Fogszabályzó (beszélgetés)
Halihó!
Üdv újra köreinkben, Viráglányka! Már épp kérdezni akartam, hogy vajon nászútra mentetek Szabival? ;-)
Hm, Csilla, ez a csók-dolog az én haverjaimat is nagyon izgatja (meg a bevállalósabb kollégáimat is - néha igencsak zavaró). Azt szeretnéd tudni, zavar-e? Hát, engem nem... a másik fél kénytelen megszokni (bár a szökés is engedélyezett, fővesztés terhe mellett). De vannak itt olyanok, akik párkapcsolatban vállalták be Szabit (szeretőnek), őket faggasd ki.
Zsu, megyek, meglesem az ifjú párt! :-))))) És éljen a krumplifőzelék, virslivel... meg persze Fogszabis húsgombócai! :-))
Szia Csilla! Teljesen megértelek, hogy nemtudod elképzelni az életedet a szabival, de hát ezért van ez a fórum. Az én Annuskám ötödikes, ma ragasztották fel neki a fogszabit, eddig lekopogom, jobban viseli a vártnál, remélem így is marad. Olvasd a fórumot, mert egyrészt jó a társaság, csupa jófej "nénik és bácsik" szoktak írni. Másrészt meg erőt ad elviselni a nem mindig kellemes dolgokat. Különben szerintem minél későbbre halasztod, annál erősebb beavatkozásra van szükség, mivel a csontok már keményebbek. De látod, sok felnőtt is bevállalja.
Lilla! nem tudod felhívni a dokidat, kedd még soká lesz, nehogy visszarontsa aszabi amit eddig a helyére tett :(
Kismo, gratulálok a váláshoz előre is.
Ja és felraktam a Boszim legújabb sztárfotóit.
Üdv
ma ettem már húsgombóc levest és káposztás tésztát, meg persze szőlőt ez már javulás
órán nagyon fájt az egyesem amivel tegnap belenyúltam véletlenül villával nagyon érzékeny lett.
érzem hogy feszít de most nem annyira
doktobácsi ha erre jársz.
az also bal 3asom teljesen ki van fordulva (tehát nem a fogak sikjában van, hanem 90fokkal elfordulva) és van rajta breki. vizsont a fogam nem ugy mozdul hogy kifelé csökkenne ez a 90 fok, hanem előre, és az ínyemből már szinte teljesen kijött. borzasztóan fáj is. Lehet olyan hogy a ogszabályzó "kihuzza" a fogamat ?:|||| nagyonfélek. dokihoz majd csak kedden megyek :(
Sziasztok. :)
Bocsi, h kicsit eltűntem, de.. remélem nem nagyon kerültem feledésbe. :S :D
Kismo grati a váláshoz, megnéztem a képeidet, és.. nagyon szép lettél. ;) (Az is vtál :P, de.. értsd jól ;))
Peter a Szabina név, nem rossz, sőt.. kifejezetten tetszik. :D Mellesleg, már megbocsáss, (csak, h védjem a csajokat :)), itt szerintem én hozok fiatalságot :P, s nem Te. :D Gondolj bele, hozzám képest, milyen öreg is vagy. :P :DDD
Fogszabis: én jól megvok, köszi, habár.. ez az új ív teljesen feltörte a számat belülről :(, és reggel mindig utálok felkelni, mert akkor érzem a legjobban. Hál'istennek mostmár nem fájnak a fogaim. :) Amúgy.. nem nagyon értem, eddig mindig láttam a változást, de most vhogyan? Ugyanolyan, mint húzás előtt, csak annyi a különbség, h új ívet kaptam.. :S Komolyan kezd aggasztani, és nem értem.. Miért nem mozogtok fogacskáim?! :(((
Lilla: gratulálok a szalagtűződhöz! :)
Vio: H állsz a Szabolccsal? Remélem nem veszekedtetek sokat. ;)
Na sok puszi Mkinek! :)
Helló! Annuska túl van 2 tányér krumplifőzin, 2 db virslivel(!!!), igaz, hogy villával jól szétpaszíroztam neki, mint egy kisbabának. Most készülünk az első fogmosásra, azt mondta adoki, hogy alul, ahol a Feri volt,( Jézusmária, akkor ez már második házasság volt így 11 évesen?) vérezni fog. Na ettől fél egy kicsit, ott a rendelőben is elpityeredett egy kicsit, amikor kiköpte. De már jó előre megdumáltuk, hogy nem bőgünk, majd csak legfeljebb a kocsiban hazafelé. Aztán úgy adódott adolog, hogy éltem párja, a JenŐ, (lehet, hogy inkább a Szabit kellett volna választani;)) éppen pont mára jelentette be műszakizni a kocsimat. Így ő reggel elvitt minket, aztán gyalog jöttünk haza. Még szerencse, hogy jó idő van, a sírásról meg hazáig meg is feledkeztünk.
Igen, én a fogorvosok látványát is iszonyat nehezen viselem, mert két gyerek után is azt mondom, hogy a szülőszoba egy wellnesshotel a fogorvosi rendelőhöz képest.
Szia Zsu!
Ügyik voltatok mindketten! :) Gratula az ifjú párnak, sok boldogságot és kevés kellemetlenséget kívánok nekik! De Te hogyhogy ilyen rosszul viselted? Várjuk a képeket! Jó étvágyat Annuskának! :)
jók a fogaid, Peti!;DDDDD
totál lökött vagy!:DDD
Köszönöm a bókokat, ennyire futotta 10 óra munka után.
Na legyetek jók, megyek aludni, addig is nyugtotok lesz.
P
Váváváváváááá :D Te tényleg pihentagyú vagy :D :D
Azért Szabinára vigyázz :D Nehogy időelőtt elhagyjon ;)
Késő...
Péter, átvertél... ezentúl légy résen...
Sziasztok!
Kismo: akkor nyilvánosan is GRATULÁLOK! ;))) Vághatod a centit! :) Aztán tessék szépen itt maradni köztünk fogszabimentesen is! :D
Casia: csak a többieket tudnám ismételni.... csak így tovább! :D És tényleg tündéri Márton! Neki aztán tényleg nincs szüksége fogfehérítésre! :D
Peter: hát ez csodálatos!!! Ezek után mi a fenének ragaszkodsz még Szabinához???? :D
Köszi, Csajok! Ilyenkor mindig megnyugszom kicsit, hogy más is látja, tehát nem csak én képzelődök... :-)))
Kismo, Tasa: igen, Márton fogait is én tartom rendben, mert mindig agyalni kell, hogy olyasmit (is) adjak neki, amit rágni kell. Őkutyasága ugyanis pocakpárti politikusként mindent egyenesen leküld... én meg féltem a fogkőtől...
Na, megyek és megnézem Mr. "nemisigaziafórumnélkülemhűdeszemtelenülfiatalvagyok" Péter képeit.
Hogy Te mekkora hülye vagy!!! :DD
Már bocsánat...
Sziasztok!
Látom nélkülem nem az igazi ez a fórum. Hozok egy kis fiatalos lendületet a 30asok közé. :P
komolyra fordítva, ennyire még nem örültem fogfájásnak, mint most. Elkezdtem alul is mozogni, harapásnál fáj és ez olyan jó!
Kismo: Szabina jobban tetszik nekem is. Így Szabolcs megússza a bisex jelzőt.
Egyébként tettem fel kezdeti és 8 hetes képet, szerintem alakulok. :DDD
P
Megkukkoltam a képeidet! Én, mint állatimádó Mártonnal kezdeném. :) Gyönyörűséges és ahogy olvasom egy igazi zeneimádó egyéniség! Ne csodálkozz, ha füle botját sem mozdítja, egy oktáv azért mégiscsak egy oktáv! ;) A fogairól meg nem is beszélve! Csak úgy világítanak, olyan fehérek. Gratula a kutyusudhoz Casia! :)
A fogaid meg persze szépen alakulnak, dehát ez természetes. :))
Na Csájjjééé :D!
Megnéztem a 4hetes fotócskáid :D!! Gratu, elindultak szép lassan a fogik a helyére! Főleg a jobb felső ketteske igencsak belehúzott, no meg a metszők is keresik a függőlegest :D!!
Tök jóó :D
Jaaa, és most komoly, hogy a fekete szőrmók fogait is Te ápolod ;) :P??
Most két pulcsiba ülök az osztályterembe
köhögök mint a ló fáj a fogam
a kedvem remek ennek ellenére most szabika pihikézik
de remélem ma is úgy húz mint tegnap mert akkor tudom megy a folyamat