Fogszabályzó (beszélgetés)
a 4 mm az mit jelent..? ilyen széles a gumi..?:OOO
(azt hittem, ezek olyanok, mint a befőttesgumik..:DD)
Bocsi a bosziságért, dehát tudod, hogy van ez itt Szegeden..:DDD
jáájjj, ez az egész elég brutálisan hangzik..:( az erősebb ív már önmagában riasztó képet vetít elém.. Kitartás!!:)
Szóval már gumiznod kell?!:) a fájdalmak ellenére azért ennek most örülünk, ugye?;))) Hiszen végre eljött ez a szakasz is!:)
A munkahelyeden is hordani fogod a gumikat..?:O
(én nem tudom elképezlni, hogy majd annó összegumizott fogsorral menjek dolgozni..:D)
Ja, és én nem támogatom a hátrányos helyzetű állatkákat a gumijaimmal... :(
Szóval ez nem tudom melyik állatos gumi (Kismo Te biztos tudod! :D), az van csak ráírva: 4 mm (3/16"), super heavy..... Éljen! :D
Aktivált Szyra jelentkezik! :)
Boszi Vagy Kata... tényleg kissé "megráncigáltak"! :(
Először is azzal kezdtük, hogy alul ívcsere.... erősebbet, vastagabbat kaptam... a visszafojtott kezdeti röhögési ingerem rögtön tovaszállt...
Aztán megcsináltuk a "szokásos" aktiválást felül, valamint új gumiláncot (dokinő így hívja :)) is kaptam a régi helyére.
És most jön a meglepi: kaptam házi feladatot is... Gumiznom kell! Először hirtelen megörültem az újdonságnak, de most már a feszítős fejemmel nem vagyok olyan virgonc... A jobb alsó 6-osból kell felgumiznom a jobb hármaskába (amit huzigálunk a 4-es helyére)! Hordanom kell szinte egész nap, amennyit csak bírom...Tök muris.... beszélni tudok, de kajához, fogmosihoz majd ki kell venni... Épp most szabadítottam ki magam a "gumifogság"-ból, mert - csúnya szokásként - itt vacsizok a gép előtt.... amíg tudok rágni.. holnap tuti főzis-babapapis nap lesz!
Újra 3 hét múlva kell mennem (most egy darabig ilyen sűrűn fogok járni)!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen lassan záródik ez a rés, hiszen már május óta vándoroltatunk.... ma rá is kérdeztem finoman, vajon mikor ér célba... dokinéni szerint még 3-4 aktiválás... szóval sztem kb. karácsonykor jöhet a következő fázis...
Mindegy, már nem vagyok türelmetlen! :)
És elhatároztam, hogy csakazértis próbálom vidáman átvészelni a köv. napokat! :D
Kismo: holnap Rajtad a sor! :))
:)) akkor jófej volt a kisöreg..;))
a jógán meg csak keményen!:D
hogyaza..!;DD
oh, dehát húzás is volt!:)
(viszont úgy rémlik, Neked is, Mr.Olyannagyonmárnemisfiatal!:PP)
Egyébként az én szűkebb környezetem éppen a foghúzás ellen tiltakozott!:)
Sziasztok!
Képzeljétek, az egyik profom ma látott először. Nyugtázta, hogy ez ugye az a fogszabi, ami nagyon sokáig van fönn... utána megkérdezte mind a 80 évével, hogy ugye ő még megéri, hogy megint szépen mosolygok rá? Na bepipultam (előzőleg az egyik kollégám mondta a fogkefetartómra, hogy szexi, mondjuk piros... :-P). Közöltem, hogy nem tudom, megérie-e, de ez másfél év múlva lekerül. Éreztem, kicsit erős volt a beszólás... de csak somolygott és kijelentette: "Egy-egy, kisasszony!"
Péter, nekem mindenki örült. A család főleg azért, mert van ki szekálni, lásd: piritós-party, mágneses karkötő, ja és a legújabb: "Ez megint a szijje'téplek-arcod..."
Tasa, nekem is megjött a kedvem a pólónyomtatáshoz!
Aktiválósoknak mielőbbi enyhülést! :-)
Megyek jógára... a melegítőt már visszaadtam... megtaláltam a palackom... azért kicsit remeg a lábam...
Sziasztok!
Szólított valaki?
Nektek a szűkebb környezet mit szólt, hogy ilyen idősen belevágtatok a kezelésbe? Nem mondták, hogy ilyen korban fogakat szoktak húzni, nem rendberakni? :DDD
Szyra, Kismo: az egész Londoni ház szorít nektek az aktiválás miatt, de legfőképp Én! :P
Ja, és hol van a londoni szabis..?;))
ma még senki sem emlegette, hogy öregek vagyunk..;DD
Na, agymenés van már megint!:))))
Rájöttem, az a mi bajunk, hogy éppen nem fáj semmi és ettől mindenki ilyen kis virgonc lesz egyből!;DD
Na, majd Szyrát ma jól "megtekergetik", holnap Kismot - aztán lehet újra szolidarítani meg sírni-ríni!;DDDDD
Tasa, drága Vagy Te is, köszi! :))
Este majd jövök élménybeszámolni! :D
Kismo: ma is röpködnek azok a brekik.... :D :D
Én is-én is gondolok ám Rád! :)
Pont arra gondoltam, hogy eddig azért mindig tartottam az aktiválásoktól, de most, hogy ezek a baromságok fognak a fejemben járni, figyelnem kell, hogy ne röhögjek majd! :) Szóval csak ügyesen Szyra! :)
Szóval! Képzelőerőre fel :P
Ragyogó napsütés, homokos tengerpart :D ... A hullámokból egy magas, karcsú hölgy (lehet akár szőke is barna, fekete hajú..stb) libben elő! A kidolgozott felsőtestű palija a már a parton várja őt :P Futnak egymás felé - lassítva persze -, aztán váraltalnul a nőci pofára esik, fejét beletúrva a homokba! A palija a segítségére siet! Révedő tekintetük összeakad, és egy orbitális nagyot röhögnek!! Persze: mindkettőjüknek fogszabija van, ami a napsugarak fényében ezüstösen csillog! Marhára jól érzik magukat, és ez az életérzés megcsapja a TV készülékek előtt ülőket is! Hamarosan a piacon megnő Szabolcs iránti kereslet :D :P És mindenki hangoztatja: Szeretünk Szabolcs :)!!!! És a világon ilyen, és többezer tudományos kísérlet igazolja, hogy.... :P
Szijjasztok! :D
Kata, Kismo, arik Vagytok, hogy gondoltok rám! :)
Szabolccsal 15 órára vagyunk berendelve a tanácsadásra! :)) Hawaii, didzsi lesz... :D
Csak el ne röhögjem magam a vallatószékben.... :))
:P Én is úgy tudom, hogy még egy darabig senkinek nem veszik le, nemhogy a héten :D ;)
Viszont nekem talán holnap kiderül, hogy októberben esetleg hivatalosan is elválhatok Szabolcstól :D
Bizony, Szyra ma megy :D!! Gondolunk Rád!!
Látom Kata, Tasa, Casia!! Formában voltatok ma is :P Ötletre vágytok, hogy hogyan népszerűsítsük Szabit :P?? Hát legyen!! De ha akarjátok, még a járókereteknek is kitalálok valamit :D :P!
hehe, innen még senkinek!:D
Viszont Szyra ma megy aktiválásra!:) Kellemes szórakozást hozzá, Szyra!;))
ha eltudnék menni fogszabis találkozóra eskü elmennék jó lenne email címemet megtaláljátok a az adatlapomba ha valaki akar küldhet képeket én is küldök meg persze ide is rakok fel hogy lássák nem is szégyen ez sőt épp ellenkezőleg bár tegnap sírtam egy kicsit mert nagyon kisebesitette a számat és nagyon fájt egyből raktam rá viaszt jó dolog ez a viasz nekem nagyon bevált ma negyedóráig mostam a fogam szép tiszták
Annak meg külön elismerésem aki felső fogszabival tud rágni főleg hamburgert hát én csak álmodozhatok ilyenekről idejét se tudom mikor fogok újra tudni rágni
Most, hogy mondod...
Neeem, be kell mennem az egyetemre, megpróbáltam emberi arcot rajzolni magamnak... vihogás közben nehéz ügy sminkelni...
Egyébként meg: miért nincs foxis reklám? Csak most tűnt fel... pedig lehet, hogy kéne... "a szélesebb körű tájékoztatás érdekében".
:DDD
Most elkentem a rúzsom, Te!!!