Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Szia!
Amit én erről el tudok mondani, az annyi, hogy a vizsgálat vérsavóból történik, IGG és IGM eredményeket adnak meg.
Mint minden élőlénynek, a gombának is van anyagcseréje, s az általa termelt "melléktermék" a toxin, vagyis méreganyag. Ezt a szervezet allergénnek tekinti és úgy is bánik vele. Specifikusan ellenanyagot termel, amelynek a mennyisége a vérből kimutatható.
Sajnos előfordul, hogy az immunrendszer már annyira kimerült, hogy vagy túlzott az ellenanyagtermelés, vagy egyáltalán nincs. Ilyenkor kapunk fals eredményt. Ezek azért ritkább esetek.
Igen, a kezdetektől. A krémek benne vannak a receptfüzetben. Annyit fűznék hozzá, hogy a sajátkezűleg 1 tojásból és 1 dl étolajból kikevert majonézt nem kell mindet hozzáadni. A padlizsánt a gáztűzhely lángján egy elosztó vaslapon sütöm meg, kb. fél óra alatt. Kipukkad és ereszti a levét. Beleszoktam nyúlkálni és megkóstolom. Négy oldalán forgatni kell, hogy átsüljön. Én kombináltam őket és vörös- illetve fokhagymát is tettem bele egyaránt. Fémmel nem szabad hozzányúlni, mert keserű lesz. Csak olyat vegyél meg, ami teljesen mindenhol lila. És legalább két darabot.
A zabpehely fasírt receptjét majd leírom, az arányokat nem tudom fejből, mert én már rutinból csinálom, de előveszem és beírom ide.
Hú, annyi mindent kérdeztél, hogy azt sem tudom, hol kezdjem.
Kissé túl szigorú a diétád, de talán nem is baj, hiszen a problémád is igen nagy. A bélbolyhoknak még nem tudtam utánanézni, de nem felejtettem el. A gond az, hogy a vékonybélben van a betegséged java, a candida már emiatt alakulhatott ki szerintem. Tehát, ha a candidát visszaszorítod, még hosszú idő, mire regenerálódik minden. A bélbolyhok lennének a legfontosabbak.
A gomba bekerülhet a keringésbe is, ha túlságosan hagytuk elharapódzni. A vérvételen azért nem találják, mert szerintem nincs is rá vizsgálat. Az a vérvétel, amit én ajánlok, a gomba toxinja ellen termelt ellenanyagszint vizsgálata. Ezt egy fentebbi hsz-ben elmagyarázom.
Azt nem tudom, mitől érzed a feszülést, személyesen kellene látni. Talán ödéma, de lehet izomfeszülés is, a stressz miatt. Lehet azonban a lerakódott húgysavkristályok miatt is, ami ilyenkor esetleg távozik a szervezetből.
Arról még nem hallottam, hogy az éhség termel cukrot, attól még igaz lehet.
A vérből és máshonnan úgy ürülnek ki, hogy a szervezet lassan, ahogy fellélegzik, átveszi az irányítást és kitakarítja. Sok segítség neki, ha sokat iszol, hiszen a vér 56%-a vérplazma, a vérplazmának pedig 95%-a víz. Ez az egyik, ami az áramlást biztosítja. Rá lehet még segíteni olyan gyógynövénykészítményekkel, amik vértisztító hatásúak. Ehhez ajánlottam én régebben a TTT-t (teljes test tisztító kúra), mert segít a szervezetnek a "takarításban".
Ezek is a kezdetektől ehetők?
Leírnád pontosan, hogy hogy kell ezeket elkészíteni? Vagy benne vannak a receptkönyvedben? Mert azt lementettem magamnak...:)
Ezt én is akartam mondani luice-nak, mert én tudok bőgni a filmeken...de nem mindenki ilyen...bár max. röhögött volna egy jót rajtam. :)
Hétvégén néztem az Utóirat szeretlek c. filmet...háááát, majdnem végig bőgtem... :)))))))
Én a vérvizsgálatot ajánlom leginkább, de a többiek sem azon voltak. Éppen ezért vagyok kíváncsi, hogy milyen lesz a végeredmény. Ha a szabályokat betartod, meg kell gyógyulnod.
A boltokban kapható teszt csak nőgyógyászati. Ha az negatív, akkor mázlid van, legalább egy gonddal kevesebb.
Egyáltalán nincs oda az eddigi munkád!
A kihágások miatti visszaesés nem egy esetről szól!
Különben meg sokat változtál az eleje óta!
Nem vagy olyan kapkodó, s a válaszaidon látszik,, hogy már jobban fog az agyad!!!
Én is azt mondom: KITARTÁS!!
Szia!
Azért megírhatnád, hogy pontosan hogyan is kerültél a candida téma közelébe, s mi alapján csinálod, amit csinálsz!!
Köszi!
Szia!
Most jön a dorgálás:
Első számú szabály: semmilyen kész vagy félkész ételt ne vásárolj, mindent magad készíts el!
Második szabály: ne mikrózz semmit.
Ezért romlott el a mikród. A sors nem akarja, hogy a gyereked is így járjon, ahogy te. Ha rám hallgatsz, nem veszel másikat. Régen is megvoltunk nélküle.
Egyébként annyira szigorúan és fegyelmezetten betartottál mindent (ezen kívül), hogy úgy gondolom, szerintem sem kell aggódnod.
Igaz, rosszul lettél tőle, de legalább tudod, hogy még nem ehetsz ilyet....:)
Szia Gyöngyuszka!
Valóban nem könnyű, főleg, ha nem rólad van szó, s a másik éppen egy férfiegyed..:)
Félreértés ne essék, nem bántásból írtam, csakhát a férfiak kevésbé tűrik, ha ki kell zökkenni a megszokottból, még akkor is, ha az eddigieket hülyeség volt csinálni. Szegényt sajnálom, de sajnos az a rossz hírem, ha neki van, akkor neked is! Esetleg erősebb az immunrendszered és még nem jött ki rajtad!
Valóban azt írtam, hogy férfiakon kevesebb a tünet, de nem csak annyi, amennyit leírtam. Ezenkívül ugyanúgy lehet nekik az mind, ami nekünk, csak kevesebb esetben.
Szerintem ne álljatok neki azonnal, legalábbis addig semmiképp, amíg legalább 4-5 féle neki új ételt ki nem próbáltatok. Rajta kívül senki más nem tudja megmondani, hogy melyik ételt hajlandó másnaposan is megenni.
Ha túl vagytok a teljesőrlésű liszt elfogadásán, akkor bármilyen főzeléket elkészíthetsz, de ott van a kedvencem, a zabpehelyfasírt is. Az hidegen is jó, s már becsaptam néhány vendégemet, akik utólag nem akarták elhinni, hogy nincs benne hús.
Ilyenkor különböző kenyérfeltéteket érdemes még készíteni: padlizsánkrém, vagy karfiol-, esetleg brokkolikrém. Próbáljátok a legnyugisabb két hetet kiválasztani az első két héthez.
Készülj fel rá, hogy nagyon hisztis lesz, s bocsáss meg neki.
Elvagyok...még nem csinálom teljes bedobással a diétát, de már jó lenne egy süti...:)
Néhány dologról már lemondtam, ez is elég nehéz, de mostmár hangolódom teljesen a diétára, és én is várom Zsuzsa válaszait....:)
Veled mi újság? Már nemsokára túl vagy a nehezén...:)
Zsuka
Már nagyon várom a válaszaidat
Sziasztok!
Megjöttem, előbb mindent elolvasok, aztán válaszolok.
Remélem, mindenki jól van, (én nem annyira, bennem van a vizsgadrukk) :(
Nem tudom, hogy mit kezdek az Ökonettel. most a csaj azt mondta hétvégén, hogy ami nem kell nekem a kezdőcsomiból, azt átveszi, és helyette bármit rendelhetek...mondtam, hogy nekem abból szinte semmi nem kell...de neki így is jó...biztos több jutalékot kap így, vagy nem tudom, de végülis jól járok, mert 20%-kal olcsóbb lesz így, ezért felőlem azt csinál, amit akar...
A diétát nem csinálom még, csak annyit, hogy nem eszek édességet, napi max.1 szelet kenyér.
Itt vagyok végre... szombat reggel el kellett utaznom, és már nem volt időm jelezni, bocsánat....
Még nincsenek meg a gyogyik, de beszéltem a csajszival, nagyon rendes volt...bár azt mondta, hogy lehet, hogy nincs minden raktáron, és akkor többet kell várni rá... ma rendeli meg.
Hogy telt a hétvégéd?
Bernuska
Merre vagy?
Zsuka
Reméllem ma már leszel.Jó lenne ha vissza tudnál olvani mert elég sok minden történt és ugy válaszolni.Már nagyon várom.Az is benne lessz hogy hogyan jártam,kiváncsi vagyok mit szólsz hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok