztem elég nagy van neki :D :D

1877. szyra
2007. szept. 19. 09:43

Jó reggelt!

Hát, Szabolccsal összevesztünk az éjszaka... Nem akart nyugton maradni, úgyhogy az éj közepén mondtam neki, választhat: vagy kivágom valamelyik segédjét (mondjuk Mobil Gumit), vagy kap egy nyugtatót... Hát a fehér kis tablettát választotta... :)

Azt hiszem túl sok most a jóból.... új ív, új füzér, plusz gumi... Ráadásul úgy érzem, elmozdult a harapásom, de nem jobb lett, mert jelenleg nem érnek össze a rágóim... Kismo, mondd, hogy ez ideiglenes.... Hogyhogy nem volt 4 mm-es gumid? Ez valami extra méret lehet? :D

Ha őszinte akarok lenni, mindenhol fájok, mint állat, de vidámvagyokvidámvagyokvidámvagyok... :(

Casia: gratu! Tényleg hogy repül az idő! :))

Elfelejtettem Péterkének megköszönni a szorítást! Köszi, Péter! Átjött! :D

Hajrá, Kismo! ;))

1876. Casia
2007. szept. 19. 09:39

Zazubaba, látod, változnak a dolgok... Ez melyik egyetem?

Tasa, azonnal mondj fel!!!! Így nem lehet élni!!! ;-D

Azért a homokba fejelős reklámot meggondolnám (belemegy a brekibe), de nem volt rossz, Kismo. Dolgozzunk még rajta... mondjuk fagyizhatnának, és mindkettőnek zöld lenne a nyelve... :-) Köszi, a hurrá összes r-jét begyűjtöttem.

Vio, örülök, hogy jól vagy, lesznek képek, hiszen tudjátok: ez a mániám... <:-)

1875. kismo
2007. szept. 19. 09:32
a HURÁ-ból itt az: R ... :D :D
1874. kismo
2007. szept. 19. 09:31

Hali Mindenkinek!

Aranyosak vagytok :) Köszönöm a bíztatásokat :)

Casia örülök, hogy jobban vagy :) és HIPP-HIPP-HURÁ az egy hónaphoz!!!

Szyra Drága!! Remélem jól aludtál gumipajtással és az új kütyükkel??!!

Tasa: hát... igen, én is meglepődtem, hogy nem volt kora reggeli hozzászólás ;) Milyen melóhely ez :P áááááá... :D

Kata: hogy állsz a szorítással egyébként?? Javult már valamicskét?

1873. zazubaba
2007. szept. 19. 09:14
Sziasztok! Az egyetemen még nem nem láttam fogszabályzóst, bezzeg csúnya fogsoros emberből volt jó pár. De tegnap mikor bementem egy fogszabályzós srác mosolygott vissza... :)
1872. cskata (válaszként erre: 1871. - Cskata)
2007. szept. 19. 08:58

na, mire elküldtem a hsz-t megérkezett Tasa is!:)

Valóban vérlázító, ami a mhelyeden folyik!!;DDD

1871. cskata
2007. szept. 19. 08:57

Helló Mindenki!:)

Tényleg, Tasa, szabadságra mentél..?;) semmi hajnal 6-os hozzászólás..?;D

Casia, gratula!:) látod-látod, Szabival repül az idő!;D

Szyra, hogy telt a gumizott éccaka?:) Fájsz nagyon?:(

Kismo, hajrááá!;) szorítok (ezúttal nem a fogaimmal;D), hogy kapj egy leszerelési időpontot!:)

1870. Vio
2007. szept. 19. 08:56

Gratula Casia!Mintha ma lett volna a nagy nap:)

Köszi, már nem fáj és már teljesen összeszoktunk Szabolcsal:)

Lesznek az évforduló alkalmából új képek?:)

1869. Tasa (válaszként erre: 1868. - Casia)
2007. szept. 19. 08:55

Szép reggelt!

Nem aludtam el, csak felháborító, érthetetlen és dühítő módon már 6-kor melót adtak és nem hagyták a szokásos kis reggeli hozzászólásomat megírni! Felmondok! :)

Gratula a hónapfordulódhoz! Hogy repül az idő, mi?! :)

Szyra, remélem nem felejtetted el az ígéretedet, miszerint vidáman fogod átvészelni a következő napokat! :) Hogy vagy?

Friss házasokra én is kíváncsi vagyok! Hogy tetszik a házasélet? :)

Kismo aktív aktiválást ma! ;) Remélem hallasz valami bíztatót! :)

1868. Casia
2007. szept. 19. 08:36

Jó reggelt!

Tasa, elaludtál? Mindig Te vagy mostanában az első... Kukkurikúúúúú!!!

Köszi lányok, nem aggódom a négyes miatt... meg kevésbé is fáj, mint ahogy azt a bal tette. :-)

Kismo, mindig az kell, aki nincs még, mi? NightSzabira én is vágyom, de... még nem éltem eleget házasságban...

Vio, Fogszabis, Ti hogy vagytok ma? És Aktív Szyra?

Hé, mindenki, ma vagyok 4 hetes! Vagyis akkor 1 egész hónapos!!!! :-))))) És az előzetes feltételezések ellenére még élek ;-)

1867. kismo
2007. szept. 18. 20:44

Szép jó estét :)

Aktiválós Szyra :D : Fúú, micsoda változások ;) Az erősebb ívért nem irigyellek, mert az másnapra igencsak be tud lendülni :(, de rutinos módon biztos készültél pépes kajcsival a következő napokra! Gumizás?! Szuper! Ez már egy folyamat kezdete :D A 4mm a gumi átmérőjét jelenti! Ilyen gumim még nem volt :) pedig én már azt hittem mindet kipróbáltam :)

Peter: visszavonom a kekszdobálást :P Köszi a drukkot :)

Casia: örülök, hogy ma kellemes élményekkel tértél haza a jógából :) Jó étvágyat a körtéhez :)

Egyébként meg a vérzés miatt ne aggódj! El fog múlni! Kell egy pár nap :) Öblögess Meridollal!

Igen, holnap rajtam a sor! Én mondjuk nem az aktiválástól félek, vagy hogy esetleg megráncigálná! Inkább attól vagyok betojva, hogy nem fog mondani semmit a levétellel kapcsiban, csak annyit, hogy: hamarosan! De ha így lesz...grrr... akkor csak rágondolok a fórumos agymenéseinkre :) és röhögök egy jót :P és zajlik tovább csendesen az életünk Szabolccsal :) Don Huan Nightszabi pedig türelmesen vár a sorára :) - Fene a pofáját, igazi kis gaz csábító :P Így lázbahozni az embert :P

1866. szyra
2007. szept. 18. 20:42

Kata: igen, a gumik 4 mm átmérőjűek.... hááát... ránézésre elképzelhetetlen, hogy ezt berakd a szádba, s ott még nyújtogatsd is le-fel... Viszont kaptam hozzá ilyen kis műanyag segédeszközt, aminek kampós a vége, annak a segítségével kell felraknom a pöckökre ezt a mini gumit! Majd reggel beszámolok, mit bénáztam össze.... Igen, hordom majd, amikor csak tudom, egyébként nem annyira feltűnő, mert eléggé oldalra esik, és beszélni lehet vele, mert enged annyit! :D

Viszont már kezdem érezni az új ív-új fix gumi-új mobil gumi okozta "örömöket"....

Casia: hm.... körte.... egészségedre! A 4-esed valószínű azért fájdogál, mert "indulóban" van! Éljen! A vérzésről sztem dr. Laci tudna megnyugtató választ adni, én sajnos csak annyit tudok, hogy én ilyet nem tapasztaltam, de ez nem jelenti azt, hogy most biztosan aggódnod kéne...

1865. Casia
2007. szept. 18. 20:11
Ja, most meg a jobb négyesem fáj iszonyatosan, két napja. Ma reggel már biztos, hogy megmozdult, mert vérzett is.... most aggódjak, vagy ne?
1864. Casia (válaszként erre: 1859. - Cskata)
2007. szept. 18. 20:09

Jóga megvolt, kaptam egy körtét a hazaútra... szeretek oda járni ;-)

Ja, a kisöreg tényleg jófej, bírom nagyon! Mindig jön és kezet nyújt, ha meglát valahol. Én meg feszítek, mert akadémiai doktor :-)))) Valamiért kedvel. :-)))

Hé, Aktivált Szyra! Ne tudd meg, mennyire irigyellek ám!! Gumi? Óh, mikor lesz az még... megyek, eltüntetem a körtét (hazafelé nem bírtam vele), mielőtt az empata lecsap rá... isteni illata van ám!! :-)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook