Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Kösz, én jól vagyok, csak aggódom ezért a leányért.
Itt lesz a faluban az esküvő, rendes hagyományos lánykikérős...Egy utcában lakunk a vőlegénnyel, annyi séta lesz a násznépnek. Aztán a buli Fehérváron lesz. Ha megkapom a képeket, teszek fel belőlük. Nagyon izgulok, már szeretnék túl lenni rajta. 38 évesen nehezen élem meg a megosztott örömanya szerepét...
Takarítom a kertet, mint az őrült, holnapután már nem dolgozhatok kint, mert képtelenség lesz a körmeimet kipucolni....
Szóval, ilyen apróságok.
Inkább te mesélj, mi van veled? Nem írtad meg, melyik béltisztítót rendelted? Ahhoz kell igazítanom a többit.
Mi lett vajon luice-val? A mondandóját sem fejezte be...vagy nem vette volna észre, hogy előbb nyomta az entert?
Te hogy vagy Zsu? Gyorsan telnek a most a napok.... hol lesz az esküvő?
Luice!
Hol vagy? Ne izgass föl, remélem, jobban vagy???!!!
Ez mostmár megint bosszantás akar lenni? Nem akarom már századszor is leírni, hogy nézz vissza, mindig vannak időszakaid, amikor lent vagy a gödörben, de mindig feljössz belőle. El kell fogadnod, amikor lent vagy és készülni arra, hogy talán holnap már megint jobb lesz.
Még az egészséges nők is úgy élik a lelkivilágukat, hogy egyszer fent, egyszer lent. Aki beteg, az a "lent"-et nehezebben viseli. Ha azonban okos vagy, tudod, hogy ez nem állandó és nemsokára jön a "fent".
Na és akkor mi van, ha lent vagy? Az indiánoknál a nők ki sem mehettek az emberek közé, amikor menstruáltak, külön sátruk volt, ott "partiztak" a piros napokon. Ők tudták, hogy ilyenkor sokkal nagyobb a megterhelés a nőkön. Te is írtad, hogy épp közeledik. Akkor meg mit parázol? Használd a fejed! Azért írtam az előbb, amit írtam. Esély csak akkor nincs, ha már meghaltál. Tudtommal még élsz, különben kivel levelezek?????
Meg kell mondjam, tényleg sajnállak, már szét gondolkodtam a fejem, de nem tudok innen segíteni rajtad! Tényleg el kell kezdeni gyógyítani a lelked is, de most csak ilyen rövid beszólásokra futok be, nem tudok rendesen gondolkodni sem. Remélem, jobban leszel!
Már nem csodálom, ha utálod a rizst! Jó lenne beszélni egy orvossal, de a mi dokinkkal sem lehet most.
Próbáld meg a tökfőzeléket. Az pépes is, és mindent ehetsz, amiből elkészíted. De te csak egy adagot egyél! A többit odaadhatod a családnak!
Érdemes volna egy pohár citromfű teát elkortyolnod. Kellemes az íze és az illata, s nyugtató hatása van. De többet ne, mert akkor meg nem tudsz tőle aludni!!
Vedd elő a Titok c. könyvet és repülj el valamerre...
Szia Melcsi!
Lesz mit olvasnod....:)
Jó szórakozást hozzá!
Sziasztok!
Ma este értünk haza, még nem volt időm elolvasni amit 11 nap alatt írtatok. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van veletek, iparkodom utolérni titeket...
Nekem a mai nap volt a 15. zöldség napom.
Nehezen viseltem nyaralás alatt a diétát, mert szinte mindenhol nyitott teraszok voltak, és terjengtek a finomabbnál-finomabb illatok. Ráadásul kénytelen voltam nagyrészt nyersen enni a zöldségeket, mert reggeltől-estig úton voltunk.
A 10. napon besokaltam (elszállt az agyam) és megettem egy pirospaprikát túróval töltve...
Nagyon megbántam, hogy nem bírtam ki, ezért elhatároztam, hogy büntiből nem a tervezett 2 étig, hanem 3 hétig nyomom a zöldség kúrát.
Pihenni keveset tudtam, de legalább kimozdultunk itthonról és nagyon szép helyen voltunk.
Ja és a 11. napos távollét alatt lement 4 kg, még övet is kellett venni, mert lecsúsznak a nadrágjaim. :)
Remélem jól van mindenki!
Na mindjárt utána is olvasok, hogy mi újság veletek...
Nekem Eszter ÉKP-s volt alsóban, emiatt kötelező napközis volt. Harmadiktól nem fizettem be semmilyen kaját, azt ette, amit csomagoltam. Egyébként csakis és kizárólag akkor tudsz rajta segíteni, ha ő maga akarja a változást. Addig nem.
Szóval, kilestél az iwiw-en...ejnye-bejnye...:)
Igen, tényleg látványos a fogyása!
Sajnos a gyereket illetően későn kaptam észbe, mert hamarosan kezdődik a suli, és ő napközben is bennt tanul...csak nyáron diétázhatunk, a menza kötött.
Na, felraktam, megnézheti bárki. Végülis nem vagyok titok...:)
A lelked erősítésével majd jövő héttől törődünk, akkor picit több időm lesz, de megnyugtatlak, már elkezdődött, kár, hogy nem vetted észre...
Én alapvetően sovány alkat vagyok, 160 cm-el, nekem ez a súly ideális. Azelőtt is 53 kg volt a legtöbb. Te is meg fogod kapni az ideális súlyodat, meglátod!
A napi 2 széklet nagyon jó. A nagyon okosok azt mondják, az lenne az egészséges, ha minden fő étkezés után mennénk a rötyire.. Vagyis: legalább napi 3x.
Meg akarsz nézni?
Majd teszek fel képet mindjárt az adatlapomra. Most csak a kislányomat raktam fel rövid időre, hogy megmutassam, honnan hova jutottunk a fogyásban.
Szerintem amíg nem jössz haza, semmiképp se állj neki! Nagyon fontos, mert az első két hétben fontos a nyugalom!
Melyik béltisztítót rendelted?
Érdekes a kérdésed, bár már párszor feltetted. Életed végéig csak akkor kell diétáznod, ha a lisztérzékenységed végleges. De csak abból a szempontból marad a diéta. Ha megerősödik a lelked, a gombák többet nem tudnak legyőzni.
És valóban: egy idő után elkezdesz hízni! Én már többször csináltam azóta tisztító kúrát (ami nem árt néha), de egyiknél sem fogytam egy dekát sem. 46 kg-ról jöttem fel 53-ra. Most tartok ott, hogy minden ruhámat le kellett cserélni, mert egyik sem jött rám.
Hát, köszi, nem nagyon volt más választásom, ha ezt a pasit akartam...:)
A gyerek candida diétában is benne van a candcell meg a grape, olajfa és a Béltisztító, csak mindenből kisebb adag. És a tápl. náluk nem olyan drasztikus, már az elején is ehetnek húst (fehér husit)és édesítővel készített sütiket. Sőt, én diabetikus fagyit is vettem nekik. Eszternek nem a candida kúra, inkább a későbbi változtatás segített. Elkezdtem adni neki napi egy Omega 3-6-9-et, corall kalciumot meg C vitamint. És napi egy liter zöldteát megivott. Ezen kívül sok vizet is. Felhagyott az édességgel, de nem teljesen, csupán heti 1-2 alkalommal eszik mai napig is olyat, amiben cukor lehet. Neki sokat vérzett az orra, s emiatt állt le az édességgel, meg emiatt ette a calciumot is.
Most feltettem a 11 éves kori képét, meg a mostanit, de hamar le is veszem, mert ha megtudja, kitér a hitéből. A mostanin nem sok minden látszik, de azért feltűnő a különbség a kövérség tekintetében. Nagyjából olyan volt, mint a te kislányod.
:) Már elvonási tüneteim voltak hétvégén net nélkül....fogalmam sincs mi lesz velem a jövő héten...:DDDD
Balatonfonyódra megyünk a családommal+jön a hugim meg a pasija, de ők olyanok, mintha +2 gyereket vinnék magammal....pedig hugim 23 éves, a sógorjelölt pedig 29...:)))) Esélyem sincs rá, hogy netezzek valahol, úgy le fognak foglalni...
Elolvastam az első néhány hozzászólásodat abban a másik topicban... :) Jó nehéz lehetett!!! Azt hiszem, ebben nem irigyellek, viszont tisztellek a kitartásodért.
Azokat a gyogyikat rendeltem meg, amiket az utolsó privát leveledben ajánlottál...
A gyerek kandida diéta mit takar? Akarom vinni pajzsmirigy vizsgálatra meg természetgyógyászhoz is, kíváncsi leszek, mi az eredmény... (amúgy mindkét kislányom képe fent van az adatlapomon)
Szia Bernuska!
Örülök, hogy itt vagy!
Köszi a bíztatást, most elkél! A vizsgám szept. 12-én lesz, és ami akadály létezik, az mind elém gördül a tanulás ellen....:)
Mit rendeltél pontosan? Igyekszem elküldeni a "hogyan"-t.
Hova mentek nyaralni?
Az én nagyobbik kislányom is ilyen túlsúlyos volt. Egyszer végigcsináltam vele a candida kúrát - neki sokkal rosszabb eredménye volt, mint nekem.
Gyerekeknél nem olyan drasztikus, mint felnőtteknél.
Aztán rájöttem egy csomó dologra, amit tanulás közben vettem észre. Elmondtam neki és ő aszerint kezdett el táplálkozni. Egy év alatt gyönyörűen kinőtte a túlsúlyát, amit 4 éves kora óta semmivel nem tudtunk megállítani. Most 3 éve 70 kiló, csak éppen 5-ikes korában felnőtt L-es ruhákat kellett vennem neki. Most M-eseket veszünk....
Tudod, ezeken soha nem lehet túl lenni. Igaz, már a vérvizsgálatom negatív volt, de akárhányszor csak egy picit is hasonló érzés közeledik felém, rögtön beindul a pánik rohamom, amit agykontrollal szoktam helyreállítani. Csak az a baj, hogy utána mindig mérhetetlen fáradtság tör rám, ami visszavet a munkámban is.
A lényeg, hogy el kell fogadni magadat a hibáiddal együtt. Én is ezt teszem. Azért írom le a problémáimat, mert az is segít a másik ember gyógyulásában (jelen esetben a tiédben). Megfigyelésem ugyanis az, hogy a beteg ember hajlamos azt hinni, hogy rajta kívül mindenki tökéletes, s hogy csak neki vannak támadható pontjai. Ez egyáltalán nem igaz. Mindenkinek van, csak ki-ki másként tudja kezelni - van, aki nem, s ezt külön meg kell tanulni. Én is ilyen voltam.
Ennek ellenére azt mondom: igen, jó nekem, mert megtaláltam azt, ami erősíti a lelkem, vannak céljaim, s mióta az emberek szemébe merek nézni, észrevettem benne, hogy szeretnek...
És arra is rájöttem, hogy nem szerethet mindenki, ezért aki nem szeret, az nem lesz a barátom - ennyi:)
Igen, a második feleség vagyok, s van két közös gyerekünk is - ők is lányok - akik 11 és 14 évesek. 24 éves koromban egy év alatt lett 3 gyerekem. Ezt is leírtam, elolvashatjátok az adatlapomra felmentek, a legelső hozzászólásom volt a Hoxán: "Második feleségnek lenni" c. topicban.
Sziasztok!
Luice, látom, eszel végre!!!
Szerintem onnan tudja vagy gondolja Zsu, hogy írta, a regenerálódás hosszú idő, nem leszel egyik napról a másikra a legjobb állapotban, a tünetek se tudnak sip-sup eltűnni.
Zsu! háááát, jó nagy nap előtt álltok...:))))
Nem irigyellek! De biztosan nagyon jól fog sikerülni... Közös gyermekeitek is vannak? Mikor lesz a vizsgád?
Velem semmi fejlemény, múlt hétfőn rendelte meg a csaj a cuccokat, fogalma sincs, hogy mennyit kell várni....:(
Pénteken elutazunk nyaralni, de ha addig megjönne, mindenképp kezdem a diétát. Már nagyon akarom kezdeni. Ezen a héten a kislányom is diétázik, muszájból, 44 kiló és még csak 7 éves, így egy 1000 kalóriást ajánlottak neki....ami délig nem rossz, de du. már csak gyümölcsöt vagy joghurtot ehet. Kíváncsi vagyok, hogy fogja bírni, nagyon elszánt, de éhes szokott lenni estére...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok