Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

1743. Casia
2007. szept. 17. 10:29

Hali!

Fogszabis, nyugi! Ne add fel! Biztos sokkal nehezebb koliban (tudom, 9 évig voltam kolis) elviselni a dolgot, de próbálj meg beszerezni valami kaját ilyen esetekre! Nem megoldás, hogy nem eszel! az agynak kell a cukor, hogy dolgozni tudjon! Tudod, suli... Krémtúró, joghurt, vagy tejbe aprított kenyér. Mindegy, csak egyél valamit! A fájdalom hamar enyhül majd, és amikor látod a változást, az rengeteg erőt ad majd!! Csak kitartás! Ja, és sírni szabad, ha az könnyebbé teszi! Bármit szabad, ami segít!! Ahogy a többiek mondják: ide meg lehet jönni panaszkodni, és talán segít, hogy hasonló cipőben járóktól hallod: túl lehet élni! :-) Fel a fejjel! Gondolj arra, hogy ennél már csak jobb lesz!!

1742. kismo
2007. szept. 17. 09:32

Üdv. Mindenkinek :)

Komolyan mondom, hogy valami poénvírus ütötte fel a fejét itt a fórumon, tünetei: pihentagyúság :) Mindenki csak sziporkázik, én meg fogom a hasam a röhögéstől :P!! Szééép, mondhatom!! Kiteszem a lábam a hétvégére, és két oldalnyi dumát kell visszaolvasnom :D Hajrá!!! Csak így tovább ;)

Tasa: először is, megnéztelek és tényleg szuper a mosolyod!! Iszonyat, hogy milyen látványos a változás, ilyen rövid idő alatt!! Gratula :D

Kata: jelentem a mamutfenyő szereti a mentolt :P Igaz én csak a kistesója tövében vittem véghez az akciót, de azt mondta, hogy a Herbalos fogkrém jöhet :D És azt is megsúgta, hogy a hód a menedzsere ;)

Ani*: óvatosan azzal a fogkefével :D Te még szerencsés is vagy, mert nekem a napokban a fogköztisztítóm akadt bele a gyűrűs cuccba (pedig nem vagyok kezdő ;) ), de egy negyedórányi harc után ki tudtam operálni :D Még jó, hogy egyedül voltam otthon, és nem látta senki a küzdelmem :D

Szabozsu: én is osztom a többiek véleméynét, tessék bedobni egy-két laza dumát a papnak ;P, talán veszi a lapot és közlékenyebb lesz Veletek!

Casia: tetszett a végrendeletes ötleted :D, viszont nemsokára nem lehet ez kizáró ok, mert a piritós is menni fog :D Tipp: én négybe szelem és úgy tüntetem el :P Próbacseresznye :P

Zazubaba: gratula az 1hónapos fordulóhoz ;)

Szyra: nem baj, ha én előbb lecsapom Nightszabit a kezedről :)?? Ígérem, visszaadom :P Csak szólj :D

Jajj, még két napot kell aludnom az aktiválásig íííííííí Szyra, Neked csak egyet :) Neméééérr :D

2007. szept. 17. 09:10
amúgy ma vagyok három napos fogszabis
2007. szept. 17. 09:09

Sziasztok jó reggelt

ma sajnos nem tudtam reggelizni mert kemény volt a koleszba a reggeli fájnak a fogaim és néha majd sírógörcsöt kapok sajnos de kibírom nem bírok rágni most rendesen fogyókúrázok rendesen tegnap a fogszabim közé beakadt a specko fogkefém azt hittem bepisilek olyan érzékeny a fogam biztos mozgatja a fém rendesen

1739. ani*
2007. szept. 17. 08:18
Tegnap amúgy vicces dolog történt: a hátsó fém breckettbe beleakadt a fogkefém sörtéje és az istenért sem akart kijönni, majd kitéptem a fogam, de végül megszabadultam tőle (mármint nem a fogamtól). Azt hittem úgy maradok. Azt hiszem érdekesen néztem volna ki egy számból kilógó fogkefével az utcán! :))))
1738. ani*
2007. szept. 17. 08:14
*zafírüveg
1737. ani*
2007. szept. 17. 08:14
Jó reggelt! Nekem üvegzafír a breckett és teflonbevonatú a sín. A gumi meg fehér, gyöngyházfénnyel. Ugye nem fogok virítani diszkófényben? Ezen aggódok, mert holnap bulizni szeretnék. A porcelán műkörmöm is neonzölden virított legutóbb, igaz ez a fény csak a bejáratnál van, de ez is épp elég, sok is. Szerintetek?
1736. cskata (válaszként erre: 1728. - .Lilla.)
2007. szept. 17. 08:00
:) ugggyanmá'!:) A fogkefét csak látták a kezedben és így tudták, hogy mit csinálsz..:))
1735. Casia
2007. szept. 16. 21:37
mint, utolsó, pezsgőzés, na ki kanalaz... Hosszabb a hibajegyzék, mint a hozzászólás. Lehet, hogy kissé fáradt vagyok...
1734. Casia
2007. szept. 16. 21:34

Ani, nyugi, egy-két nap múlva ugyanúgy falod a pizzát, min azelőtt! Ez tuti (nálunk is az empata ette meg az utsó adag krémtúrókat)! Fogyni? Hm, manapság mindenkinek ez a mániája...

Hű, Zazubaba, a oezsgőzés el ne maradjon! Egy hónap! Énisénisénis!!! De jó Neked...

Körkérdés: na kanalaz most egy hatalmas adag almakrémet?? ;-) A legjobb dolgok mégiscsak édesek...

1733. cskata (válaszként erre: 1732. - Zazubaba)
2007. szept. 16. 21:25
:) gratula! akkor már ennyivel is kevesebb!;))
1732. zazubaba
2007. szept. 16. 21:22
Sziasztok! Most jutott eszembe, hogy tegnap voltam egy hónapos... :)
1731. ani*
2007. szept. 16. 20:17
Sziasztok! Pünkösdi királyság volt, hogy tegnap tudtam enni, ma már a törtkrumpli is igen nehezen csúszott le. :( Még jó, hogy egyelőre csak felül van szabi. Épp amikor talán tudok majd enni, jön az alsó (3 hét múlva). Aktiválás után is így fáj? Akkor legalább végre fogyok. :)
1730. Casia
2007. szept. 16. 19:23

Sziasztok!

Jövök dohogni... a család ma piritós-partyt rendezett délután... azt hiszem, ezek után jogos felháborodásból kihagyom őket a végrendeletemből!!

Szyra, hangosan röhögtem, amíg olvastalak! Ha ezt elmesélem a barátnőmnek (aki eljegyezte magát egy valódi Szabolccsal), írni fog egy beutalót a zártosztályra... ;-)

Kata, vegyél példát Lilláról! Hű, kellet volna fotót készíteni a szituról! Olyan lett volna, mint amikor nagyon őrült emberek százan betódulnak a fényképautomata kabinjába, és mókás pózokban tetszelegnek!!!

Erank, olvastad az esetem a vizespalackkal? Rögtön felvidulsz! A Te fogad legalább meglesz! Az én jobb alsó hármasom még gyerekkoromban kivette egy őrült... na az már sose lesz meg!

1729. erank
2007. szept. 16. 17:19

Sziasztok!

Örülök, hogy Szyra és Lilla megkerült.

Alig győzlek olvasni titeket.

Tegnap kicsit elszomorodtam. Itt van a dédim és egyből észrevette, hogy nincs meg a hármas fogam.

Kérdezte, hogy már nincs fogam? Biztos azt hitte, hogy rossz volt és ki kellett húzni. Aztán felvilágosítottam, hogy mi a szitu. Nem is tudom, hogy bírtam ki 3 évig fog nélkül egy olyan látható helyen. Ha kijött tuti nem fogják elhinni, hogy igazi.

1728. .Lilla. (válaszként erre: 1727. - Cskata)
2007. szept. 16. 15:46
fogmosis sztorihoz annyit, hogy tegnap volt a szalagavatóm és utána vacsi. hát lilla kivonul fogatmosni, étterem mosdója picike, még sokan voltak rajtam kivül, 2osztálytéárs meg 3 ismeretlen. végülis csak azthitték hogy anorexiák vagyok :P
1727. cskata
2007. szept. 16. 14:36

Sziasztok!:)

Azt hittem, ma csúcsot döntök különleges helyen fogmosiban, de végülis inkább itthonhagytam a kefécskémet, és úgy döntöttem, ma bevállalós leszek - nem mosok rögtön kaja után fogat, csak majd hazaérkezés után..;) Egy barátnőmmel mentünk ki a Fűvészkertbe (itt Sz-n, klassz parkos + virágos botanikus kert, arborétum) mászkálni és piknikezni délelőtt!:) A szendvicsek felfalása után végigfutott az agyamon a gondolat, hogy vicces lenne a mammutfenyő tövében fogat mosni és üvegből öblögetni, de lehet, hogy a fenyő-félék nem szeretik annyira a mentol ízt, mint én..;))

Szyra, örülök hogy "megkerültél"!:) Az önéletrajz nagyon tetszett, Nightszabi különösen!:))

Ezek szerint kedden akció lesz..?;)) Gondolom, már nagy fájdalmakkal nem fog járni, így lassan 10 hónaposan..:) én legalábbis már ezzel magyarázom, hogy mostanában így megúszom az aktiválások utáni extra fájdalmakat.. feltételezem, már lazábbak a fogak és nem is kell olyan nagyon-nagyot mozdulniuk..;)) majd a harapásbeállítás + gumizás biztosan újra egy neccesebb szakasz lesz..:S

Tasa, csak ennyi: :DDDDDDDDDD

Atina, hogy állsz a témához..? Barátkoztál már a gondolattal..?;) mit szólnál egy jó kis hangulatos konzultációhoz valamikor a következő két hétben egy dokival..??;))))

1726. Tasa
2007. szept. 16. 11:19

Sziasztok!

Zsu, elképzeltem a sztorit, nem semmi lehetett! :DD Még jó, hogy nem vittek át a pszichiátriára! ;D

Casiának igaza van, légyszíves kérd majd meg a dokit udvariasan, hogy ugyan vegye már le a köpenyét, ne legyen illetlen! :D

Jejeje, Szyra drága előkerült! :))) Remélem elmúlt a depresszió!

Bár nem így ír egy depressziós :"a lepedőmön reggelre ott volt az a bizonyos folt" - Szyra ezt hogy merted? :D Fetrengtem, de tényleg!!! :DDDD Nigtszabiról nem is beszélve! :D

Köszi a gratulát! ;)

Én 30-án megyek csak házassági tanácsadásra. Amikor is tudatosítja velem - általában egy-két erőteljes tekeréssel - a szakorvos, hogy mi igenis összetartozunk Szabival, ha már esetleg az előző tanácsadás óta elfelejtettem volna. :D Ilyenkor órákon keresztül érzem a ragaszkodását, aztán elmúlik. Ezért következő hónapban kezdődik minden elölről. :D (Húú, asszem túl sokat aludtam a napokban :) )

1725. szyra
2007. szept. 16. 10:38

Szyra, (közel) 33 éves, 9,5 hónapos fogszabista jelentkezik... :))

Kata, Tasa, arik vagytok, jól esik, hogy hiányoltok! :)

Tudjátok, így "szülés" után sok a tennivalóm.... meg az a fránya szülés utáni depresszió... :(

Most, hogy visszagondolok Szabival töltött napjaimra... Hm... 2006.09.27. A Nagy Nap, amikor dokinéni összeesketett bennünket... s rögtön nászajándékot is kaptunk, a helyes kis harapásemelő személyében.. :))

Aztán a nászéjszaka...huhúúú... a lepedőmön reggelre ott volt az a bizonyos folt.... a tengernyi nyál... :D

Teltek-múltak a napok, hónapok... az összeszokás örömeivel, keserveivel.... dehát lakva ismeri meg az ember Szabiját, nemde? :)

És a jelen: megszületett Kisszabi, és ha jól számolom, tesója is lesz még... :D

Aztán jövőre vége a közös életünknek (a kölköket is rábízom..), hisz belép az életembe Nightszabi... Ó, én gyarló, csalfa némber.... :))

Viccet félretéve, köszi, jól vagyok, várom a keddi kínzást! :))

Tasa, tutik a képeid, Te Vagy a legmeghökkentőbb előtte-utána fotók tulajdonosa ilyen rövid idő alatt! Gratu!

Az újaknak minden elismerésem, sok erőt az első napokhoz!

2007. szept. 16. 10:24

Jó reggelt! Ez igen, hogy már vasárnap hajnali fél kilenckor itt vagytok! Hát igen nem volt könnyű döntés, hogy egy ilyen csélcsap alakhoz hozzáadom az egyetlen kicsi szép szőke kislánykámat, de hát ez egy érdekházasság lesz, remélem elválnak, mire 7. osztályos lesz az ifjú ara. (húha, máris átmenetem anyósba :D) Most már attól félek, hogy bírom ki röhögés nélkül, ha belépünk a rendelőbe.

MOst eszembe jutott egy régi sztori: KOlléganőm ecsetelgeti, hogy megöli a sebészfőorvos férjét, mert éjjel megette a barackkompótot, és az üres dobozt visszarakta hűtőbe. Aznap este én a kórházban landoltam, vakbélgyulladással. Másnap reggel nagyvizit, jön a kolléganőm férje, épen és egészségesen, eszembe jutott az előzőnapi traccsparti, hát a többit képzeljétek el magatoknak ::DDDD Nem elég, hogy fájt, mint állat, még viselkedni is illett volna, de ilyen röhögőgörcsöt szerintem mindenkit csak egyszer kap el egy életben. A dokik meg azt hitték, hogy ennyire fáj :D

1723. Casia
2007. szept. 16. 08:35
Az empata most szólt, hogy tanuljam meg használni "szmájli"-kat. Szerinte ez a sírás: TT Vajon miért ezzel kezdte???
1722. Casia
2007. szept. 16. 08:32

Halihó!

Hé, fogszabis, nekem több, mint három hete van a számban ez a kütyü, és már csak annyi vele a bibi, hogy néha evés vagy alvás előtt odanyúlok, hogy kivegyem, mert azt hiszem, hogy rágó... Szóval érzékelem, hogy van odabenn valami.

Atina, most nagyon koncentrálok és pozitív gondolatokkal töltöm meg a fejed. A meggyőzésről talán annyit: ez a Szabi gyerek tudhat valamit, ha ennyi nőt sikerült elcsábítania, nem? ;-)) Ja, Annuska megrontásáról én nem nyilatkoznék, de ha az édesanyja belement... :-DD

Viccen kívül, Zsu, ugye tudod, hogy nem lehetsz fehérben az esküvőn? A hagyományok... :-)

1721. atina_k
2007. szept. 15. 22:12

nagyon arik vagytok lányok! Asszem maradok a forúmon, már csak azért is , mert nagyin jükat írtok, és igen jó fejek vagytok :-) ;-) Másrést, pedig tuti, hogy meggyőztök Szabi téren ?

;-) Amit persze köszi

1720. Tasa (válaszként erre: 1719. - F7cbe21b45)
2007. szept. 15. 19:37
:))) Zsu, el se tudom képzelni, hogy mikor bent vagy a dokinál belédfagy a szó. Tessék ott is ilyen jófejnek és nagyszájúnak lenni! ;) Ha mégis betojnál, képzeld el a nemzetiszínű szalaggal és elszáll a félsz belőled! :) Aztán csak győzzön válaszolni a kérdéseidre! Csak nehogy Szabolcsként, vagy drága vejedként emlegesd a szabit, mert nem fogja érteni! :D
1719. f7cbe21b45 (válaszként erre: 1712. - Tasa)
2007. szept. 15. 18:55
Húztak ám, de hányat? már meg sem bírom számolni. Sajna elöl is "bóti" van, így nem fogok kísértésbe esni, hogy itt 40 és a halál között összebreketteljem az életemet a Szabival. :P Maradjon csak az anyós-vő idilli kapcsolat.
1718. Tasa (válaszként erre: 1717. - Cskata)
2007. szept. 15. 17:29
Nekem is, nekem is!!!
1717. cskata
2007. szept. 15. 17:27
Szyra + Lilla! Merre vagytok, hogy vagytok?? Nekem már nagyon hiányoztok..;(((
2007. szept. 15. 17:19
hát nem olyan vészes tegnap este kezdett érzékeny lenni az egész felső fogsorom biztos mozgatja ez a kütyü a számba a fogaimat egy hónap múlva kell visszamennem sajnos kell még tömni is de legalább megcsinálja puszilkodni nem tok :-) azt mondta a doki aszisztens hogy az első hét lesz a rossz egy hónap után már észre se veszem hogy fenn van ma megpróbáltam enni egy kis bablevest kicsit bénán eszek de megszokom csokinak egy időre búcsút mondhatok valószínű le is dobott néhány kg (rámfér)
2007. szept. 15. 17:15
lassan majd rakok fel képeket csak türelmet kérek
1714. f7cbe21b45 (válaszként erre: 1710. - Cskata)
2007. szept. 15. 17:12
Csütörtök(öt mondott a doki). Úristen, szegény Annuskám! Igen törölgetjük majd a könnyeket, meg a nyálat is biztosan, mert a múltkor, amikor az eljegyzés volt ( akkor kapta gyűrűket meg a fogívtágítót) akkor is elfogyott egy százas csomag pzs kb. 1 óra alatt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook